Op weg naar de Saab-zone

Vanaf vrijdag verandert Kiel in de heetste Saab-zone in Duitsland! De invasie van 9-5 NG en 9-4x is aanstaande. Zoals zoveel andere deelnemers die niet om de hoek wonen, pak ik vandaag al mijn koffers en ga ik naar het noorden.

Saab Zone

We hebben het beste weer, veel internationale Saab-fans en twee geweldige dagen voor de boeg. De rallyplaten waren gisteren klaar, een hartslag op het laatste moment. Jouw ontwerp is nog beter dan op de foto's, ik ben meer dan tevreden.

Nadat mijn 9-5 NG is verkocht (ik zie hem en zijn nieuwe eigenaar weer bij Pilots gezocht), start ik deze keer in de 9-3 Aero. Even dacht ik eraan om een ​​gewone auto te charteren bij mijn favoriete verhuurbedrijf. Toen kreeg ik een e-mail van Jochen, wiens bijrijder ik ben, met de vraag of hij me moest ophalen - voor hem een ​​omweg van vele kilometers en gewoon een geweldig gebaar! Maar ik wil gewoon zelf de analoge Saab besturen en de 620 kilometer afleggen.

Het wordt stil op de blog. Ergens in de komende week, wanneer ik weer hersteld ben en mijn stem de dagen in de Saab-zone goed heeft overleefd, zal er een reisverslag komen. Voor iedereen die niet in Kiel is, is er onze huidige Instagram Account. Markeer en ik voed hem met foto's, dus pure Saab-koorts!

Een goede en veilige reis naar Kiel voor alle deelnemers en vrienden! Tot ziens bij Pilots wanted 2018!

9 gedachten over 'Op weg naar de Saab-zone"

 • Ik was toen op vakantie ... dus Kiel was niet mogelijk 🙁.
  Als een mooie "compensatie" had ik een vriendelijke SAAB NG 9-5 "ontmoeting" bij een benzinestation in Flensburg. De chauffeur was vriendelijk. en leuk (wat nog meer?), kwam net uit Kiel (onderhoud) en was op weg terug naar München. Het was "slechts 1 SAAB 9-5", maar de vreugde voor dit evenement in Kiel laaide meteen op! 🙂 De cursus in Kiel was geweldig, zoals je kunt lezen.
  Fijn dat wij “niet-deelnemers” zo goed geïnformeerd zijn over de blog!

 • blanco

  Moin samen!

  Ik heb zaterdag niet eens persoonlijk afscheid kunnen nemen (of nog even "kletsen")!
  Als “newbie” wil ik jullie nogmaals bedanken voor het leuke evenement (inclusief heerlijk eten)!
  Was een leuke ervaring voor mij! 🙂

  ... en het was natuurlijk geweldig om zoveel "nieuwe Saabs" op één plek te zien!
  (De oude “Porsche-Lambo-Ferrari-AstomMartin-excursiegroep van HH” in het centrum van Kiel was zeker een beetje jaloers) 😉 😉

  • blanco

   Dank je wel! Geweldig dat je daar was! Wat betreft de Porsche-Lambo-Ferrari-AstonMartin-factie: we hebben de meer exclusieve voertuigen!

   • blanco

    Ja, het was leuk (ook al waren we de "laatste" bij de start en raakten we natuurlijk snel verdwaald als "nieuwkomers"). 😉

    Maar ik denk niet dat ik gewoon weer een "korte zaterdagtrip" zou doen (was al / nog steeds "moe" bij aankomst). 😉
    Bijna 10 uur achter het stuur en ongeveer 14 uur op de weg zijn een beetje veel.
    ... dan misschien twee dagen in de toekomst.

   • blanco

    Ja, tegelijkertijd exclusief en toch geschikt voor dagelijks gebruik.

    Moeilijk te verslaan ...

 • blanco

  Geniet van deze twee dagen, Tom, evenals alle andere deelnemers. Ben met mijn gedachten. Volgende maaltijd hoop ik terug te komen naar Kiel.
  Veel plezier.

  • blanco

   Dank je wel! We missen je vandaag al!

 • blanco

  Het ontwerp van de platen is echt cool. De cockpit ook. Alle NG-piloten hebben plezier!

Reacties zijn gesloten.