Instagram actie! We willen je Saab-foto's!

In vroegere tijden verspreidden autofabrikanten gedrukte folders over hun dealers. Dat is al lang voorbij! Het gaat om de virtuele wereld! Facebook, Instagram, Twitter en blogs domineren; Informatie wordt digitaal verkregen en niet langer analoog. Dat biedt kansen, vooral in ons geval.

Saab op Instagram

Saab, ik heb er eerder over geschreven, had een zeer sterke digitale aanwezigheid. Dit heeft de afgelopen jaren te lijden gehad onder het instellen van vele blogs. Door de analyse van de situatie via Google Trends is het zoekvolume rond het merk drastisch gedaald in 5-jaren.

Wat we kunnen doen om dat te veranderen, en wat de basis van onze fotocampagne is, is vrij eenvoudig:

Laten we Instagram overspoelen met Saab-foto's!

Bijna geen enkel ander platform ontwikkelt zich zo dynamisch als Instagram. Om het bereik te maximaliseren, zonder het gedoe en de opoffering van privacy, is Instagram perfect voor ons We willen heel veel Saab-foto's van onze lezers laten zien hoe levend en fascinerend het kleine Zweedse merk is.

Stuur ons je Saab-foto's! Als we onze creativiteit bundelen, laten we zien hoe levendig het merk is! De actie kent geen grenzen. Elke lezer mag zoveel als hij wil, saabige foto's sturen. Dagelijks, wekelijks of slechts één keer. Leven met Saab, het dagelijks leven met het gezin, de levenspartner, kinderen of de hond - en met de Zweedse auto.

De actie begint vandaag en zal lopen zolang we er allemaal plezier mee hebben. Anne van de blogploeg heeft ingestemd met de onze Instagram account om met de Saab-foto's te voeden! Wanneer de community betrokken raakt, stellen we een digitaal uitroepteken voor ons cultmerk. Mark, de blogbemanning en ik - we zien uit naar geweldige Saab-foto's!

We hebben een speciaal e-mailadres voor Anne ingesteld:

instagram (at) saabblog.net

Belangrijke opmerking: door de foto's in te dienen, gaat de afzender akkoord met de publicatie op ons Instagram-account. Hij verzekert dat de foto's zijn intellectuele eigendom zijn en dat we ze gratis op onze Instagram-account mogen laten staan ​​voor onbepaalde tijd. Bij publicatie noemen we hooguit de voornaam, maar nooit de volledige naam van de afzender.

12-gedachten ook "Instagram actie! We willen je Saab-foto's!"

 • Fantastische actie, ik doe mee!

 • Super !!

 • Ik ben een beetje geïntimideerd door de grootte van de ene of de andere SAAB-collectie of door de kwaliteit van sommige (lezer) foto's, die hier ook al zijn gezien, een beetje ...

  ... Toch zal ik kijken of ik iets in mijn eigen fotobibliotheek kan vinden dat ik ook durf te verzenden.

  Geweldige actie! ! !

  Als ik het goed begrijp, reist Tom professioneel digitaal. Fascinerend, hoe hij altijd een kritische afstand weet te creëren en onbevooroordeelde perspectieven kan nemen. Het digitale wordt tot nu toe gebruikt en verwelkomt (bijv. Met deze actie), voor zover het nuttig en gepast lijkt.
  Omgekeerd wordt het ook op de blog in twijfel getrokken of zelfs bekritiseerd, zo vaak als waar het is opgezet, lijkt het overbodig of zelfs schadelijk ...

  Je moet deze evenwichtsoefening eerst gedaan krijgen, vooral onder deze beroepsstatus. Petje af! Hier schrijft en werkt een kritische en onafhankelijke geest. Waardig, de SAAB-Spirit kan vandaag nauwelijks vertegenwoordigd worden ...

  ... als ik dat mag zeggen? Wie ben ik om dat te beoordelen? ? ?

  Welnu, een zeer persoonlijke mening en een persoonlijke lof gewoon ...

  • Eén gedachte van de actie is dat we niet alleen de perfecte foto willen. Het dagelijks leven, dat zelden perfect is, telt. Dus foto's van Saabs, zoals met ruwe randen, en net zoals het leven is. Dus Herbert, gewoon moed 😉

 • Ik volg de hashtag "#saab" sinds mijn Instagram-login
  Dit is zeker niet saai op Instagram.
  Is het niet mogelijk om deel te nemen aan de promotie met uw eigen Insta-account en "hashtagging" of is het relevant dat u de berichten verzendt?

  • Ons idee hierachter is dat het Saabblog Instagram-account alleen door de community jouw eigen Saab-verhaal zal laten groeien. Elke dag, fascinerend, verrassend, net als het leven. En evolueerde in een bepaalde richting die niemand kan voorspellen.

 • Heel leuk idee, er is zeker veel moois uit. Bedankt voor deze nieuwe actie op de blog.

 • Een geweldig idee en een paar foto's zijn al verzonden 🙂

 • Dan ga ik in de diepte van mijn gemiddelde fotoarchief en zie wat er tegenwoordig gebeurt ...

 • Heb net uw e-mailadres overstroomd met 5 Mails plus foto's ....

  Geweldig idee, veel plezier met de implementatie van 😉

  • Fantastische foto's, bedankt!

 • Doet me denken aan de fotowandactie in Trollhättan jaren geleden ... Bestaat de muur nog steeds, weet hij wie?

Reacties zijn gesloten.