Saab advertenties: Goedkope velgen voor de lezers

Dit is mijn laatste post - voor de zomervakantie! Ik neem afscheid op vakantie, de blog blijft ook zonder mijn tussenkomst interessant. Mark, nu terug van zijn vakantie, voedt het gedeelte met advertenties met gebruikte Saab-velgen tegen de laagste prijs.

Saab velgenAchter onze actie gaat zoals altijd een klein Saab-verhaal schuil. De Mobilforum-groep, die in zijn begindagen erg dicht bij Saab stond, is een belangrijke partner geworden voor BMWCadillac, Korvet, Chevrolet, Infiniti en MINI, Het kleine Zweedse merk staat echter nog steeds dicht bij het hart van de eigenaars, service voor voertuigen van Saab wordt nog steeds aangeboden.

Bij verhuizing naar een nieuw gebouw in Dresden-Kesselsdorf hadden we een groter stuk gebruikte velgen en andere dingen gekregen. We mochten haar ophalen als een gift en een mooi gebaar voor de blog, waarbij je je nog steeds verbonden voelt. Wij verkopen de Saab-velgen, die met kleine of grote gebruikssporen zijn, voor een symbolische hoeveelheid 20,00 € per stuk. Het geld dat door de actie wordt ingezameld, blijft in de regio en de gemeenschap. Het komt volledig ten goede aan de Saab-vrienden Saksen.

Zowel complete sets als losse onderdelen zijn leverbaar vanaf de verschillende velgen. Hieronder vallen ook ontwerpen die al lang niet meer verkrijgbaar zijn bij Orio. Ze zijn ideaal als goedkope voorraad voor het geval u een velg heeft vernield en deze niet meer te repareren is. De levering vindt plaats in elk gewenst aantal, zolang de voorraad strekt. Afhalen op de locatie Freiberg / Brand-Erbisdorf is gewenst, verzending is op aanvraag mogelijk.

Mark heeft nu de randen gewassen, gefotografeerd en opgeslagen op pallets. Morgen begint hij te noteren in de onze Saab-advertenties Market.

Ik zeg vaarwel tegen de zomervakantie. Met Saab, maar zonder een blog. Vrij inactief blijft de bemanning niet op de achtergrond. Onze classifiedsmarkt krijgt nieuwe functies, onze eigen drukkerij werkt aan een saabigen-mysterie voor de fans. Alleen zo: we plannen een nieuwe lezerscampagne voor de komende paar maanden, die zoals gewoonlijk zal worden beloond met een klein bedankje. Eerder waren er de bijna legendarische Saab-bordmappen met exclusieve blokken voor elk gepubliceerd artikel.

Deze keer zal het iets heel anders zijn. Je kunt nieuwsgierig zijn!

10 gedachten over 'Saab advertenties: Goedkope velgen voor de lezers"

 • @ All: Bedankt voor de vakantiewensen! We zullen je binnenkort weer lezen!

 • blanco

  goede vakantie en veel ideeën voor de blog! 🙂

 • blanco

  Holiday?
  Kom naar het noorden, waar de zon z. Lijkt op dit moment zo veilig en weelderig! De SAAB is gewend aan extreme temperaturen ... 😉, mensen wennen eraan, vertraagt ​​..., maakt (en kan ook) siësta! 🙂
  Rust goed uit, met SAAB, familie en kinderen en kegels ...
  (let op de volgorde ... 😉)
  Bedankt voor de vorige afspraak!
  De spanning op nieuwe verhalen blijft ...

 • blanco

  Goede, ontspannende en opwindende vakantie!

 • blanco

  Bedankt voor je inzet en veel plezier op vakantie!

 • blanco

  Dir Tom en het hele gezin een geweldige vakantie en een goede rit met de Saab. Doe het zoals altijd spannend.

 • blanco

  Fijne vakantie Tom !!!!! 🙂

  ... We hebben momenteel “vakantieweer”. ja, maar ook hier (helaas) in het vlakke noorden ... Ik kan hier bijna eerder wegrennen (momenteel 29,8 ° C op kantoor). 😉 ;-(

 • blanco

  Beste Tom! Wens je een ontspannende vakantie toe!

 • blanco

  Vergeet: fijne vakantie!

 • blanco

  Heel goed idee!
  Ik ben nog steeds op zoek naar 18 inch velgen SAAB 9-5 .. Ik zal het morgen bekijken!

Reacties zijn gesloten.