Aankoopbedoelingen en Saab-kalender 2019

Wat doe je in de dagen tussen kerst en nieuwjaar? Je zou op vakantie kunnen gaan, misschien in de bergen of in ieder geval ergens waar het aangenaam warm is en de zon schijnt? Of ga, met koopintenties, op Saab-tour. Na de 9000 Is door Max op koude wijze onteigend, het is tijd om een ​​opvolger te zoeken ...

Saab-kalender 2019
Saab-kalender 2019 van Saab Service Frankfurt

Trouw aan het motto dat een leven zonder Saab en vooral zonder 9000 mogelijk is. Maar ook triest. Met Kerstmis kregen we onverwachts een spannend aankoopaanbod. Een paar kilometer, 1. Hand, een zeer mooie uitrusting en motorisering. Max en ik zijn vandaag onderweg. We testen de 9000 en misschien kunnen we de kloof dichten.

De passie van Saab lijkt ongeneeslijk. Als u eenmaal positief bent geïnfecteerd, kunt u waarschijnlijk nooit meer genezen. Een Saab-kalender maakt deel uit van de basisuitrusting voor elke fan. Saab Service Frankfurt heeft dit jaar lang met de kalenders gewacht. Kort voor Kerstmis was ik in Frankfurt-Fechenheim en kon ik de nieuwe kalender ophalen voor 2019.

Saab-kalender 2019 uit Frankfurt

Net als vorig jaar is het opnieuw zeer hoge kwaliteit en smaakvol voor 2019. De gefotografeerde voertuigen zijn een reis door de geschiedenis van Saab en komen uit de kring van klanten of uit de collectie Ratzmann. Opgewonden geënsceneerd waren ze weer uit de Proformance Studiosdie vorig jaar ook de productie heeft overgenomen.

De Saab-kalender is een must voor het komende jaar en hij krijgt de volledige aanbeveling van Mark en mij. De prijs van ongeveer 33,00 € is gunstig, omdat de kwaliteit van de print en de foto's hoog is, de editie beperkt. Fans met interesse moeten niet te lang aarzelen en Frankfurt bellen.

Een andere kalender komt van Orio Duitsland, onze leverancier van originele Saab-reserveonderdelen. De traditionele maandplanner voor klanten en vrienden van het huis is niet officieel beschikbaar en werd opgestuurd naar autodealers en werkplaatsen. We hebben 5 stuks ontvangen, die we doorgeven aan onze lezers. Zoals altijd rijst de vraag wie een kalender moet ontvangen.

Saab - Orio maandelijkse planner 2019
Saab - Orio maandelijkse planner 2019

De vraag is meestal groter dan het zeer beperkte aanbod en we hebben een eenvoudige oplossing gevonden. 5 lezers die hebben deelgenomen aan de blog-donatiecampagne ontvangen de kalenders vanaf 15 januari per post. We beslissen over het bedrag van de donatie. Als we het adres niet hebben, nemen we contact met je op. Naast de kalenders voegen we een bedankje bij voor uw steun.

Voor mij is dit de laatste post dit jaar. Morgen wordt de nieuwe eigenaar van de Transatlantikers, en ik neem in 2019 weer contact op. Ik maak van de gelegenheid gebruik om u te bedanken. Met de lezers die ons in 2018 vergezelden. Met Mark en het blogteam, die met inspiratie aan mijn zijde stonden en achter me stonden. En met de bedrijven en Saab-workshops die al jaren veel doen om ervoor te zorgen dat de blog werkelijkheid kan blijven worden.

7 gedachten over 'Aankoopbedoelingen en Saab-kalender 2019"

 • blanco

  Ik hoop dat de 9000 je idee vervult!
  Overigens ben ik op zoek naar de rally http://www.carbagerun.de een Saab met resterende TÜV naar 8 / 19 voor weinig geld. De auto's voor de 5000 km route door Denemarken, Zweden en Noorwegen moet minstens 20 jaar oud zijn en mag niet meer dan 500, - euro kosten. Bij voorkeur een 9000 of 900 zou geweldig zijn, die in de komende MOT moeilijk beheert zijn. Aanbiedingen voor 1000, - Euro zou geweldig zijn. Ik wil echt niet concurreren met een Duitse auto of een Japanner.
  Groeten en het beste voor het blogteam en alle lezers voor 2019,
  Torsten

  • blanco

   Beste Torsten, je hebt een e-mail over dit onderwerp 😉

 • blanco

  Bedankt Tom en Blogteam voor de geweldige berichten van 2018. Dat is hoe 2019 kan doorgaan. Overigens was mijn hoogtepunt dit jaar Piloten Wanted.

 • blanco

  Twee 9000 ervaren SAAB-enthousiastelingen verhuizen. Er kan niet veel misgaan en het zou geweldig zijn als de "nieuwe" vandaag zou werken. Ik duim voor Max.

  Misschien is hier een mooi verslag met foto's van een geslaagde shoppingtrip? Geschreven en gefotografeerd door Tom, Max of in een taakverdeling ...

  Ik wens de 5-ontvangers veel plezier in de welverdiende kalender en het team, alle donoren, alle aardige commentatoren en alle lezers een goed en ongevraagd gelukkig nieuwjaar. 2018 was hier heel leuk. Speciale dank ook aan JanV.

  Ik moest zijn laatste opmerking keer op keer lezen en de laatste keer toch glimlachen. De gemeenschap van SAAB-chauffeurs lijkt mij (afgezien van een paar uitschieters) een zeer illustere, geestige en leuke groep ...

  In alle aspecten (geslacht, inkomen, leeftijd, onderwijssituatie of beroep) zijn we een representatieve en brede dwarsdoorsnede van de auto-rijdende samenleving en toch is er iets positiefs anders. Iets wat ik niet onder woorden kan brengen ...

  Maar het is iets waar ik dankbaar voor ben en iets dat me verbonden houdt aan SAAB.

  6
  1
 • blanco

  Geweldige vrijetijdsbesteding om een ​​9000 te rijden. Oh, ik wil - maar ik ben op kantoor. Veel plezier en tot ziens in 2019!

 • blanco

  Goedemorgen, ik hoop dat je met je gezin van het kerstseizoen hebt genoten. Ik kan je alleen maar bedanken voor de vele SAAB-bijdragen van jou. Nu wordt gezegd, herstel goed en kom goed in het nieuwe jaar.
  Groeten uit Saksen, Martin

 • blanco

  Ik dank u en uw Saab-blogcollega's voor uw geweldige werk en wens u en uw gezin een gelukkig nieuwjaar in een gezond en succesvol nieuw jaar!

Reacties zijn gesloten.