Saab kentekenplaathouder. Het resultaat.

De lezers hebben gekozen. En we hebben een probleem. De stemming was opwindend omdat drie Saab-slogans het met elkaar vergaven. Onder hen de reclameslogan van de bekende reclameslogans Orio en 2 uit de tijd dat er in Trollhättan nog steeds auto's werden gebouwd.

Saab kentekenplaathouder
Saab kentekenplaathouder

Er zijn 2-winnaars bij onze verkiezing

Er zijn twee winnaars, want 'beweeg je geest' en 'geboren uit jets' staan ​​op de eerste plaats met hetzelfde aantal stemmen. We hadden zoiets nog nooit gezien in 1 blogjaren in de peilingen. Wat te doen? Los, dobbelstenen of voeg 7 varianten toe? Het gevolg was - na een korte gedachte - duidelijk: we drukken beide slogans, zeer basis democratisch en zoals gevraagd door onze lezers.

Ons tijdschema ziet er als volgt uit: Vandaag hebben we de bekende kentekenplaathouders klassiekers besteld met "saabblog.net" en "Made in Trollhättan by Trolls". De kentekenplaathouder is de komende dagen leverbaar en kan besteld worden. We zullen in het weekend onze eigen bestelpagina op de blog opzetten met beschikbaarheid, prijzen en een extra e-mailadres.

Saab kentekenplaathouder stem

Gelieve niet van tevoren te bestellen! We hebben de afgelopen dagen verschillende bestellingen ontvangen op verschillende e-mailadressen. Dat is zeker goed bedoeld, maar niet doelgericht en biedt ons alleen meer moeite.

Voor "move your mind" en "born from jets" zullen er de komende dagen ontwerpvoorstellen zijn van onze eigen drukkerij. De lezers hebben dan de uiteindelijke keuze en kunnen het gewenste ontwerp kiezen.

Aan het eind zou er nog steeds de vraag zijn welke slogan ik had gewild. Om eerlijk te zijn, had ik liever een gezegde in het Zweeds. Dat zou waarschijnlijk te speciaal en te ingewikkeld zijn geweest. De nummerplaatactie maar zou de lezers leuk moeten maken. En dat doet het, zoals uit het resultaat blijkt. We laten de vlag zien met coole Saab-slogans, en zo hoort het ook!

10 gedachten over 'Saab kentekenplaathouder. Het resultaat."

 • blanco

  * Freu * Zelfs als mijn Saab momenteel niet rijdt, kijk ik erg uit naar een van deze Send kentekenplaathouders om op mijn 95 te monteren!
  Ik weet niet of ik gewoon dom ben, maar ik kan de bestelpagina nog niet vinden?

  • blanco

   We wachten op de levering van de drukkerij. Alleen dan kunt u bestellen.

 • blanco

  Hallo mensen,

  menselijke kinderen, ik ben blij !!! Heb net vandaag een tweede SAAB gekocht.
  Ik hoef dus niet te kiezen tussen twee slogans…. 🙂

  groeten

  schnurzelone
  (Immermalwiedermitleser)

 • blanco

  🙂 is een geweldig resultaat! Maar onze auto's hebben twee houders nodig, die dan kunnen worden gemengd? Dus voor degenen die slechts één SAAB hebben. Voor mij is het nogal ergal bestelde twee zinnen en vervolgens gemengd! 😉

  • blanco

   Natuurlijk kun je mixen als je wilt bestellen. Ten slotte is er een selectie van verschillende 4-labels

 • blanco

  Hey Tom, de "born from jets" kentekenplaathouder bestaat altijd al bij eXXy, gemaakt in Polen. Je concurreert snel, ook qua prijs. Naar onze mening zou "onze" variant enigszins moeten verschillen, wat opnieuw vragen oproept. Misschien zou een vleugje kleur aan de rechter- en linkerkant een kleine Zweedse vlag zijn (kijk naar de succesvolle houder van de Göteborg-collega's ter vergelijking - gemaakt door Zweden). Zou het misschien mogelijk zijn om de tekst op de Formac-strips af te drukken, omdat velen van ons ze daadwerkelijk op het voertuig hebben. Dan kun je gemakkelijk wisselen, afhankelijk van je humeur: Saab Car Museum, ANA Trollhättan, ... Gewoon als een idee ...

 • blanco

  Dat is wat ik echt grassroots democratisch noem.

  Als het een federale verkiezing zou zijn, zou het eindigen met SAAB - BORN FROM YOUR MIND of een andere onzin. Alleen de zeer duidelijke wil van de kiezers.

 • blanco

  Hoe weinig dingen je gelukkig kunnen maken, dank je Tom.
  Wacht dus op de besteloptie …….

 • blanco

  Hi Tom,
  leuke actie om onze Saab-voertuigen onderscheidend te maken. Gelieve alle houders met Saab-embleem en de twee vliegtuigen van voren analoog "Made in ..."
  Bedankt en groeten
  Cooper One

Reacties zijn gesloten.