SAAB dateert december 2018

De laatste Saab-kalender voor het lopende jaar gaat vandaag online. De koude dagen van het jaar staan ​​voor de deur en dat doet me denken aan een Saab-campagne voor het milieu. In plaats van de Saab 's ochtends warm te laten worden en tijdens het werken aan de voorruit, waarschuwde de fabrikant eerst om de ramen te ruimen.

Saab dateert december 2017
Saab-campagne voor het milieu. Afbeelding: Saab Automobile / Archive saabblog.net

En omdat Saab Saab was, was er een ijskrabber in een cool ontwerp. Alleen de foto's uit ons archief zijn gebleven. Of de ijskrabbers ooit hun weg naar de klant of dealer hebben gevonden, is open.

03.12.2018

Stammtisch Münster

We ontmoeten elkaar altijd op de eerste maandag van de maand op de 19.30-klok, in de Pizzeria Lido, in de Germania-brouwerij 4 in 48159 Münster


06.12.2018

Stammtisch Keulen-Bonn

Nieuwe ontmoetingsplaats: Gasthaus Scheiderhöhe, Scheiderhöher Str. 49, 53797 Lohmar van 19: 00 klok

Zoals gewoonlijk is de reis via de BAB A3, komende vanuit de richting van de afrit Rösrath van Keulen en komende van de afrit Lohmar Nord van Frankfurt. Dan zijn er ongeveer 5 minuten naar de ontmoetingsplaats. Parkeerplaatsen gereserveerd voor SAAB-chauffeurs zijn beschikbaar op het terrein.


07.12.2018

SAAB vrienden Erftkreis

Clubnacht elke eerste vrijdag van de maand vanaf 19 uur in het Landgasthaus Schlösser, naar de 1 in 50171 Kerpen


08.12.2018

Stammtisch Ostwestfalen Lippe

We ontmoeten elkaar elke tweede zaterdag van de maand 15: 00-klok in het restaurant Bartholdskrug, Hellweg 6 in 33813 Oerlinghausen

Stammtisch Stuttgart

We Saab-bestuurder in Stuttgart ontmoeten elkaar weer: op vrijdag 8.December 2018 dus van 18: 00 klok in hotel Löwen Bad Boll, hoofdstraat 46 73087 Bad Boll, internet: http://www.loewen-badboll.de We verheugen ons op uw bezoek. Het is de taal die gereserveerd is voor ongeveer 20-personen. We moeten u eerst het exacte aantal mensen vertellen. De gastheren willen graag meer exacte aantallen deelnemers, dus het zou goed zijn als er een korte feedback komt: · "Kom graag", · "Helaas kan ik niet". Mijn hand: 0172 8502696
Vraag de serveerster gewoon om "Saab". Op internet zijn de aanwijzingen: http://www.loewen-badboll.de


14.12.2018

Stammtisch Stuttgart

Wij Saab-bestuurders rond Stuttgart ontmoeten elkaar opnieuw 19: 30-klok

In de Böblinger huisbrouwerij Wichtel, Graf-Zeppelin-Platz in 71034 Böblingen

Als je zin hebt, kom dan langs. Mijn Handi / Whatsapp: 0172 8502696, vraag de serveerster gewoon om "Saab".


15.12.2018

Stammtisch Hannover / Braunschweig Christmas Departure

De datum voor de reis is vastgesteld. Am15.12.2018 om 14.00 uur gaat naar de kerstmarkt in Hameln. Het vertrek is op de 14.00-klok voor het Cafe del Sol in Hildesheim. Vandaar zullen we op verschillende landelijke wegen naar Hameln stalken. De verdere details zullen binnenkort beschikbaar zijn met een klein roadbook. Dus alle andere evenementen op de 15.12. Annuleer en kijk uit naar de uitgang.


