Saab Turbo X. Een droomauto zal miniatuur zijn.

Tijd voor onze korte berichten! Er zijn enkele auto's in het leven die je moet besturen. Mijn selectie is heel specifiek; Onder andere een Porsche, een Alfa en een Daimler hebben blijvende indrukken achtergelaten. En natuurlijk sommige Saabs. Ver vooruit: de Turbo X. Een auto waarmee ik me goed vermaakt heb.

Saab Turbo X 1: 18. Kom 2019 in de zomer!
Saab Turbo X 1: 18. Kom 2019 in de zomer!

Saab Turbo X 1: 18

Al bij 2008 was de TX op de een of andere manier uit de tijd. Te luid, dronken en niet zo gecultiveerd als je van een Saab zou verwachten. Niettemin, en waarschijnlijk om die reden, fascineerde de Saab.

Er waren alleen 2.000-stukjes, die natuurlijk de kring van eigenaren beperkte. En zelfs vandaag, waar een TX met een hoge kilometerstand betaalbaar is geworden, blijft het een auto voor enkelen. Omdat de onderhoudskosten niet bepaald goedkoop zijn.

De fascinerende Turbo X is gemaakt door DNA Collectibles gewaardeerd. In de zomer komt de TX-sedan in de schaal 1: 18. We kunnen vandaag een eerste, exclusieve blik werpen op de miniatuur. Hij is veelbelovend.

DNA Collectibles-bundels

Je moet een beetje wachten op de Turbo X. Nu al, DNA Collectibles biedt interessante modellen van Saab, waaronder de 9-5 NG Sport Wagon, de 9-3 Viggen converteerbaar, de Aero X en nevs 9-3 prototypes.

Op geselecteerde bundels, met of zonder Saab, biedt de fabrikant momenteel interessante aanbiedingen 20% korting.

Post van de Saab-workshop

Hoe lang is het geleden dat het laatste bericht met het Saab-logo in mijn mailbox is geland? Het moet heel, heel lang geleden zijn. Een paar dagen geleden was er eindelijk weer een ansichtkaart. Als onderdeel van Orio's huidige voorjaarscampagne. verzender: Saab Service Frankfurt.

Een briefkaart van Saab Service Frankfurt
Een briefkaart van Saab Service Frankfurt

Een kleine herinnering dat de huidige Saab Inside klaar is om opgehaald te worden. Ik vind het geweldig! Helaas hebben niet alle Orio / Saab-partners eraan deelgenomen. De DSGVO en zijn effect sturen groeten. Niet alle garages hebben hun adresinventaris op het wettelijk vereiste niveau.

Echt jammer, want het is een gemiste kans om klantentrouw te verdiepen. Maar misschien zal komende herfst een nieuwe actie zijn?

6-gedachten ook "Saab Turbo X. Een droomauto zal miniatuur zijn."

 • MOOIE LEVEN

  De foto wordt een teaser genoemd ...

  Maar ik denk dat de monochrome versie zo cool is dat ik liever een complete collectie marine-grijze SAAB-modellen zonder schijven in een hoogglanzend wit rek in de woonkamer zou hebben. Auto's en sculpturen gereduceerd tot de essentie door SAAB - ingenieus.

 • Heel leuk! Zou geweldig zijn als DNA het volledige 9-3-bereik zou maken. Sedan, stationwagon, 9-3X en Cabriolet!

 • ALLEEN droom van SAAB als een modelauto ???

  3
  4
 • yesssssss !! Ik vind suu super! wees een van de eersten met een TX op de plank en in de garage 🙂 Bedankt DNA!

 • De Turbo X is verkocht? Ik zou de 1.18ner moeten laten groeien, wat makkelijker is dan een echte.

  • Voor een lange tijd. Je kunt niet elke auto zo goed houden als mogelijk.

   Hij is in goede handen in Kiel.

Reacties zijn gesloten.