Saab-advertenties, nieuwe functies!

Na de succesvolle start van onze categorie Saab-advertenties hebben we, zoals beloofd, nieuwe functies toegevoegd. Omdat de rubrieksadvertenties voor elke adverteerder gemakkelijk te beheren en te begrijpen moeten zijn. Daarnaast zijn er functies om een ​​item als verkocht te markeren of om het opnieuw te vermelden.

Saab-advertenties

Markeer artikel zoals verkocht

Na een succesvolle verkoop kan een artikel worden verwijderd. Het is echter raadzaam om het artikel online te houden en te markeren als verkocht. Mocht de potentiële koper van gedachten veranderen, dan hoeft u alleen maar het teken "Verkocht" te verwijderen.

Markeer artikel zoals verkocht

En zo werkt het:

In het advertentiebeheer aan de rechterkant van het betreffende artikel de knop “Verkocht"Klik. Het artikel is nu gemarkeerd als verkocht door op de nu verschijnende knop te klikken “Te Koop”Kan indien nodig opnieuw te koop worden aangeboden. Na de aanbiedingsperiode van 30 dagen wordt het item automatisch uit de advertenties verwijderd. Het blijft echter zichtbaar in het persoonlijke advertentiebeheer en kan op elk moment worden gereset.

Reset onverkochte items

Niet-verkochte artikelen hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd, ze kunnen zo vaak als ze maar willen worden geadverteerd voor nog meer 30-dagen.

Reset het artikel

En zo werkt het:

In het advertentiebeheer aan de rechterkant van het betreffende artikel op de "Meer”Klik op de knop. Een andere functionaliteit verschijnt aan de linkerkant "Vernieuw advertentie”. Met slechts één klik kan het display nog 30 dagen worden gereset.

Natuurlijk zijn de Saab geclassificeerde advertenties gratis en zullen dat ook blijven. Nauwkeuriger dan op de blog, direct aan de pols van de Saab-community, kunt u uw verkoopadvertentie of zijn toepassing niet plaatsen. De advertenties staan ​​open voor elke particuliere adverteerder die reserveonderdelen of voertuigen aanbiedt of zoekt.

We hebben meer functionaliteiten in de planning die we de komende weken gaan opnemen. Voor technische vragen is het blogteam natuurlijk beschikbaar.

Nog een kleine teaser ...

Het is de moeite waard om de komende dagen de Saab-advertenties te bekijken. Het blogteam ontving een donatie van enkele gebruikte Saab-velgen. Dit geven we door aan de community. Voor een klein, symbolisch bedrag dat naar de kassa van de Saab Friends Saksen gaat en de reizen helpt financieren. Hierover de komende dagen meer!

Een gedachte over "Saab-advertenties, nieuwe functies!"

  • Bedankt voor je inzet !!!

Reacties zijn gesloten.