Saab Instagram Action - het werkt!

In het begin was het team een ​​beetje onzeker over het Instagram-idee. Wat als de community niet meedoet en ons zonder foto's in de regen laat staan? Onze zorgen waren volkomen ongegrond. Vanaf het begin ontvingen we vele ingenieuze Saab-foto's.

Saab Instagram actie

Zoals we hadden gehoopt, waren er veel verschillende motieven. Foto's uit het dagelijks leven met het Zweedse cultmerk en foto's die zo ingenieus en van hoge kwaliteit zijn dat we de hoed afnemen! De ene of de andere lezer heeft begrepen waar het allemaal om gaat: het Saab-leven weergeven; Laat zien dat het merk echt adem heeft en dat het niet dood is.

Laat zien dat we nog steeds hier zijn!

Daarom zijn we blij dat er Saab chauffeur / binnen, die ons steeds weer te sturen foto's en dus laat ons deelnemen aan de Saab leven. Dit creëert met de hulp van de lezers en vrienden van het merk digitaal, levendige Saab collage op het net. Op een betere manier kunnen we de aanwezigheid niet tonen.

Natuurlijk hopen en geloven we dat er meer inzendingen zullen zijn. Ten eerste heeft Anne nog niet alle Saab-foto's Instagram Geüpload, zelfs als ze bijna elke gratis minuut gebruikt. En het doet veel plezier ... Aan de andere kant zijn wij ervan verwachten meer foto's, meer participatie, van een constante stroom te zijn.

Zoals we weten, hebben we een speciaal e-mailadres voor Anne en de actie ingesteld:

instagram (at) saabblog.net

We zien uit naar veel Saab-beeldmateriaal!

Belangrijke opmerking: door de foto's in te dienen, gaat de afzender akkoord met de publicatie op ons Instagram-account. Hij verzekert dat de foto's zijn intellectuele eigendom zijn en dat we ze gratis op onze Instagram-account mogen laten staan ​​voor onbepaalde tijd. Bij publicatie noemen we hooguit de voornaam, maar nooit de volledige naam van de afzender.

9-gedachten ook "Saab Instagram Action - het werkt!"

 • Er zijn echt prachtige foto's, ik kijk er elke dag in! De actie zal uw honger naar SAAB verhogen!

  • Ik voel me op dezelfde manier! De foto's wekken verlangens ...

 • Mijn Dick-schip mocht een paar weken geleden dienen als een "taxi" voor de "bruidegom-ouders" (vader is lang over 2m!) Een van mijn vrienden en de moeder van de bruid.
  Ze waren erg enthousiast over de "ruimte en toegang". 🙂

  Laten we eens kijken of ik er dit weekend eindelijk een paar foto's van krijg (en misschien passeert dan hier).

  • We zouden blij zijn!

 • Stuur gewoon een foto van mijn eerste power-monster ...

 • Ik heb net voor de eerste keer gekeken ...

  Fantastische foto's, coole actie! Is leuk. Ook zeer goed getagd. Heel veel dank aan het blogteam! ! !

  Ze zou permanent op de "Voorpagina" moeten staan. Zowel het e-mailadres voor inzendingen als de link om te bekijken, moeten altijd vooraan aanwezig zijn, denk ik. Wat is de beste manier / de best mogelijke implementatie, ik ben al onzeker. Het is gewoon wishful thinking, slechts een idee ...

  • Excuseer mijn "computer science Ignorance", maar waar moet deze link "om naar te kijken" worden verstaan?

   • In het ideale geval altijd alomtegenwoordig op de startpagina van deze blog. Dus ik wilde tenminste mijn suggestie begrijpen ...

    Momenteel is de link een beetje te vinden aan de bovenkant van dit artikel. Klik gewoon op het lichtgrijze woord "Instagram" en je kunt veel SAAB zien.

   • PS

    Op de top (header) en (in de voettekst) aan de onderkant kan hier aan beide zijden altijd een link te vinden. Het is de 3. Icoon (tussen de Twitter-vogel en You Tube) en zou een camera moeten zijn ...

    Klik gewoon op en je bent op Instagram met SAAB.

Reacties zijn gesloten.