Saab Instagram-actie - het draait!

In het begin was het team een ​​beetje onzeker over het Instagram-idee. Wat als de community niet meedoet en ons zonder foto's in de regen laat staan? Onze zorgen waren volkomen ongegrond. Vanaf het begin ontvingen we vele ingenieuze Saab-foto's.

Saab Instagram actie

Zoals we hadden gehoopt, waren er verschillende motieven. Foto's uit het dagelijks leven met het Zweedse cultmerk, en foto's die zo ingenieus en van zo'n hoge kwaliteit zijn dat we onze hoed afnemen! De ene of de andere lezer heeft begrepen waar we in wezen over gaan: het leven van Saab weergeven; laat zien dat het merk echt nog adem heeft en dat het niet dood is.

Laat zien dat we nog steeds hier zijn!

Daarom zijn we blij dat er Saab chauffeur / binnen, die ons steeds weer te sturen foto's en dus laat ons deelnemen aan de Saab leven. Dit creëert met de hulp van de lezers en vrienden van het merk digitaal, levendige Saab collage op het net. Op een betere manier kunnen we de aanwezigheid niet tonen.

Natuurlijk hopen en geloven we dat er meer inzendingen zullen zijn. Ten eerste heeft Anne nog niet alle Saab-foto's Instagram geüpload, ook al gebruikt ze er bijna elke vrije minuut voor. En dat is erg leuk ... Aan de andere kant rekenen we stevig op meer foto's, meer deelname, wat een constante stroom moet worden.

Zoals we weten, hebben we een speciaal e-mailadres voor Anne en de actie ingesteld:

 instagram (at) saabblog.net

We zien uit naar veel Saab-beeldmateriaal!

Belangrijke opmerking: door de foto's in te dienen, gaat de afzender akkoord met de publicatie op ons Instagram-account. Hij verzekert dat de foto's zijn intellectuele eigendom zijn en dat we ze gratis op onze Instagram-account mogen laten staan ​​voor onbepaalde tijd. Bij publicatie noemen we hooguit de voornaam, maar nooit de volledige naam van de afzender.

9 gedachten over 'Saab Instagram-actie - het draait!"

 • blanco

  Ik heb net voor het eerst naar binnen gekeken ...

  Fantastische foto's, coole actie! Is leuk. Ook zeer goed getagd. Heel veel dank aan het blogteam! ! !

  Het zou permanent op de "voorpagina" moeten staan. Zowel het e-mailadres voor inzendingen als de link om naar te kijken, moeten altijd vooraan staan, vind ik. Wat is de beste manier / de best mogelijke implementatie hiervoor, ik ben weer onzeker. Het is gewoon wishful thinking, maar een idee...

  • blanco

   Sorry voor mijn "informatica-onwetendheid", maar waar moet deze link "om naar te kijken" worden gevonden?

   • blanco

    Idealiter altijd alomtegenwoordig op de homepage van deze blog. Dat is tenminste hoe ik wilde dat mijn voorstel werd begrepen ...

    De link is momenteel een beetje verborgen bovenaan de tekst van dit artikel. Klik eenvoudig op het lichtgrijze woord "Instagram" en je zult veel SAAB zien.

   • blanco

    PS

    Bovenaan (in de koptekst) en onderaan (in de voettekst) vind je altijd een link aan de rechterkant van elke pagina. Het is het 3e pictogram (tussen de Twitter-vogel en YouTube) en zou waarschijnlijk een camera moeten vertegenwoordigen ...

    Klik gewoon op en je bent op Instagram met SAAB.

 • blanco

  Ik heb je net een foto gestuurd van mijn eerste machtsmonster ...

 • blanco

  Een paar weken geleden mocht mijn dikke schip dienen als “taxi” voor de “bruidegom ouders” (vader is ruim 2m lang!) van een van mijn vrienden en de moeder van de bruid.
  Ze waren erg enthousiast over de “ruimte en binnenkomst”. 🙂

  Laten we eens kijken of ik er dit weekend eindelijk een paar foto's van krijg (en misschien passeert dan hier).

  • blanco

   We zouden blij zijn!

 • blanco

  Er zijn werkelijk prachtige foto's, ik kijk elke dag naar binnen! De actie zorgt ervoor dat je naar SAAB wilt gaan!

  • blanco

   Ik voel hetzelfde! De foto's wekken verlangens op ...

Reacties zijn gesloten.