Rallyplaten Piloten wilden 2018

Op de 8. en 9. In juni vindt de internationale Saab 9-5 NG-bijeenkomst plaats in Kiel. Als speciale gasten zijn dit keer verschillende zeldzame 9-4x aanwezig en in een recordaantal deelnemers. In Kiel en het blogteam neemt de verwachting voor 2-dagen Saab toe.

Piloten wilden 2018, Saab Rallye Plate
Piloten wilden 2018, Saab Rallye Plate

Een traditie is de Rallye-platen. Met de naam van de respectievelijke bemanning zijn ze een individuele aandenken aan een zeer speciale gebeurtenis. Deze keer hebben we ons laten inspireren door het cockpitontwerp van de 9-5 NG. De kleuren spelen met de traditionele groene tint die Saab gebruikte in veel nachtelijke ontwerpmodellen.

Met zijn ingenieuze lijnsnelheidsmeter, die doet denken aan een kunstmatige horizon, was de cockpit een unieke herinnering aan de vliegtuigbouw en de wortels van het merk. Zelfs vandaag - ongeveer 10 jaar nadat het ontwerp is voltooid - is het interieur nog steeds tijdloos mooi.

Het programma voor de twee dagen in het noorden is volgende week online. in Kiel Het team werkt nog steeds hard aan de roadbooks voor de zaterdaguitgang, die ons een heel andere kant van de fjord laat zien. Mark en ik komen donderdag aan om te helpen met de laatste voorbereidingen. We zijn ook blij dat Orio Duitsland met een team op de grond en dus actief de vergadering ondersteunen.

3 gedachten over 'Rallyplaten Piloten wilden 2018"

  • Ik zou er ook graag deel van uitmaken, maar het is precies op deze weekdag dat ik altijd een belangrijke afspraak heb met verplichte aanwezigheid. Veel plezier en mooi weer.

  • Wens iedereen veel plezier in Kiel en hoop op mooie foto's.

  • Klasse !!! Ik wens alle deelnemende piloten prachtige dagen in Kiel en een geweldige reis. De rallyplaten met de 9-5 NG Cockpit zijn echt gaaf. Ik kan dus alleen geluk wensen en uitkijken naar het hopelijk volgende verslag.

Reacties zijn gesloten.