Saab Inside nummer 10 is hier!

Een klein jubileum: de 10. Uitgifte van het Saab-klantenmagazine van Orio Deutschland GmbH is hier! Leden van de Saab Service Club konden afgelopen vrijdag al genieten van de digitale editie.

Saab Inside issue nummer 10 is er!
Saab Inside issue nummer 10 is er!

De eerste editie werd gelanceerd in mei 2014. Een klantenmagazine, eindelijk weer, na enkele jaren zonder Saab-magazine. Achter elke Saab Inside staan ​​veel Saab-enthousiaste mensen die voor de inhoud zorgen. De feitelijke verantwoordelijkheid - en het meeste werk - wordt gedragen door mevrouw Gürel van Orio Duitsland. Met elke nieuwe uitgave groeide ze meer in haar rol als "hoofdredacteur". Zij verzorgt de interactie met het bureau, drukwerk, lay-out en verzending. Op dit punt wil ik je daarvoor heel erg bedanken!

Gedrukte exemplaren van het Saab Inside-nummer 10 bij Orio-partners

In het begin was Saab Inside een digitaal tijdschrift. Er waren weinig afdrukken van de eerste cijfers en alleen voor een zorgvuldig uitgekozen cirkel. Dit is veranderd, ook omdat er een grote vraag was van klanten en partners. de Speciaal nummer 9 / 2018 werd voor het eerst afgedrukt met een gigantische editie van 15.000-kopieën en gedistribueerd naar partners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En het probleemnummer 10 is ook beschikbaar in grote, gedrukte editie. Notebooks zijn de afgelopen dagen gratis naar de partners van Orio / Saab gestuurd.

Nummer nummer 10 is een bespreking van Saab's activiteiten dit jaar. Over de succesvolle Saab-evenementen bij Saab Bredlow, dealer Himberg en Lafrentz in Kiel is gemeld. Het team Wagenheimer met zijn sportieve Saab-activiteiten neemt wat plaats in, het uiterlijk van Orio op de Automechanika en de trolrally van de Saab-vrienden Erftkreis zijn enkele van de andere inhoud.

Voor het eerst kreeg de redactie te maken met een luxeprobleem bij het maken van Saab Inside. Een groot aantal onderwerpen en ineens te weinig ruimte in het blad. Dat was nieuw en is het bewijs van hoeveel Saab-activiteiten er waren in 2018. De vraag om teksten in te korten of weg te laten - of om enkele pagina's aan het tijdschrift toe te voegen - werd met een bezwaard hart beslist met een verkleining. Het tijdschrift, een gratis tijdschrift dat door Orio wordt gefinancierd, zou anders te omvangrijk en duur zijn geweest.

Nummer nummer 11 staat gepland voor Spring 2019, dus het Saab-verhaal gaat verder. En zoals altijd leden van de Saab Service Clubs krijg hun probleem uitsluitend van tevoren. Lidmaatschap en registratie zijn gratis.

6 gedachten over 'Saab Inside nummer 10 is hier!"

 • Laatste FR op Saab Service en hoe gaat het? De huidige Saab Inside, een perfecte timing sinds dezelfde avond was de Saabstammtisch! Ergo, 11-kopieën worden gearresteerd en aan collega's gedistribueerd 😉

 • De chromen bril heeft me altijd gepolariseerd: hoe lelijk - gek cool.
  Hier in D had ik de neiging om de eerste mening te hebben. Een verblijf in S, op dat moment met "drukte" van 9-5, veranderde mijn perspectief permanent! Bij elke SAAB die ik destijds met een chromen bril ontmoette, verzoende ik me met het ontwerp. Aan het einde van de vakantie was het duidelijk: wat een gaaf ontwerp!
  H.Hürsch zegt het duidelijk: welk potentieel heeft dit voor zich neergezet!
  Dus: zorg goed voor de verchroomde bril!
  Blijven veel rijplezier mee!

 • Was bij mij al aan het begin van vorige week na het stuurwielwissel bij de FSW in de auto

 • Eindelijk een chromen bril op de eerste pagina .. Een super auto Ik rijd een 2008 -9 in 5 vanuit Frankfurt rechtstreeks vanuit de Saab-vestiging. Tot nu toe geen mankementen behalve uitlaatdemper en keuring (78000 km)

 • Heel erg bedankt aan Orio voor het gave en informatieve SaabInside!

 • Deze dubbel vervormde chromen bril (een foto van een foto) op de omslag ziet er verdomd sexy uit - breder en platter dan in het echt ...

  Men denkt meteen aan een grote (SAAB-9-5-) Coupé die in dit ontwerp en met deze snuit had kunnen bestaan. En ik had het liever gezien dan een A7 of wat dan ook in me opkwam als concurrent ...

  De chromen glazen waren slechts een overgangsontwerp. Vermoedelijk gewoon een creatief gebaar van verlegenheid van SAAB. Een levensondersteunende maatregel voor de oude 9-5, die een brug zou moeten zijn naar het nieuwe 9-3-ontwerp en de 9-5 NG. Kortom: het was maar een tijdelijke oplossing en het was alleen als zodanig bedoeld ...

  Maar wat een oplossing! ! !

  De foto van de Saab Inside-hoes maakt vrij terloops, hoeveel onbenut potentieel in dit front / in dit ontwerp ook is ingesteld.

Reacties zijn gesloten.