Voor iedereen: Saab Inside als printversie

Vrijdag hebben de leden van de Saab Service Club de online versie van de speciale uitgave van Saab Inside ontvangen. De beste beoordelingen van eerdere 8-problemen samengevat in één uitgave. Dit is nog nooit eerder gebeurd en we vieren ook een heel speciale première.

Saab Inside als een gedrukte versie
Speciale editie met gigantische editie

Omdat er voor het eerst de Saab Inside is als een printversie in een echt grote editie. Er was slechts een exclusief aantal nummers 1-8. Maar nu heeft Orio Duitsland echt een geweldige tijd en jaagt 15.000 exemplaren door de drukpers. 15.000 boekjes! 7 jaar na het einde van het merk spreekt dat voor merkgeest in Eschborn, en dat bestaat waarschijnlijk alleen bij Saab!

Alle geautoriseerde Saab-partners in Duitsland, Österreich en Zwitserland ontving in de laatste paar dagen per post een gratis contingent van problemen. Als u wilt, kunt u extra Saab Inside-edities voor uw klanten bestellen. Heel wat dealers hebben dat gedaan.

Het pad zou daarom de komende dagen naar de Saab-partner moeten leiden. Niet alleen om een ​​van de boekjes te krijgen, maar ook om uw Saab opnieuw te laten controleren. De lente is de beste tijd om het te doen, en wat Saab-praatjes ter plaatse zijn altijd leuk, en misschien ontdek je de Saab van je dromen van tweedehands bij de dealer.

Saab-boekjes voor de meest ijverige commentatoren

Traditioneel geeft Orio Duitsland ons een paar exemplaren voor gratis gebruik. Een mooi gebaar dat ons de kans geeft om vrienden en supporters van het blogproject blij te maken. Omdat er dit keer een paar extra problemen voor ons waren, willen we voor sommige lezers de dag opvrolijken. De blog gedijt op interactie en ijverige commentatoren zijn belangrijk voor ons.

Mark en ik hebben besloten om 5 Saab Inside-boekjes naar de lezers met de meeste opmerkingen te sturen. Omdat de blog maar half zo goed zou zijn zonder de commentaren; het is onze manier om u een beetje te bedanken. De ranglijst van de meest frequente commentatoren van de afgelopen maanden:

 • Herbert Hürsch
 • Eric
 • Daniel
 • berggeit
 • GP362

Ze krijgen Saab-Post de komende dagen allemaal van ons, maar daarvoor hebben we het postadres per e-mail nodig. Neem contact op met info (at) saabblog.net. Dank je wel!

18 gedachten over 'Voor iedereen: Saab Inside als printversie"

 • Helaas kan ik zo'n boek niet bereiken. 🙁 Ik zou graag willen. Wanneer komt er tenminste de online versie? Dan kan ik het tenminste online lezen 🙂

 • Was vanmorgen bij mijn vriend thuis ……. De receptie wist niets van de speciale print “INSIDE”, verkoper, die eigenlijk alles weet, zelfs niet …… .. de meester en mede-eigenaar wisten wat …… toen hij vroeg waar ik de speciale print voor wilde hebben en mijn spontane antwoord: “Om te lezen!” ;-))))))) …… .. minuten later kon ik het notitieboekje in mijn handen houden en meenemen …… thuis koffie gezet op mijn vrije dag en het leuke op het balkon Genoten van het magazine… bedankt ORIO !!

 • Hallo Stefan, ik stuur je graag een kopie - dat spreekt voor zich onder de SAAB-vrienden van Thüringen 🙂

  Lg. Thomas

 • Niet alleen in Cuxland ..

  .. Ook in andere regio's van het land zijn het de "alumni" die, als onafhankelijke garages, de vlag voeren zonder enig Orio-dienstenpartnerschap. Elk Orio-onderdeel wordt geleverd door een omweg, levering van onderdelen en expertise zijn gegarandeerd.

