Saab-advertenties, nieuwe functies!

Na de succesvolle lancering van onze categorie Saab Classified Ads hebben we nieuwe functies toegevoegd zoals beloofd. Omdat de advertenties voor elke adverteerder eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen moeten zijn. Toegevoegd aan deze zijn de functies om een ​​item als verkocht te markeren of om het te resetten.

Saab-advertenties

Markeer artikel zoals verkocht

Na de succesvolle verkoop kunt u een artikel verwijderen. Het wordt echter aanbevolen om het artikel online te houden en te markeren als verkocht. Mocht de potentiële koper van mening veranderen, dan moet alleen het "verkochte" teken worden verwijderd.

Markeer artikel zoals verkocht

En zo werkt het:

In het advertentiebeheer aan de rechterkant van het betreffende artikel staat de knop "Verkochtklikt u op". Het artikel is nu gemarkeerd als verkocht, door te klikken op de nu verschijnende knop "Te Koop"Indien nodig kunt u het opnieuw te koop aanbieden. Na afloop van de aanbiedingsperiode van 30-dagen wordt het artikel automatisch uit de advertenties verwijderd. Het blijft echter zichtbaar in persoonlijk advertentiebeheer en kan op elk moment worden gereset.

Reset onverkochte items

Niet-verkochte artikelen hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd, ze kunnen zo vaak als ze maar willen worden geadverteerd voor nog meer 30-dagen.

Reset het artikel

En zo werkt het:

In het advertentiemanagement aan de rechterkant van het betreffende artikel over de "Meer"Klik op de knop. Een extra functionaliteit verschijnt aan de linkerkant "Vernieuw advertentie". Met slechts één muisklik kunt u het scherm opnieuw instellen voor nog meer 30-dagen.

Natuurlijk zijn de Saab geclassificeerde advertenties gratis en zullen dat ook blijven. Nauwkeuriger dan op de blog, direct aan de pols van de Saab-community, kunt u uw verkoopadvertentie of zijn toepassing niet plaatsen. De advertenties staan ​​open voor elke particuliere adverteerder die reserveonderdelen of voertuigen aanbiedt of zoekt.

We hebben meer functionaliteiten in de planning die we de komende weken gaan opnemen. Voor technische vragen is het blogteam natuurlijk beschikbaar.

Nog een kleine teaser ...

Het is de moeite waard om de Saab-advertenties de komende dagen te bekijken. Het blogteam heeft een aantal gebruikte Saab-velgen gedoneerd. We geven dit door aan de gemeenschap. Voor een klein, symbolisch bedrag, dat in de kassa van de Saab-vrienden Saksen en dus de exits met gefinancierd terechtkomt. Meer hierover in de komende dagen!

Een gedachte ook "Saab-advertenties, nieuwe functies!"

  • Bedankt voor je inzet !!!

Reacties zijn gesloten.