NEVS-productie start in juni?

Laten we de week beginnen met een korte opmerking over wat er zou kunnen zijn. NEVS heeft een nieuwe grootaandeelhouder, Evergrande. En misschien moet je vrienden worden met de mogelijkheid dat er in de nabije toekomst elektrische auto's gebouwd zullen worden.

Ontwikkelt NEVS echt 2019-auto's?
Ontwikkelt NEVS echt 2019-auto's?

Natuurlijk, na bijna 7 jaren van ontelbare aankondigingen, ben ik vol met reserveringen. Alles is voorzien van minstens 3 vraagtekens, evenals het laatste nieuws uit China. Op de 16. In maart hield de Evergrande Group in Tianjin zijn wereldwijde, strategische top van de New Energy Automobile Group. Een groot evenement en een groot podium voor de oprichter van Evergrande, Xu Jiayin.

de Pers rapporten over 800-bedrijven uit binnen- en buitenland die als deelnemers aanwezig waren. Onder hen zijn prominente vertegenwoordigers van Duitse leveranciers, zoals Winfried Herold, Vice President Division Chassis Technology bij ZF. Xu Jiayin presenteerde de plannen van de groep, die van plan is in de volgende 3 tot 5-jaren een van de grootste leveranciers van technologieën voor alternatieve aandrijvingsvoertuigen te worden.

Natuurlijk heeft de toekomstige "ruggengraat van de Chinese auto-industrie" nog geen eigen voertuig aan het begin. Evergrande's eerste elektrische auto werd zaterdag aangekondigd als operationeel vanaf juni. De media gaan ervan uit dat het wereldwijd zal worden verkocht. Vermoedelijk betekent dit de NEVS 9-3 EV.

Grote fase in Tianjin om kracht te tonen

Het belangrijkste evenement in Tianjin diende voornamelijk om kracht te demonstreren. Onderaannemers imponeren als potentiële partners, een bericht sturen naar Beijing en laten zien dat een grote speler het podium betreedt. Met zijn eigen batterijproductie, NEVS en dochterondernemingen vormt de Evergrande Group de complete keten van toegevoegde waarde van ontwikkeling tot consument. In theorie zit je hiermee in een goede positie. Voorspellen wat er zal gebeuren en wat het betekent voor Trollhättan is momenteel onmogelijk.

Te veel vragen over de strategische koers zijn open, evenals de kwestie van langetermijnfinanciering. Heeft de miljardair Xu Jiayin de nodige fondsen en geniet hij van de goodwill van de administratie? Omdat de toekomst niet alleen afhangt van Evergrande, maar ook van de autoriteiten. Koenigsegg, waar NEVS de nieuwe aandeelhouder en meerderheidsaandeelhouder van een joint venture zal worden, verwacht te betalen 300 miljoen € tot het einde van de maand. We zullen rapporteren.

8-gedachten ook "NEVS-productie start in juni?"

 • Er beweegt immers iets. Ik denk echter niet dat in juni met "modeljaar 2020" begint met de 9-3. Dat zou 18 jaren na de première en een absoluut record zijn.

  • Zou spreken voor het laatste ontwerp van de 9-3. 😉

   • Dat zou zo zijn, en de 9-3 ziet er nog steeds goed uit, denk ik. Maar mijn verbeelding is niet genoeg voor NEVS om er echt mee te beginnen.

   • Hoewel ik nog steeds niet denk dat de Saab 9.3 na vele jaren ontwerp verouderd is, kun je geen punten scoren op het gebied van de verscheidenheid aan producten die wereldwijd beschikbaar zijn. Hier moet iets nieuws komen van ontwerp en technologie. Dat weet je toch in China. Rechts en links van NEVS gebeurt ook enorm in China. Laten we erop wachten.

  • Wel zijn er andere merken te koop in De auto industri ..

   5
   1
 • "Kracht in de markt tonen" met een model dat oud wordt. Moedig. Spannend. Duurzaam?
  Ik stel me voor dat de elektrische aandrijving sowieso "verontrustend" is, omdat waarschijnlijk alle elektromotoren op hetzelfde principe werken.
  Het echte "spannende" is het bereik van de e-mobile. En het ontwerp.
  In het laatste geval maakt de "oude SAAB" nog steeds emoties ... 🙂
  Of het genoeg is voor een indrukwekkend uiterlijk van de wereld, laat de tijd zien ...
  Laten we erop wachten. Tom zal het graag melden. 🙂

 • Misschien investeert Evergrande nog een paar miljoen meer en koopt de naamgevingsrechten van SAAB AB? Dan zouden ze voor altijd mijn vrienden zijn 🙂

  4
  4
 • Bedankt voor de informatie over NEVS. U kunt hoe dan ook meer dan NEVS wachten

Reacties zijn gesloten.