17.12.2018

Stammtisch Osnabrück

Onze stamtafel is zoals gebruikelijk op elke 3.Mondag in de maand van de 19.00-klok. Gasthaus "Busch" in Atter, Eikesberg 51 in 49076 Osnabrück

Dat is alles: de coole Saab-ijskrabber
Dat is alles: de coole Saab-ijskrabber. Afbeelding: Saab Automobile / Archive saabblog.net

18.12.2018

Stammtisch Rhein - Ruhr

We ontmoeten elkaar bij elke 3. Dinsdag vanaf 19: 30 uur per maand in Hotel & Restaurant "Am Kreuz", Ernestinenstrasse 116 in 45141 Essen


28.12.2018

Stammtisch SAAB Vrienden Lippe / Niederrhein

we ontmoeten elkaar elke laatste vrijdag van de maand 19: 00uur. Nieuw adres: "Naar de Rijn-veerboot" Café, Restaurant, Zonneterrassen, D-46509 XANTEN, Bislicher Insel 1, Tel. 02801 / 1334, www.rheinfaehre-xanten.de


Laat:

Heeft u een gewone vergadering, een clubnacht, een vergadering of een Saab-evenement gepland?

Wij publiceren graag! Stuur je Saab-afspraak naar: afspraak (sa) saabblog.net.

7 thoughts on "SAAB dateert december 2018"

 • Wat betreft de ijsschraper: Orio neemt dringend de leiding over ...

 • Als ik gelijk heb, dan is Sandviken de thuisbasis van verschillende goede en goede tools (Sandvik). Ook voor de verwerking van hout. Omdat haar CV en mijn rommelige opmerking van zagen op auto's tot ijskrassen echt als een grapje past ...

  Beitels, outdoorfornuizen, rugzakken, tenten, kleding, middelgrote camera's, scheepsmotoren, bijlen en auto's. Eens in goede tijden ben je beïnvloed door de Zweedse kwaliteit en mindset, het is verdomd moeilijk om er emotioneel weer afstand van te nemen. Ik weet dat.

 • Nu als je wilt per se als een ijskrabber, gewoon google keer voor 'de Zweedse ijskrabber', vindt men vergelijkbaar. Toegegeven meestal in een andere kleur met andere (of geen) handbescherming. SAAB is het niet, maar het lijkt toch een relatie met Zweden te geven ...

 • Hallo Herbert, deze zin ... “Er is waarschijnlijk geen andere autofabrikant zoals SAAB. Niemand anders die de massa zou hebben toegesproken met intelligente en goedkope aanbiedingen en tegelijkertijd zo dol was op details en zo overdreven nobel in sommige details ... Ik accepteer het volledig. Voor mij begon mijn SAAB_bewustzijn tijdens een vakantiebaan in Sandviken in de vroege jaren 70 met de jaren 90, 99 ... en ik ben nog steeds emotioneel betrokken.

 • Dat is spannend ...

  Zijn Subaru en SAAB echt zoiets als broeders in geest? Anders, maar vergelijkbaar in de respectieve cultuur en in een mondiale context met een gemeenschappelijke kruising? Twee fabrikanten van goede zagen, van wie sommigen op treinen werken en de anderen aan de andere kant even goed werken aan stuwkracht?

  Ik heb het nog niet naar het onderwerp SAAB & Subaru gebracht, maar naar hun eigen mening. Maar ik heb een zwak voor alle underdogs en manieren die buiten de mainstream vallen ...

  Of Subaru mij ooit zal overtuigen of winnen, ik kan (nog) niet zeggen. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat deze SAAB-ijsschraper een Bentley's of andere exclusieve merken waardig zou zijn. Er is waarschijnlijk geen tweede autofabrikant zoals SAAB. Niemand anders die zich tot de massa zou hebben gewend met intelligente en goedkope aanbiedingen en tegelijkertijd zo liefdevol gedetailleerd en zo kostbaar was in details ...

 • Zal er zijn. Hal 2, stand D23, samen met Subaru.

  2
  1
 • Is er eigenlijk nog een Saab-stand op de Essen Motor Show?

Reacties zijn gesloten.