Saab Inside nummer 10 is hier!

Een klein jubileum: de 10. Uitgifte van het Saab-klantenmagazine van Orio Deutschland GmbH is hier! Leden van de Saab Service Club konden afgelopen vrijdag al genieten van de digitale editie.

Saab Inside issue nummer 10 is er!
Saab Inside issue nummer 10 is er!

In mei ging 2014 naar de 1. Uitgang naar het begin. Een klantenmagazine, eindelijk weer, na enkele jaren zonder Saab-magazine. Achter elke Saab Inside zijn veel saab-enthousiaste mensen die voor de inhoud zorgen. Maar de echte verantwoordelijkheid - en het grootste deel van het werk - wordt gedragen door mevrouw Gürel von Orio, Duitsland. Bij elk nieuw nummer groeide ze meer in haar rol als 'hoofdredacteur'. Zij zorgt voor de interactie met het bureau, afdrukken, lay-out, verzending. Op dit punt van mijn zijde een welgemeende dankjewel!

Gedrukte exemplaren van het Saab Inside-nummer 10 bij Orio-partners

In het begin was Saab Inside een digitaal tijdschrift. Er waren weinig afdrukken van de eerste cijfers en alleen voor een zorgvuldig uitgekozen cirkel. Dit is veranderd, ook omdat er een grote vraag was van klanten en partners. de Speciaal nummer 9 / 2018 werd voor het eerst afgedrukt met een gigantische editie van 15.000-kopieën en gedistribueerd naar partners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En het probleemnummer 10 is ook beschikbaar in grote, gedrukte editie. Notebooks zijn de afgelopen dagen gratis naar de partners van Orio / Saab gestuurd.

Nummer nummer 10 is een bespreking van Saab's activiteiten dit jaar. Over de succesvolle Saab-evenementen bij Saab Bredlow, dealer Himberg en Lafrentz in Kiel is gemeld. Het team Wagenheimer met zijn sportieve Saab-activiteiten neemt wat plaats in, het uiterlijk van Orio op de Automechanika en de trolrally van de Saab-vrienden Erftkreis zijn enkele van de andere inhoud.

Voor het eerst werd de redactie geconfronteerd met een luxeprobleem bij het maken van de Saab Inside. Veel onderwerpen en plots te weinig ruimte in het tijdschrift. Dit was nieuw en is een bewijs van hoeveel Saab-activiteiten 2018 heeft. De vraag of men teksten snijdt of weglaat - of het probleem met enkele pagina's uitbreidt - werd met een bezwaard gemotiveerd besluit met een korting beslist. Het tijdschrift, een gratis magazine gefinancierd door Orio, zou anders te uitgebreid en duur zijn geworden.

Nummer nummer 11 staat gepland voor Spring 2019, dus het Saab-verhaal gaat verder. En zoals altijd leden van de Saab Service Clubs ontvang hun editie uitsluitend van tevoren. Lidmaatschap en registratie zijn gratis.

6-gedachten ook "Saab Inside nummer 10 is hier!"

 • Deze dubbel vervormde, verchroomde bril (een foto van een foto) op de cover ziet er verdomd sexy uit - breder en platter dan natuurlijk ...

  Men denkt meteen aan een grote (SAAB-9-5) coupé, die het in dit ontwerp en met deze snuit had kunnen zijn. En ik had het liever gehad dan een A7 of wat anders als een concurrent bij me op kan komen ...

  De chromen bril was inderdaad slechts een overgangsontwerp. Vermoedelijk slechts een vorm van schaamte van SAAB. Een levensondersteunende maatregel voor de oude 9-5, die het nieuwe 9-3-ontwerp en de 9-5 NG zou moeten overbruggen. Kortom, het was slechts een overgangsoplossing en bedoeld om er een te zijn ...

  Maar wat een oplossing! ! !

  De foto van de Saab Inside-hoes maakt vrij terloops, hoeveel onbenut potentieel in dit front / in dit ontwerp ook is ingesteld.

 • Heel erg bedankt aan Orio voor het gave en informatieve SaabInside!

 • Eindelijk, soms een chromen frame op de eerste pagina. Een superauto Ik rijd 2008 9 -5 vanuit Frankfurt rechtstreeks vanuit de Saab-vestiging. Tot nu toe behalve eindpot en inspectie geen defecten (78000 km)

 • Was bij mij al aan het begin van vorige week na het stuurwielwissel bij de FSW in de auto

 • Mijn chromen bril heeft me altijd gepolariseerd: hoe lelijk - gekke cool.
  Hier in D had ik de eerste mening. Een verblijf in S, met op dat moment "massa's" van 9-5, veranderde mijn visie duurzaam! Bij elke SAAB die me ontmoette toen met de chromen bril, verzoende ik me met het ontwerp. Aan het einde van de vakantie was het duidelijk: wat een cool design!
  H.Hürsch zegt het duidelijk: welk potentieel heeft dit voor zich neergezet!
  Dus: zorg goed voor de verchroomde bril!
  Blijven veel rijplezier mee!

 • Laatste FR op Saab Service en hoe gaat het? De huidige Saab Inside, een perfecte timing sinds dezelfde avond was de Saabstammtisch! Ergo, 11-kopieën worden gearresteerd en aan collega's gedistribueerd 😉

Reacties zijn gesloten.