Saab en sneeuw. Meer foto's!

Zijn Saab-chauffeurs sneeuwzeker? De auto's komen tenslotte uit het land van sneeuw en ijs. En een Saab is ontworpen om betrouwbaar te werken waar andere merken het opgeven. Een enthousiasme voor sneeuw lijkt ook in onze lezers verankerd te zijn. Anders zouden we niet zulke geweldige foto's hebben, waarvan sommige behoorlijk extreem zijn.

Saab 9 3 X
Saab 9-3 X door Simon op de Gubel in het kanton Zug

Daar reist Marco met zijn Saab in Lapland. Het feit dat er een Saab onder de sneeuw is, kan alleen op de tweede of derde blik worden gezien. En Saab-verzamelaar Josef Zabel heeft het opnieuw gedaan. Hij was in Zweden en kocht een 2014 Saab Aero. Zijn tweede, dit keer met handmatige versnellingspook. En omdat het kind nog steeds erg aanwezig is in de man, woedde hij door de sneeuw met de Saab.

Dat de voorwielaandrijving van Trollhättan op een gegeven moment vast kwam te zitten ... gratis. Een Valmet-tractor maakt Josef en zijn Saab weer mobiel. Het plezier was enorm! Net als het plezier dat we hebben met de vele foto's van onze lezers. Er staan ​​er meer in mijn brievenbus die we de komende dagen zullen presenteren.

En het is nog niet voorbij, er is nog steeds de kans op een publicatie op de blog en op het winnen van saabigen-prijzen.

We willen nog meer Saab-foto's!

Onze campagne loopt tot 28 februari, dan is de deadline voor inzendingen. Zoals altijd zijn hier een paar juridische en technische tips. Met de inzending verklaart de afzender dat hij alle rechten op de afbeelding bezit. Tegelijkertijd gaat hij akkoord met een publicatie op de blog en mogelijk een afdruk in de Saab Inside, het klantenmagazine van Orio Deutschland GmbH.

De afbeeldingen moeten een hoge resolutie hebben en ten minste 1280 x 850 pixels zijn. Grotere beeldformaten zijn een voordeel, kleinere inzendingen worden niet beschouwd. Stuur de foto's naar het volgende e-mailadres: foto (ät) saabblog.net. Gelieve slechts één foto per afzender te verzenden!

Een voordeel, en om de kwaliteit van de afbeeldingen te waarborgen, is een transmissie met WeTransfer, De service is gratis en tot 2 GB aan gratis gegevens zou meer dan genoeg moeten zijn voor een geweldige Saab-foto. De foto's komen, in tegenstelling tot e-mail verzending, bij ons gegarandeerd in de originele kwaliteit.

De preselectie van de beste foto's voldoet aan het blogteam. De uiteindelijke selectie, en daarmee de prijs, zal zoals altijd door onze lezers worden gedaan. We wensen je veel plezier en kijken uit naar saabige winterfoto's!

3 gedachten over 'Saab en sneeuw. Meer foto's!"

 • Bedankt voor het artikel. Echt bedankt! Grote.

 • De omslagfoto (9-3 X) is hit-verdacht.
  Ook leuk: Hakans NG in een Zweedse winteridylle. Of gewoon maar lekker, de grill van Jan-Erik ...

  SAAB's en sneeuw, gewoon prachtig!

  Ondanks temperaturen onder het vriespunt laat de sneeuw in Berlijn helaas nog lang op zich wachten. Tot de 28e zal dit helaas niets van mijn kant zijn ...
  Maar goed, ik kijk liever naar de SAAB's die ik meer wil dan degene die ik momenteel heb

 • Echt geweldige foto's, groot compliment van mijn kant! Dat maakt dat je SAAB wilt!

Reacties zijn gesloten.