De nieuwe Saab Inside komt eraan!

Niet voor lang, dan is de 11. Uitgifte van Saab Inside verschijnt. Het beste nieuws komt van tevoren, want naast de online editie zal er een grote oplage zijn. Het boekje is spannend, meer Saab dan ooit, omdat Orio vooraf met partners en Saab-stuurprogramma's heeft gesproken.

Saab Inside nummer 11 komt eraan!
Saab Inside nummer 11 komt eraan!

Hun wensen waren duidelijk gedefinieerd. Meer Saab-inhoud en minder Orio-evenementen en toegevoegde waarde voor workshops en lezers. De redactie heeft de voorstellen geaccepteerd, er is een klantenmagazine opgedoken dat echt te zien is. Onze Saab-workshops zijn een van de speerpunten van de nieuwe editie. Workshopportretten van Orio-partners uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland komen aan bod in de komende en toekomstige uitgaven.

Als een hoogtepunt in het spel vinden 11-lezers een verwijderbare, up-to-date directory van alle Orio / Saab-workshops. Toegevoegde waarde voor het dagelijks leven, en in het praktische DIN A5-formaat past perfect in het dashboardkastje en is een handige metgezel bij lange reizen.

Het is een traditie geworden dat Orio herhaaldelijk Saab-chauffeurs uitnodigt om het tijdschrift te vullen met rapporten. De fans waren ook actief in deze editie en het zal interessant zijn om te zien wat voor rommelige content ons te wachten staat.

Bovendien, en dit is echt verbazingwekkend, is er een kleine opleving in nummer 11. Saab bouwt al 8 jaar geen auto's, en dus wat voelt als een eeuwigheid. Met het einde van de productie in Trollhättan verdwenen ook de populaire klantmailings, die sommige lezers van de blog zich weemoedig herinneren. Ze kwamen meestal twee keer per jaar en rapporteerden over promoties en de nieuwste Saab-accessoires.

Saab Post is onderweg

Voor het eerst sinds jaren bladeren Orio Duitsland laat de mailings herleven. In samenwerking met Saab-workshops vindt de ene of de andere lezer binnenkort e-mail in de mailbox. Mooi analoog, zoals vroeger, en vooral 100% Saab. Veel, maar niet alle, partners van Orio zijn er, en anticiperen op Saab Post is misschien wel het leukst.

De nieuwste editie van Saab Inside zal over enkele dagen als gedrukte versie beschikbaar zijn voor de partners. Zoals altijd, de leden van de Saab Service Clubs de online editie eerst. Clubregistratie en lidmaatschap is gratis en heeft voordelen voor clubleden.

Het feit dat we in 2019 uitgave nummer 11 van een Saab-klantenmagazine op de blog kunnen aankondigen, is op zich een klein wonder waar ik 8 jaar geleden niet op had willen wedden. Op de een of andere manier is het typisch Saab, waarschijnlijk de legendarische "Lunatic Factor". Met een ander merk zou het moeilijk voor te stellen zijn. Daarom, op dit punt, een grote dank aan het ongelooflijke team van Orio Duitsland en de vele externe helpers die het nieuwe probleem hebben gerealiseerd.

9 gedachten over 'De nieuwe Saab Inside komt eraan!"

 • Ik kijk erg uit naar de mailings en aankomende campagnes ...

  Als mijn geheugen niet misleidend is, waren er zeer aantrekkelijke aanbiedingen en ik bijt mezelf nog steeds in de kont, dat ik daarna geen verwijderbare AHK heb aangebracht, omdat dit voor de 9-5 SC goedkoop was aangeboden.

  Als Orio SAAB-eigenaren toestaat om ontbrekende apparatuurfuncties goedkoop te upgraden en toe te voegen, dan is dit een grote bioscoop en kan het nut en het plezier van onze SAAB's duurzaam toenemen ...

 • blanco

  Dit is heel goed nieuws voor de start van de nieuwe week!
  En - buitengewoon verheugend dat er een actuele Saab-werkplaatsdirectory is in de nieuwe Inside, zelfs om uit te halen in A5-formaat!

  • blanco

   Je hebt gelijk, Tom. De inspanning zou niet te rechtvaardigen zijn. Dus het is tijd om een ​​omweg naar de vriend te maken of een Saab-vriend te vragen. Omdat er zo weinig wordt gedrukt over Saab, moet je het gewoon hebben.

   • blanco

    Hallo Wolfgang - Je Saab-vriend heeft natuurlijk altijd een probleem voor je ...

    • blanco

     Geweldig dat je zulke vrienden hebt !!! Bedankt Th.

 • blanco

  Ik kijk uit naar de nieuwe Saabinside.

 • blanco

  Ik vind het ook geweldig dat er nog steeds zo'n tijdschrift is. Ik heb een aantal Saab-tijdschriften uit de actieve periode. Helaas heb ik niet alle printversies van de huidige problemen kunnen halen.Het besturen van 200 km naar de dichtstbijzijnde Saabhaendler is niet zo eenvoudig. Het zou leuk zijn als de clubleden de notitieblokken als actiemelding zouden ontvangen. Het mag geen kritiek zijn, maar een gedachte. De boekjes zelf zijn geweldig. Als clublid zou ik zelfs een opulus betalen.

  • blanco

   Dat, beste Wolfgang, zou waarschijnlijk het optimum zijn en de wens van veel fans. Het is alleen op basis van de dan resulterende inspanning en de kosten nauwelijks realiseerbaar. Orio subsidieert de Saab Inside al, meer zal helaas niet worden gerealiseerd.

 • blanco

  Een mooie aankondiging voor het begin van de week, ik kijk uit naar de SAAB Inside!

Reacties zijn gesloten.