Piloten wilden 2018 - lijst met deelnemers

Het duurt niet lang voor de grote 9-5 NG-bijeenkomst in Kiel! Het ontwerp voor de Saab Rallye Plates is klaar, we zullen het volgende week op de blog presenteren. Voordat we de platen kunnen vrijgeven voor productie, vragen we de deelnemers van Piloten dat 2018 hun gegevens wil verifiëren. Is het aantal deelnemers nog steeds correct?

Piloten wilden 2018Is de bemanning veranderd of is er een planningsprobleem met de deelname? Veranderingen en mogelijke annuleringen, die altijd van tevoren kunnen zijn, vragen we tot zondag de 13. Kan ons vertellen.

Gelieve alle wensen en wijzigingen per e-mail aan het Saab-team in te sturen Kiel verzenden: info (at) saabkiel.de.

Piloten wilden 2018 deelnemerslijstNet zoals 2014 en 16 hebben we ook een geschikt ondersteuningsprogramma voor dit evenement gemaakt. Het restaurant voor het Saab-diner op vrijdag is gereserveerd, de route voor de Saab-tour langs de kust op zaterdag is ingesteld.

Er is een "welkomstpakket" voor elke 9-5-ploeg met roadbook en saabiger-verrassing. Verdere details en het volledige programma volgen op de blog.

5 gedachten over 'Piloten wilden 2018 - lijst met deelnemers"

  • Helaas dit jaar on the job. Lekkere maaltijd, hopelijk weer. Feliciteer de organisatie en wens alle deelnemers veel plezier

  • ... en niet de deelnemers met andere modellen!? 😉 😉 😉

  • Ik wens alle 9-5 NG-piloten heel veel plezier
    Groeten Martin
    SFS

  • De route Zürich - Kiel is al in het navigatiesysteem ingevoerd. We zijn klaar om te vertrekken.

  • Alles past bij mij.

Reacties zijn gesloten.