Het is zondag. En geen Saab-leesmateriaal?

Zondag 11: 00 klok. Normaal gesproken gaat onze Saab-literatuur op zondag online. Geschreven door lezers voor lezers. Een idee dat goed werd ontvangen en goede lezerscijfers had. Maar vandaag moeten lezers hun gekoesterde traditie opgeven. En dat heeft een reden.

Saab 9-4x en 9-5 NG SC in Dresden
Saab 9-4x en 9-5 NG SC in Dresden

Het is gemakkelijk omdat er geen inzendingen meer waren. Wat begon briljant, afgevlakt net zo snel. Hoewel er veel aankondigingen en verschillende artikelen in de werken zijn, hebben we momenteel niets in de mailbox.

Zondag is de dag waarop de lezers - dus de juiste genderneutrale formulering - de blog zelf maken. Iemand probeert en schrijft. De anderen lezen, iedereen heeft plezier. Het zou een schande zijn als dit idee niet kon worden voortgezet en ontwikkeld. Daarom, vandaag, als een korte tussenkomst, nodigen de lezers uit om gemotiveerd bezig te blijven in de sleutels!

Saab is, ik schrijf dat steeds weer opnieuw, wat we ervan maken. De blog is een platform waarop we kunnen communiceren en waar iedereen die voelt als het merk van Trollhättan kan lezen zonder toegangsbeperking en, als hij dat leuk vindt, kan helpen het vorm te geven.

Onze "Saab verhalen 2019"Behandel een breed scala aan onderwerpen. Er zou eigenlijk iets moeten zijn voor iedereen die een Saab bestuurt, rijdt of gewoon van het merk houdt. Misschien hebben we volgende zondag een nieuw verhaal online? Ik zou gelukkig zijn.

De laatste rustplaats ...

Een klein voorproefje voor de maandag. Dan gaat het artikel "De laatste rustplaats ..." online. Het is niet van mij, het zijn Justus en Jan's. Twee jonge Saab-rijders versterken ons team en nemen enkele delen van de blog over in de komende paar dagen.

Een spannend rapport, met video's, foto's en veel tekst. Van de twee zullen hier in de toekomst vaker worden gelezen. Dingen veranderen, alles is in beweging. De blog blijft niet zo.

8-gedachten ook "Het is zondag. En geen Saab-leesmateriaal?"

 • Gehuil ..........
  Kun je niet kijken ............

  Klaus

 • Ik kijk uit naar het artikel, de laatste rustplaats
  Zal mijn lezersverhaal snel afmaken en dan verzenden

 • SCHOON MOOI

  Veel dank aan Jan, Justus en Tom, dat deze zondag (ontbrekende lezerbijdrage) niet betekent dat de SAAB-dosis verloren gaat. Uitstekende video. Camera, montage, geluid - alles perfect. Het onderwerp is verdrietig maar op de een of andere manier ook leuk ...

  Bijt me meteen in de kolf dat ik een tweede SAAB en het materiaal voor een andere lezersbijdrage mis. Het bord is van een hoge kwaliteit (leer en inhoud), dat ze mijn hond ook geweldig vond. Hij is bijna twee jaar oud en heeft al een tijdje geen onzin gemaakt. Maar ik ontdekte de SAAB-map aan boord onlangs op zijn deken. De 43 Kg van dierlijke genegenheid, die je daar kreeg, maar toen (ondanks alle kwaliteit) kon het niet uitstaan. Grote rotzooi! ! !

  Maar tenslotte is het liefdevol ontworpen en mooie schrijfblok intact gebleven en alleen al is het de moeite waard voor een lezersbijdrage ...

  In elk geval zijn de mappen nog zeldzamer en exclusiever geworden. Lieve mensen, schrijf. Het is het waard en hier zijn zeer dankbare en aardige lezers.

  • Ik zag de video er ook "eng mooi" uitzien ...
   Natuurlijk, verdrietig, maar veel beter dan rotzooi! Items kunnen dus worden "opgeslagen" of opgewerkt. Een zinvol en duurzaam gebruik / recycling.
   De video toont prachtige foto's, de muziek is aangepast aan de trieste beelden en de drone-opnames aan het einde zorgen ervoor dat we allemaal verdwijnen van de trieste plek ... Prachtig en groots dank aan Justus en Jan! Klasse! 🙂

   • Mooi gezegd. De "volgshot" aan het einde is geweldig. En de gedachte aan het zien van zoveel waardevolle reserveonderdelen, misschien met een tweede leven en het weer op de weg zetten, is geldig en zeer geruststellend.

 • Welnu, ik ben niet zo verdrietig nu er op een zondag geen verhaal is over de lezer. 😉 Misschien vergroot dan de kans ja, zelfs in mei om een ​​map te pakken te krijgen. Ik zal alleen de tijd hebben om het verhaal op vakantie te schrijven en vooral om mooie foto's te maken! Natuurlijk zou ik het ook doen zonder portfoliobeloning, als ze al uit zouden zijn.

  Erg triest, echter, zijn de foto's van de laatste rustplaats. Kun je de oude schoonheden niet behandelen in een hal, of op zijn minst een dak boven hun hoofd of een strak geteerd zeildoek? Dat is hoe ze steeds meer vallen. Maar misschien is dat ook wel gewenst. Een Saab-begraafplaats, beter dan de rotzooipers. Nog steeds triest! 🙁 Maar een zeer succesvolle film die de morbide charme heel sfeervol, ronduit artistiek en met bijpassende muzikale begeleiding vastlegt. Ik kijk uit naar morgen en kijk uit naar de deelname van de jongens! 🙂 Het is geweldig dat er ook jongere Saab-enthousiasten zijn!

  Alle seizoenen oude en jonge Saab vrienden een mooie zondag - het weer nodigt uit tot cabrioletours! 🙂 Maar ik moet werken ... 🙁

 • PS Natuurlijk ben ik altijd blij met nieuwe lezersverhalen! Ik las enthousiast, mijn inleidende opmerking was bedoeld als een grapje, begrijp het alsjeblieft niet verkeerd. Er zijn zeker veel interessante bijdragen, maar soms hebben we allemaal een beetje ... in de .... Bedankt, Tom!

 • GENDER

  Ik heb "de lezers" intensief gevierd. Drie artikelen en geslachten vormen een enorme uitdaging op het gebied van taal. In het Engels (slechts één artikel) doet men het veel gemakkelijker ...

  Persoonlijk lijkt de SAAB-blog de politiek en de media in Duitsland ver vooruit te lopen. In ieder geval ben ik me voor het eerst bewust bewust van de taalkundig meest intelligente en elegante oplossing voor de Duitser op de SAAB-blog. Toeval of typisch SAAB?

  Hoe dan ook, eindelijk geen "ER" en "INSIDE", maar alleen mensen. Glorious. Progressive. Relaxed. Genderneutraal. Zo hoort het altijd, overal en op elke bestuurdersstoel te zijn. Of moet ik zeggen, op elke zitplaats van de reizigers?

Reacties zijn gesloten.