Op weg naar de Saab-zone

Vanaf vrijdag verandert Kiel in de heetste Saab-zone in Duitsland! De invasie van 9-5 NG en 9-4x is aanstaande. Zoals zoveel andere deelnemers die niet om de hoek wonen, pak ik vandaag al mijn koffers en ga ik naar het noorden.

Saab Zone

We hebben het beste weer, veel internationale Saab-fans en twee geweldige dagen voor de boeg. De rallyplaten zijn gisteren afgelopen, een last minute finale op het hartje. Je ontwerp is zelfs beter dan de foto's, ik ben meer dan tevreden.

Na mijn 9-5 NG wordt verkocht (ik zal hem en zijn nieuwe eigenaar wilde Pilots reünie), begin ik deze keer in 9-3 Aero. Even dacht ik eraan om een ​​gewone auto te charteren bij mijn favoriete autoverhuur. Vervolgens wordt een e-mail van Jochen waarvan de passagier ik ben, of op te halen mij kwam - voor hem een ​​omweg van zeer vele kilometers en gewoon een geweldige gebaar! Maar ik heb gewoon zin om mezelf te rijden met de analoge Saab en de overvloedige 620-kilometers.

Het zal stil zijn op de blog. Ergens in de volgende week, wanneer ik word geregenereerd en mijn stem de dagen in de Saab-zone goed heeft doorstaan, komt er een reisverslag. Voor allen, die niet in Kiel zijn, daar is onze stroom Instagram Account. Markeer en ik voed hem met foto's, dus pure Saab-koorts!

Een goede en veilige reis naar Kiel voor alle deelnemers en vrienden! Tot ziens bij Pilots wanted 2018!

9-gedachten ook "Op weg naar de Saab-zone"

 • 7. Juni 2018 bij 10: 49 AM
  permalink

  Het ontwerp van de platen is echt cool. De cockpit ook. Alle NG-piloten hebben plezier!

 • 7. Juni 2018 bij 4: 51 PM
  permalink

  Geniet van deze twee dagen, Tom, evenals alle andere deelnemers. Ben met mijn gedachten. Volgende maaltijd hoop ik terug te komen naar Kiel.
  Veel plezier.

  • 8. Juni 2018 bij 7: 54 AM
   permalink

   Dank je wel! We missen je vandaag al!

 • 10. Juni 2018 bij 8: 54 AM
  permalink

  Moin samen!

  Habs slaagde er niet persoonlijk in om zaterdag afscheid te nemen (of gewoon om wat langer te kletsen)!
  Ik wil je nogmaals als "varken" bedanken voor het leuke evenement (inclusief heerlijk eten)!
  Was een leuke ervaring voor mij! 🙂

  ... en natuurlijk was het geweldig om zoveel "nieuwe Saabs" op één plaats te zien!
  (De oude "Porsche-Lambo-Ferrari-AstomMartin-excursiegroep van HH" in het centrum van Kiel was toch een beetje jaloers) 😉 😉

  • 11. Juni 2018 bij 10: 56 AM
   permalink

   Dank je wel! Geweldig dat je daar was! Wat betreft de Porsche-Lambo-Ferrari-AstonMartin-factie: we hebben de meer exclusieve voertuigen!

   • 11. Juni 2018 bij 11: 10 AM
    permalink

    Ja, het was leuk (hoewel we bij het begin de "laatste" waren en zich natuurlijk prompt als "nieuwelingen" gedroegen). 😉

    Alleen zou ik niet denken dat ik nog zo'n "korte zaterdagse reis" zal doen (was al / nog "moe" bij aankomst). 😉
    Bijna 10 uren aan het stuur en ongeveer 14 uur op de weg zijn een beetje veel.
    ... dan misschien in de toekomst maar ook liever twee dagen.

   • 11. Juni 2018 bij 10: 16 PM
    permalink

    Ja, tegelijkertijd exclusief en toch geschikt voor dagelijks gebruik.

    Zeer moeilijk te overtreffen ...

 • 18. Juni 2018 bij 3: 35 PM
  permalink

  Ik was op dat moment op vakantie ... dus Kiel was niet mogelijk 🙁.
  Als een mooie "compensatie" had ik een vriendelijke SAAB NG 9-5 "meeting" bij een tank in Flensburg. De bestuurder was vriendelijk. en leuk (wat anders 😉), kwam net uit Kiel (onderhoud) en was op de terugweg naar München. Het was "alleen 1 SAAB 9-5", maar de vreugde voor dit evenement in Kiel steeg meteen op! 🙂 De cursus in Kiel was ook overeenkomstig groot, zoals te lezen was.
  Klasse die wij "niet-deelnemers" zijn zo goed op de hoogte van de blog !!!

Reacties zijn gesloten.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish