Saab Turbo X. Een droomauto zal miniatuur zijn.

Tijd voor onze korte berichten! Er zijn enkele auto's in het leven waarin je moet hebben gereden. Mijn keuzes zijn heel specifiek; Een Porsche, een Alfa en een Daimler hebben een blijvende indruk op me achtergelaten. En natuurlijk enkele Saabs. Ver vooruit: de Turbo X. Een auto waar ik een goede tijd mee heb gehad.

Saab Turbo X 1: 18. Kom 2019 in de zomer!
Saab Turbo X 1: 18. Kom 2019 in de zomer!

Saab Turbo X 1: 18

Al in 2008, toen het in première ging, was de TX op de een of andere manier uit de tijd gevallen. Te luid, dronken en niet zo gecultiveerd als je toen van een Saab kon verwachten. Niettemin, en waarschijnlijk daarom, was de Saab fascinerend.

Er waren alleen 2.000-stukjes, die natuurlijk de kring van eigenaren beperkte. En zelfs vandaag, waar een TX met een hoge kilometerstand betaalbaar is geworden, blijft het een auto voor enkelen. Omdat de onderhoudskosten niet bepaald goedkoop zijn.

De fascinerende Turbo X is gemaakt door DNA Collectibles gewaardeerd. In de zomer komt de TX-sedan in de schaal 1: 18. We kunnen vandaag een eerste, exclusieve blik werpen op de miniatuur. Hij is veelbelovend.

DNA Collectibles-bundels

Je moet een beetje wachten op de Turbo X. Nu al, DNA Collectibles biedt interessante modellen van Saab, waaronder de 9-5 NG Sport Wagon, de 9-3 Viggen converteerbaar, de Aero X en nevs 9-3 prototypes.

Op geselecteerde bundels, met of zonder Saab, biedt de fabrikant momenteel interessante aanbiedingen 20% korting.

Post van de Saab-workshop

Hoe lang is het geleden dat het laatste bericht met het Saab-logo in mijn mailbox is geland? Het moet heel, heel lang geleden zijn. Een paar dagen geleden was er eindelijk weer een ansichtkaart. Als onderdeel van Orio's huidige voorjaarscampagne. verzender: Saab Service Frankfurt.

Een briefkaart van Saab Service Frankfurt
Een briefkaart van Saab Service Frankfurt

Een kleine herinnering dat de huidige Saab Inside klaar is om opgehaald te worden. Ik vind het geweldig! Helaas hebben niet alle Orio / Saab-partners eraan deelgenomen. De DSGVO en zijn effect sturen groeten. Niet alle garages hebben hun adresinventaris op het wettelijk vereiste niveau.

Echt jammer, want het is een gemiste kans om klantentrouw te verdiepen. Maar misschien zal komende herfst een nieuwe actie zijn?

6 gedachten over 'Saab Turbo X. Een droomauto zal miniatuur zijn."

 • blanco

  De Turbo X is verkocht? Ik zou de 1.18ner moeten laten groeien, wat makkelijker is dan een echte.

  • blanco

   Voor een lange tijd. Je kunt niet elke auto zo goed houden als mogelijk.

   Hij is in goede handen in Kiel.

 • blanco

  yesssssss !! Ik vind suu super! wees een van de eersten met een TX op de plank en in de garage 🙂 Bedankt DNA!

 • blanco

  ALLEEN droom van SAAB als een modelauto ???

  3
  4
 • blanco

  Heel leuk! Zou geweldig zijn als DNA het volledige 9-3-bereik zou maken. Sedan, stationwagon, 9-3X en Cabriolet!

 • blanco

  MOOIE LEVEN

  De foto heet een teaser ...

  Maar ik denk dat de monochrome versie zo cool is dat ik liever een complete collectie marine-grijze SAAB-modellen zonder schijven in een hoogglanzend wit rek in de woonkamer zou hebben. Auto's en sculpturen gereduceerd tot de essentie door SAAB - ingenieus.

Reacties zijn gesloten.