Piloten wilden 2018-deelnemerslijst online!

Wie zich afvraagt ​​hoeveel plezier Saab in de gemeenschap heeft, vindt hier zijn antwoord. Piloten wilden 2018, de derde editie van de internationale Saab 9-5 NG-vergadering, heeft meer deelnemers dan ooit tevoren. En er zijn echte zeldzaamheden hier!

Piloten wilden 2018
Piloten wilden 2018. Afbeelding: Saab Automobile AB / Archive: saabblog.net

We hebben meer dan 60 voertuigen, en naast vier Saab 9-5 pre-series sportpakken komt de unieke Saab 9-5x "by Oskar Persson" naar Kiel. Natuurlijk was er nooit een 9-5x in de korte productietijd van de laatste grote Saab. Het idee voor deze variant ontstond veel later, toen de fabriekspoorten al gesloten waren. Maar hij heeft het zo goed gedaan dat hij bij Saab van de productielijn had kunnen komen. Het verhaal van de Saab 9-5x je kunt lezen op de blog.

Als speciale gasten mogen we dit jaar de 9-4x verwelkomen. De Saab SUV is zelfs nog zeldzamer dan de 9-5. Voor de tweede dag van de vergadering zijn er zeven 9-4x. Misschien is het de grootste verzameling van deze voertuigen in Duitsland op één plaats?

Meer updates over piloten wilden dat 2018 in de komende weken op de blog beschikbaar zal zijn. Markus en Katrin Lafrentz werken nog steeds aan de routebegeleiding voor zaterdag, maar het restaurant voor het Saab-diner op vrijdag is al ingesteld. We zijn te gast in Gosch in Kiel, een restaurant met uitzicht op de fjord en de jachthavens. Naast lokale delicatessen en visgerechten, zal er ook een keuze zijn voor andere culinaire voorkeuren. Meer informatie zal vóór het evenement worden gepubliceerd.

De lijst met deelnemers is hier te vinden. Het team van Saab Kiel en de blogploeg blijft werken aan de voorbereiding. Net als bij recente evenementen staan ​​Saab Rallye platen en andere aardigheden dit jaar weer bovenaan de lijst. Nog meer informatie en ontwerpontwerpen van de platen volgen. We kijken nu al uit naar de ontmoeting in Kiel!

6 gedachten over 'Piloten wilden 2018-deelnemerslijst online!"

 • Dat is goed nieuws. Ik wens de deelnemers aan het 9-5II / 9-4X-evenement van dit jaar een veilige en prettige aankomst en vertrek. Vertrek, gecombineerd met prachtige ervaringen, gesprekken en indrukken tijdens het evenement. En als 9-5I-coureur kijk ik nu al uit naar 2019 ... 😉

 • Gebeurtenissen zijn niet eenvoudig. Je hebt een goede locatie nodig, een team met veel pit en een budget. Met de 9-5 NG hebben we dat in Kiel. Uiteindelijk, en dit zijn al een tijdje mindgames, zal er in de toekomst ook elk jaar een klassiek evenement plaatsvinden. Dat ter informatie ... 😉

 • Dus ...

  ... ik heb ook geen NG en ik kijk ook met een zekere afgunst naar deelnemers aan het evenement en NG eigenaren ...

  Maar wat zou ik hebben als de gebeurtenis niet bestond?

  Ja, ik begrijp het. Het is waarschijnlijk precies andersom bedoeld. Maar het is niet zo dat andere SAAB-stuurprogramma's niet openstaan ​​voor evenementen. Laat de exclusieve club van de eigenaren van de laatste Saab exclusief eenmaal per jaar bijeenkomen ...

 • Hi Tom,
  Ik vind het jammer dat er alleen zo'n evenement is voor de 9-5 NG ……. vooral in een autodealer waar de Saab Spirit zo aanwezig is.

  Saabige groeten,
  Ralf

 • Matthijs de Haan Joris de Haan NL De Bilt 2 9-5 Lineair… Moet een 9-5 Aero Hirch zijn

 • Uii ... ook een paar zeldzame stationwagons ...... erg leuk !!!! 🙂

Reacties zijn gesloten.