Blog, Instagram, YouTube - Routekaart naar het festival!

Eindelijk is het zover. Het festival is direct voor de deur. Trollhättan wordt het Mekka van de SAAB-fans en Justus en ik zijn hier voor de eerste keer. Natuurlijk moet de blog niet worden verwaarloosd. Het festivalconcept staat, en dat is het plan:

We zijn op weg naar het Saab-festival in Trollhättan!
We zijn op weg naar het Saab-festival in Trollhättan!

Alles zoals altijd: de blogposts

Natuurlijk zijn er, net als bij de laatste festivaledities, altijd de klassieke blogposts. We springen in voor Mark en Tom en proberen zo veel mogelijk van het festival in tekstvorm ook op de blog terecht te komen!

Snel en direct: de blog op Instagram!

Het medium van de jeugd. Het sociale netwerk, dat handig op de linkerrijstrook Facebook heeft ingehaald, blijft de eerste keuze op het festival als het gaat om snelle en directe "rapportage". Justus en ik namen een paar maanden geleden (min of meer) het blogaccount over - het festival past perfect om het met nieuwe ideeën te vullen.

Volg de blog live op Instagram!
Volg de blog live op Instagram!

Naar wie de blog gaat Instagram Gevolgd, is hier (bijna) live. Aankomst, alle festivaldagen, de seminars, de tentoonstelling of de onderdelenmarkt: overal wordt rechtstreeks gerapporteerd door de verhaalfunctie. Snelle en gerichte inhoud rond het festival - een première dit jaar. Dus als je gedurende de drie festivaldagen regelmatig kleine videosequenties wilt ontvangen, ben je van harte welkom om Justus en ik via Instagram naar Trollhättan te volgen.

Het festival op YouTube

Wat niet kan worden vastgelegd door Instagram-verhaal en typische blogpost, zoals altijd in een kleine videoformaat verschijnen. Bijdragen die alles wat belangrijk is van het festival laten zien en een beetje filmisch contact hebben, zijn zeker gepland. De videoserie verschijnt dan geleidelijk in interactie met de bijbehorende blogposts. Justus en ik nemen afscheid van het festival.

Het evenement biedt veel, het schema is strak. We wensen al onze festivalbezoekers heel veel plezier! We zijn blij met elke lezer die we ter plekke ontmoeten! Als u zin ​​heeft in een kleine saabigen Smalltalk, vindt zaterdag de beste gelegenheid om dat te doen. Dan staan ​​Justus en ik 's ochtends in het tentoonstellingsgedeelte van de categorie "OG 9" van 900 uur. We hopen niet op veel kans, maar hoe heet het? Er zijn is alles!

4 gedachten over 'Blog, Instagram, YouTube - Routekaart naar het festival!"

 • CONCURRENT…

  ... ze zeggen dat het zaken stimuleert. Maar je kunt jezelf ook intern opgraven en het water zelf.
  Of laten we roekeloos rondkijken door bedrijven en wereldwijde spelers?

  FB is lang achterhaald - links of rechts - en wie weet of Instagram permanent beter is dan je eigen website, dan je eigen blog?
  Als je content op Instagram plaatst, ontbreekt deze op de blog en vice versa. Als u beide platforms gelijkelijk gebruikt, heeft u uw administratieve inspanning minimaal verdubbeld. Dat van lezers en abonnees ook ...

  Wel, ik heb het geprobeerd. Had ontwenningsverschijnselen, maar toen ik me aanmeldde voor Instagram en me inschreef voor toegang tot inhoud, schakelde ik uit. Ik wacht liever af wat er op de blog terechtkomt.

  Er moet worden vermeld dat ik met deze beslissing, de onafhankelijkheidsversie van de 9-3 convertible door mijn hoofd ging.

 • Meer foto's op Instagram! Ik wacht 😉

 • Bedankt voor de geweldige service. Ik ben geabonneerd op je account en zal het volgen!

 • Ik wens iedereen die naar Trollhättan rijdt heel veel plezier, een goede en veilige reis

Reacties zijn gesloten.