Fotowedstrijd. Saab en sneeuw.

De winter is nu ook in de vlaktes aangekomen en zorgt voor gelijke kansen. Terwijl de berggebieden tot nu toe veel sneeuw hebben gehad, zijn de laaglanden bijna leeg gelaten. Dat is veranderd en het is tijd om onze Saab & Snow-fotowedstrijd te starten. We hebben het in december aangekondigd en de prijzen zijn de Saab-weekplanner 2018 van Orio Duitsland.

Saab en sneeuw
Saab en sneeuw. Een Saab 9-3-prototype rijdt hierheen. Afbeelding: Saab Automobile AB / Archive saabblog.net

Eigenlijk zijn deze bedoeld voor Saab-dealers en Orio-partners. Normaal hebben externe apparaten geen toegang, maar voor onze lezers heeft het team wel Eschborn maakte een uitzondering. De beste foto's worden toegekend, de actie start vandaag.

Saab Parts Calendar 2018

Waar zijn we naar op zoek? Het gaat natuurlijk over de winter, het gaat over Saab, het gaat over foto's met sneeuw. Een Saab komt uit Zweden, het land van sneeuw en ijs. Het werd gebouwd om zelfs in de meest onherbergzame omstandigheden te overleven en om zijn passagiers veilig te vervoeren.

Fotowedstrijd Saab & Snow. Creativiteit is vereist.

Wat wordt gevraagd door onze lezers is creativiteit en originaliteit. Een Saab met een slee of ski's op het dak. Een winteruitje, een Saab-picknick in de sneeuw, een ontmoeting met andere Saab-vrienden. De verbeelding kent geen grenzen, alles wat te maken heeft met het cult-merk van Trollhättan is toegestaan. Dus verras ons!

Onze campagne loopt tot 28 februari, dan is de deadline voor inzendingen. Zoals altijd zijn hier een paar juridische en technische tips. Met de inzending verklaart de afzender dat hij alle rechten op de afbeelding bezit. Tegelijkertijd gaat hij akkoord met een publicatie op de blog en mogelijk een afdruk in de Saab Inside, het klantenmagazine van Orio Deutschland GmbH.

De afbeeldingen moeten een hoge resolutie hebben en ten minste 1280 x 850 pixels zijn. Grotere beeldformaten zijn een voordeel, kleinere inzendingen worden niet beschouwd. Stuur de foto's naar het volgende e-mailadres: foto (ät) saabblog.net. Gelieve slechts één foto per afzender te verzenden!

Een voordeel, en om de kwaliteit van de afbeeldingen te waarborgen, is een transmissie met WeTransfer, De service is gratis en tot 2 GB aan gratis gegevens zou meer dan genoeg moeten zijn voor een geweldige Saab-foto. De foto's komen, in tegenstelling tot e-mail verzending, bij ons gegarandeerd in de originele kwaliteit.

De preselectie van de beste foto's voldoet aan het blogteam. De uiteindelijke selectie, en daarmee de prijs, zal zoals altijd door onze lezers worden gedaan. We wensen je veel plezier en kijken uit naar saabige winterfoto's.

3 gedachten over 'Fotowedstrijd. Saab en sneeuw."

  • blanco

    Ik ben er

  • blanco

    Dat zal weer zijn; De pijn in de verkiezing! XD

  • blanco

    Leuk idee! Wij zijn daar!

Reacties zijn gesloten.