  Sterker nog, er is ook een officiële Orio en voormalige Saab Center-partner ter plaatse (zelfs veel dichter bij mij), maar de expertise van deze multimerkenbranche doet rillen.

  Dus het zal niets voor mij zijn met de echt leesbare editie als een print (Top Action Orio!).
  Het is jammer dat er geen aankoop is via Orio of anderszins (Hallo, Orio ..?!) ...

 • Ik heb iets besteld bij Stephan-Individual. Vandaag kwam het pakket en zie, er zat nog een gedrukte uitgave in het pakket. Ik was heel blij.

 • Dan zal ik stoppen in Himberg.

 • Hallo lieve Saab Blogger,
  Ik leef ook dit merk en verdedig het met alle redelijke en onredelijke argumenten. daarom zou het leuk zijn om gedrukte argumenten in de vorm van de Saab Inside te hebben.
  vriendelijke groeten uit Thüringen

  Stefan

 • Ja, het is hier heel moeilijk hier met ons. Ben mezelf uit Bremerhaven en was met mijn 9-5 altijd met Raak. Gelukkig bleef er niets meer over met de 9-3. Helaas, de volgende is eigenlijk alleen in Kiel die ik ken. Leuke mensen daar maar helaas ook zo ver weg.

 • Dat is wat ik solidariteit noem tussen de fans van een klein merk. Natuurlijk willen we @cpetermann zijn adres laten aankondigen.

 • Moet me corrigeren, er waren 70 Saab-vrienden met bijna 40 voertuigen in Holzweissig.

 • Dit is een geweldig idee met de gedrukte editie. Het is erg aantrekkelijk en met geweldige inhoud. Het zou leuk zijn als de volgende problemen dan bij de dealer zouden komen. Ik was absoluut blij toen ik afgelopen zaterdag het magazine kreeg op de Saab-ontmoeting met de familie Hoebold in Holzweissig. Bij mij somt zeker ook iedereen 40 Saabfreunde op, die een mooie dag onder dezelfde tijd doorbracht. Het was een succesvolle bijeenkomst.

 • Geweldige actie van Orio en bedankt voor de info. Had mijn Saab al op de Saab-partner zitten wachten en het tijdschrift voorlopig uitprinten. Laten we kijken of ik er nog één kan krijgen. De zomer kan komen en Saab zet opnieuw een teken .......

 • Hi Tom

  Ik zou cpetermann42 willen verlaten, de Saab Inside, wat voor mij bedoeld was, want ik was afgelopen weekend op de Saab-meeting bij de Auto Service Hoebold bij Bitterfeld en we kregen allemaal zo'n exemplaar.

  @cpetermann

  Stuur alstublieft uw adres naar Tom.

  Saabige Groeten uit het oosten.

  Eric

 • Moeilijk tot jammer als je in Cuxland woont, daar zijn vriendelijke Saab-dealers vrij schaars vertegenwoordigd, en degenen die het nog steeds doen, zoals Raak in Geestland, voorheen 276 ... Langen zijn erg enthousiast over de voertuigen, maar niet hier aan de bal (Denk ik) - zou geweldig zijn als er andere bronnen waren om dergelijke tijdschriften te bemachtigen.

 • Ik was vorige week al bij de Saab-dealer voor een olieverversing en kreeg meteen een boekje…. 🙂

 • BEDANKT aan Orio voor de genereuze editie! Echt indrukwekkend! 🙂
  Een tweede dank aan het blogteam voor het idee van "individueel gebruik" van de verstrekte SAAB Inside.
  Ik ben zo blij! 🙂 🙂
  Dank je wel. De zon schijnt (eindelijk) + SAAB-Inside, de dag is gewoon geweldig !!!
  Alle blogdeelnemers rijden goed zonder ongevallen!

 • Een mooie trein van Eschborn. Zal de vriendelijke tijden de week bezoeken!

Reacties zijn gesloten.