Instagram en Saab verrast met geschiedenis

De Saab Instagram-actie is begonnen! De lezers hebben ons verrast, Anne krijgt voortdurend nieuwe foto's. Het resultaat is een prachtige collage van een levendige Saab-scène en er komen elke dag meer foto's. We willen de campagne voortzetten en we willen het nog spannender maken!

Saab Instagram Action - Ding vertelt het verhaal
Saab Instagram Action - Ding vertelt het verhaal.

Omdat foto's verhalen vertellen, en we willen ze verrijken met verrassingen, die ook het Saab-verhaal vertellen. We kwamen met iets. Iets speciaals, en we hebben veel moeite. ONMIDDELLIJK, zal ons team één keer per maand een verrassingspakket sturen. Op deze manier belonen we de foto die de meeste likes op Instagram kreeg elke maand.

Verrassingen vertellen het Saab-verhaal

Wat zit er in het pakket - dat zal een verrassing zijn! Want zoals ik al zei, we hebben zo hard gewerkt voor de lezers. In ons Saab-pakket zitten dingen. Unieke stukken of zeldzaamheden die te maken hebben met Saab Duitsland, de blog en de geschiedenis van het merk. Dingen die niet kunnen worden gekocht en in sommige gevallen nooit hebben bestaan. Merkgeschiedenis gewoon!

Ons idee werd spontaan ondersteund door Saab Service Frankfurt en Orio Duitsland, De afgelopen dagen kon ik op een schattenjacht in Frankfurt gaan en door het verborgen Saab Duitsland-verhaal snuffelen. We hebben geweldige, historische foto's van de kantoren gevonden, zeldzaamheden zoals oude Saab-parkeerborden en veel andere grote en kleine dingen. Bovendien zijn veel andere rariteiten verzameld in bijna 8 jaren Saab Blog. Prototypen van producten die we hadden gepland voor onze voormalige fanclub, maar nooit in productie gingen. Of misdrukken die hun eigen charme hebben.

We geven Saab-zeldzaamheden weg

In onze Saab-verrassingspakketten kunnen zeer kleine specialiteiten - of echt groot - uniek, speciaal, historisch of bizar worden verborgen. En met garantie zullen ze nooit saai zijn. De omslagafbeelding toont een klein gedeelte saabiger-dingen, die op onze lezers wachten. Elke foto genomen tijdens de Instagram actie gepubliceerd neemt automatisch deel. De volgende maand onthullen we wat er in het pakket zit, sturen we het naar de winnaar en vertellen we er ook een klein verhaal over.

Uitgesloten van de actie zijn, zoals altijd, leden van de blogploeg. Hun foto's worden om begrijpelijke redenen niet toegekend. Ook uitgenodigd zijn alle lezers die van Saab en de Instagram Heb actie.

Zoals we weten, hebben we een speciaal e-mailadres voor Anne en de actie ingesteld:

instagram (at) saabblog.net

We zien uit naar veel Saab-beeldmateriaal! Stuur ons je beste foto's!

Belangrijke opmerking: door de foto's in te dienen, gaat de afzender akkoord met de publicatie op ons Instagram-account. Hij verzekert dat de foto's zijn intellectuele eigendom zijn en dat we ze gratis op onze Instagram-account mogen laten staan ​​voor onbepaalde tijd. Bij publicatie noemen we hooguit de voornaam, maar nooit de volledige naam van de afzender.

5-gedachten ook "Instagram en Saab verrast met geschiedenis"

 • Zoals altijd een leuk idee! Een kleine, individuele stimulans om eindelijk te bewegen en Anne-foto's te sturen. De week begint (vanuit Saab oogpunt) altijd goed.

 • dan moet ik op zoek naar een aantal leuke plaatsen om foto's te maken

 • Ik kijk steeds weer naar binnen. Veel foto's zijn echte parels. Soms zijn ze origineel en glimlach ik een glimlach op mijn gezicht. Of ze laten een SAAB zien die zelfs zeldzamer is dan andere. Reunion is leuk!

  Anderen worden zo goed ontvangen dat je zou kunnen geloven dat ze zijn gescand uit een catalogus of dat ze zijn geproduceerd voor een advertentie of een kalenderpagina ...

  Er zijn dus foto's waar ik misschien langer aan vasthoud, maar voor alle foto's laten ze een stukje SAAB zien en elk ervan is leuk.

  En deze aankondiging is duidelijk een motivatieboost. Ik vraag me af wat er nu komt ...

  Hoe dan ook, ik moet teruggaan naar het fotoarchief en - als dat niet genoeg of niet genoeg geeft - dringend nadenken over nieuwe opnames. Ik zou zo'n verrassingspakket willen hebben!

  Maar hoe vergroot u uw kansen? Hoeveelheid? Kwaliteit? Continuïteit en regelmatigheid van de inzendingen? De pakketten worden waarschijnlijk omstreden ...

 • Geweldige actie! Het komt bij me op dat ik wilde kijken hoe mijn eigen, verzonden foto zo was.

Reacties zijn gesloten.