Saab en sneeuw. Photo Competition Final (1 / 2)

Achter het stuur van een Saab zitten vaak heel bijzondere mensen. Ze leven hun enthousiasme voor het merk van Trollhättan. Saab maakt deel uit van het dagelijks leven. Een onuitgegeven passie en persoonlijk genot. Het maakt niet uit hoe oud de Saab is. Een klassieke 900 kan de sneeuw intrekken, net als een 9-5 NG. Het belangrijkste is, het is leuk!

Kamperen in de winter? Geen probleem met een Saab. Foto door Thorsten.
Kamperen in de winter? Geen probleem met een Saab. Foto door Thorsten.

Lezers Thorsten zou de laatste dagen veel plezier hebben gehad. Met zijn 900 met Toppola Aufbau was hij op bezoek bij de 8. Swiss Saab Fondue Meeting. De Toppola kampeerders steeds ruim warm binnen zelfs wanneer de buitentemperatuur bitter koud -14 ° C en diende als zijn slaapplaats. Dit is Saab's passie! De foto is genomen in huis van de Zwitserse vrienden in het Zwarte Woud.

De fotowedstrijd bracht 50-inzendingen met zeer mooie foto's in mijn mailbox. Het aantal klassieke Saab-klassiekers in de winter overtrof mijn verwachtingen. Vandaag en morgen tonen we op de blog de laatste inzendingen. En zoals beloofd, is er iets om te winnen! Hier zijn de officiële jaarkalenders van Orio Deutschland GmbH, de leverancier van originele Saab-reserveonderdelen. En er is een kleine verrassing van de blog.

De keuze van de beste foto's, en ook de preselectie, is een democratisering van de achterban. Hoe, ik leg morgen uit bij het publiceren van de laatste foto's van onze fotowedstrijd "Saab & Schnee"

4-gedachten ook "Saab en sneeuw. Photo Competition Final (1 / 2)"

 • SAAB is speciaal op zich. Een 900 met Toppola (in de winter!) Is echt gaaf!

  Cool zijn ook de andere winterfoto's. Het monochrome blauw-wit-grijs van Daniel heeft vooral indruk op me gemaakt. Elk cliché wordt echt geserveerd in een zeer esthetisch beeld. Huis en auto (kleur) kon het een brochure 9-3-pick ook een art director of iets dergelijks hebben ...

  Zeer grote (SAAB) bioscoop, deze fotowedstrijd!

  • PS
   Kan geen genoeg krijgen van de (Daniels) foto. Het is verdomd dicht bij een professional. Alleen de schommel had waarschijnlijk een art director ontmanteld of later geretoucheerd. Een coole foto van een prachtige Saab.

   Ik zou de autokleur ook graag willen voor mijn verchroomde bril SC. Helaas, de zwarte. Gaat altijd, maar is ook saai ...

   @ Tom,
   echt een geweldige actie, de fotowedstrijd.

 • Geweldige foto's! Ik kijk uit naar de volgende release!

 • Echt geweldige foto's! Precies op tijd de fotocamera! Het noorden heeft ook sneeuw u. Koud worden ...
  Falko of Leo zijn mijn hits.

Reacties zijn gesloten.