De nieuwe Saab Inside komt eraan!

Niet voor lang, dan is de 11. Uitgifte van Saab Inside verschijnt. Het beste nieuws komt van tevoren, want naast de online editie zal er een grote oplage zijn. Het boekje is spannend, meer Saab dan ooit, omdat Orio vooraf met partners en Saab-stuurprogramma's heeft gesproken.

Saab Inside nummer 11 komt eraan!
Saab Inside nummer 11 komt eraan!

Hun wensen waren duidelijk gedefinieerd. Meer Saab-inhoud en minder Orio-evenementen en toegevoegde waarde voor workshops en lezers. De redactie heeft de voorstellen geaccepteerd, er is een klantenmagazine opgedoken dat echt te zien is. Onze Saab-workshops zijn een van de speerpunten van de nieuwe editie. Workshopportretten van Orio-partners uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland komen aan bod in de komende en toekomstige uitgaven.

Als een hoogtepunt in het spel vinden 11-lezers een verwijderbare, up-to-date directory van alle Orio / Saab-workshops. Toegevoegde waarde voor het dagelijks leven, en in het praktische DIN A5-formaat past perfect in het dashboardkastje en is een handige metgezel bij lange reizen.

Het is nu een traditie dat Orio herhaaldelijk Saab-bestuurders uitnodigt om het boek te vullen met rapporten. Ook in dit nummer waren de fans actief en het zal interessant zijn om te zien wat ons saabigen-gehalte biedt.

Bovendien, en dat is echt geweldig, nummer nummer 11 is een kleine opwekking. Saab bouwt sinds 8 jaren, en dus een gevoelde eeuwigheid, geen auto's meer. Met het einde van de productie in Trollhättan verdwenen ook de populaire klantmailings die sommige lezers met weemoed op de blog onthouden. Ze kwamen meestal twee keer per jaar en rapporteerden over promoties en de nieuwste Saab-accessoires.

Saab Post is onderweg

Voor het eerst sinds jaren bladeren Orio Duitsland laat de mailings herleven. In samenwerking met Saab-workshops vindt de ene of de andere lezer binnenkort e-mail in de mailbox. Mooi analoog, zoals vroeger, en vooral 100% Saab. Veel, maar niet alle, partners van Orio zijn er, en anticiperen op Saab Post is misschien wel het leukst.

De nieuwste editie van Saab Inside zal over enkele dagen als gedrukte versie beschikbaar zijn voor de partners. Zoals altijd, de leden van de Saab Service Clubs de online editie eerst. Clubregistratie en lidmaatschap is gratis en heeft voordelen voor clubleden.

Het nummer 2019 van een Saab-klantenmagazine in 11 op de blog kunnen aankondigen, is een klein wonder dat ik 8 jaren geleden niet op had gewed. Op de een of andere manier is het typisch Saab, waarschijnlijk de legendarische "Lunatic Factor". Bij elk ander merk dat moeilijk voorstelbaar is. Daarom op dit punt een grote dank aan het ongelooflijke team van Orio Duitsland en de vele externe helpers die de nieuwe uitgave hebben gerealiseerd.

9-gedachten ook "De nieuwe Saab Inside komt eraan!"

 • Een mooie aankondiging voor het begin van de week, ik kijk uit naar de SAAB Inside!

 • Ik vind het ook geweldig dat er nog steeds zo'n tijdschrift is. Ik heb een aantal Saab-tijdschriften uit de actieve periode. Helaas heb ik niet alle printversies van de huidige problemen kunnen halen.Het besturen van 200 km naar de dichtstbijzijnde Saabhaendler is niet zo eenvoudig. Het zou leuk zijn als de clubleden de notitieblokken als actiemelding zouden ontvangen. Het mag geen kritiek zijn, maar een gedachte. De boekjes zelf zijn geweldig. Als clublid zou ik zelfs een opulus betalen.

  • Dat, beste Wolfgang, zou waarschijnlijk het optimum zijn en de wens van veel fans. Het is alleen op basis van de dan resulterende inspanning en de kosten nauwelijks realiseerbaar. Orio subsidieert de Saab Inside al, meer zal helaas niet worden gerealiseerd.

 • Ik kijk uit naar de nieuwe Saabinside.

 • Dit is heel goed nieuws voor de start van de nieuwe week!
  En het meest verheugend dat er een recente Saab-workshopdirectory is in de nieuwe Inside, zelfs om eruit te halen in het A5-formaat!

  • Je hebt gelijk, Tom. De inspanning zou niet te rechtvaardigen zijn. Dus het is tijd om een ​​omweg naar de vriend te maken of een Saab-vriend te vragen. Omdat er zo weinig wordt gedrukt over Saab, moet je het gewoon hebben.

   • Hallo Wolfgang - Natuurlijk heeft je Saab-vriend altijd een probleem voor je ...

    • Geweldig dat je zulke vrienden hebt !!! Bedankt Th.

 • Ik kijk uit naar de mailings en de komende acties ...

  Als mijn geheugen niet misleidend is, waren er zeer aantrekkelijke aanbiedingen en ik bijt mezelf nog steeds in de kont, dat ik daarna geen verwijderbare AHK heb aangebracht, omdat dit voor de 9-5 SC goedkoop was aangeboden.

  Als eigenaren van Orio SAAB upgrades en de toevoeging van ontbrekende functies opnieuw goedkoop maken, dan is dit de grote film en kunnen ze de waarde en het plezier van onze SAAB's duurzaam verhogen ...

Reacties zijn gesloten.