Saab kentekenplaathouder. Het resultaat.

De lezers hebben gekozen. En we hebben een probleem. De stemming was opwindend omdat drie Saab-slogans het met elkaar vergaven. Onder hen de reclameslogan van de bekende reclameslogans Orio en 2 uit de tijd dat er in Trollhättan nog steeds auto's werden gebouwd.

Saab kentekenplaathouder
Saab kentekenplaathouder

Er zijn 2-winnaars bij onze verkiezing

Er zijn twee winnaars, want "beweeg je geest" en "geboren uit jets" staan ​​op de 1 met hetzelfde aantal stemmen. Rank. Dat is iets wat we in de polls van 7 niet eerder hadden meegemaakt. Wat te doen? Los, dobbel of voeg je 2-varianten toe? Het gevolg was - na een korte reflectie - duidelijk: we drukken, vrij grassroots en op verzoek van onze lezers, beide slogans.

Tijdschema Onze dienstregeling ziet er als volgt uit: vandaag hebben we de bekende kentekenplastic-klassiekers met "saabblog.net" en "Made in Trollhattan by Trolls" op volgorde. De kentekenplaathouders zijn de komende dagen verkrijgbaar en kunnen bij hen worden besteld. Een aparte bestelpagina met beschikbaarheid, prijzen en een extra e-mailadres, die we in het weekend op de blog hebben ingesteld.

Saab kentekenplaathouder stem

Gelieve niet van tevoren te bestellen! We hebben de afgelopen dagen verschillende bestellingen ontvangen op verschillende e-mailadressen. Dat is zeker goed bedoeld, maar niet doelgericht en biedt ons alleen meer moeite.

Voor "move your mind" en "born from jets" zullen er in de komende dagen ontwerpvoorstellen komen van onze eigen drukkerij. De lezers hebben dan de uiteindelijke keuze en kunnen hun gewenste ontwerp kiezen.

Aan het eind zou er nog steeds de vraag zijn welke slogan ik had gewild. Om eerlijk te zijn, had ik liever een gezegde in het Zweeds. Dat zou waarschijnlijk te speciaal en te ingewikkeld zijn geweest. De nummerplaatactie maar zou de lezers leuk moeten maken. En dat doet het, zoals uit het resultaat blijkt. We laten de vlag zien met coole Saab-slogans, en zo hoort het ook!

10-gedachten ook "Saab kentekenplaathouder. Het resultaat."

 • 30. Januari 2018 bij 2: 01 PM
  permalink

  Hi Tom,
  mooie actie om onze Saab-voertuigen onderscheidend te maken. Gelieve alle houders met het Saab embleem en de twee vliegtuigen van het front te vergelijken met "Made in ...."
  Bedankt en groeten
  Cooper One

 • 30. Januari 2018 bij 3: 21 PM
  permalink

  Hoe weinig dingen je gelukkig kunnen maken, dank je Tom.
  Wacht dus op de besteloptie .......

 • 30. Januari 2018 bij 5: 54 PM
  permalink

  Dat is wat ik echt grassroots democratisch noem.

  Als het een federale verkiezing zou zijn, zou het eindigen met SAAB - BORN FROM YOUR MIND of een andere onzin. Alleen de zeer duidelijke wil van de kiezers.

 • 31. Januari 2018 bij 5: 45 AM
  permalink

  Hallo Tom, dus de kentekenplaathouders "geboren uit jets" zijn al beschikbaar op eXXy, gemaakt in Polen. Aangezien men snel binnenkomt, ook geprijsd, in competitie. "Onze" variant zou naar mijn mening al iets anders moeten zijn, wat weer vragen oproept. Misschien zou als een scheutje van kleur aan de rechterkant en aan de linkerkant een kleine vlag van Zweden heel aardig zijn (om te kijken naar de succesvolle houder van de collega's in Göteborg - gemaakt door Zweden). Zou het misschien mogelijk zijn om de tekst op de Formac-strips af te drukken, die echt velen van ons op het voertuig hebben. Dan kunt u gemakkelijk overstappen, afhankelijk van uw humeur en stemming: Saab Car Museum, ANA Trollhättan, ... Net als een idee ...

 • 31. Januari 2018 bij 8: 26 AM
  permalink

  🙂 is een geweldig resultaat! Maar onze auto's hebben twee houders nodig, die dan kunnen worden gemengd? Dus voor degenen die slechts één SAAB hebben. Voor mij is het nogal ergal bestelde twee zinnen en vervolgens gemengd! 😉

  • 31. Januari 2018 bij 9: 36 AM
   permalink

   Natuurlijk kun je mixen als je wilt bestellen. Ten slotte is er een selectie van verschillende 4-labels

 • 10. Februari 2018 bij 8: 43 PM
  permalink

  Hallo mensen,

  menselijke kinderen, ik ben blij !!! Heb net vandaag een tweede SAAB gekocht.
  Omdat ik niet hoef te kiezen tussen de slogan en dan tussen twee ....

  groeten

  schnurzelone
  (Immermalwiedermitleser)

 • 13. Februari 2018 bij 4: 21 PM
  permalink

  * Freu * Zelfs als mijn Saab momenteel niet rijdt, kijk ik erg uit naar een van deze Send kentekenplaathouders om op mijn 95 te monteren!
  Ik weet niet of ik gewoon dom ben, maar ik kan de bestelpagina nog niet vinden?

  • 13. Februari 2018 bij 5: 53 PM
   permalink

   We wachten op de levering van de drukkerij. Alleen dan kunt u bestellen.

Reacties zijn gesloten.