Blogs donatie 2018. De Saab Spirit leeft!

Er is de afgelopen dagen veel aan het blog en het merk Saab gedaan, wat positief is. Maar niet alleen omdat er minder goed nieuws is. We openen echter de start van de nieuwe week met positief nieuws.

Blogs donatie 2018
Blogs donatie 2018. We hebben ondersteuning nodig.

Op de 3. In december had ik een tussenmedium bezorgd voor de blogdonatie. Hij was, moet je toegeven, een beetje ontnuchterend. Maar Mark en ik beseften dat we in onze lezers geloven. En ons vertrouwen was niet teleurgesteld. We hebben vandaag een nieuwe giftstatus en het ziet er echt goed uit.

146-lezers hebben op dit moment een record gedoneerd!

Het donatiebedrag is 5.105.00 €, dus we naderen het minimale budget in grote stappen. Het resterende bedrag, misschien een beetje meer, we kunnen het doen. Ik ben overtuigd!

Interessant is het positieve "achtergrondgeluid" dat onze actie dit jaar vergezelt. 12 maanden geleden was ik er bijna zeker van dat 2017 waarschijnlijk het laatste jaar zou zijn voor de blog. Veel op de achtergrond was negatief en ik had verwacht het laatste artikel snel te hebben geschreven. Het totaal tegenovergestelde is opgetreden en de voortekens zijn goed. Dat klinkt gek, want vóór 6 jaar waren de fabriekspoorten in Trollhättan gesloten.

Maar dingen ontwikkelen zich en ze ontwikkelen zich goed. Verschillende bedrijven zijn de afgelopen dagen naar ons toe gekomen. Soms had ik zeer intense telefoontjes, die alleen maar positief waren voor de toekomst. Het ging in de eerste plaats om blogondersteuning, nauwere samenwerking, maar zeer specifiek over dingen die ons allemaal raken. Voor de reproductie van reserveonderdelen, niet onbelangrijke investeringen, om het Saab-aandeel langdurig op de weg te houden.

Dit zijn allemaal onderwerpen die we willen verwerken en 2018 introduceren. En heel concreet hebben we al een nieuwe blog-supporter kunnen winnen die ons volgend jaar zal vergezellen.

De Saab Spirit leeft!

Als ik opnieuw schrijf dat Saab nog steeds springlevend is, hoort de een of de ander het misschien niet meer. Het is een feit. En als u een e-mail als deze leest, begrijpt u misschien in het begin waar ik over schrijf.

"Helaas heb ik zelf geen Saab. Mijn droom is er een te bezitten. Daarom kunt u niet vroeg genoeg beginnen met de ondersteuning. :-) "

De donor is 19 jaar en hij is niet de enige. We hebben nog nooit zoveel jonge lezers op de blog gehad en vooral zoveel studenten als vandaag. Ze houden van Saab, ze dromen van Saab. Een merk dat niet langer bestaat, en het zijn opzettelijke, doordachte beslissingen.

Men wenst een Saab, omdat het merk fascineert. En misschien omdat we altijd iets willen dat moeilijk te vinden is. En soms heb je geduld nodig en moet je zoeken, dit bericht laat zien.

"Misschien kan ik dankzij je werk eindelijk de juiste Saab voor me vinden. Maar tot nu toe heb ik veel plezier met lezen, browsen en zoeken. , . "

Ze komt uit Oostenrijk, en Saab-anticipatie heeft ook zijn charme. Het merk is en blijft een fenomeen. Ze verbaast me altijd, ook al schrijf ik al jaren aan Saab. Er zijn tot nu toe veel kleine en grote donaties geweest. We waarderen elke hoeveelheid, omdat we weten dat het uit het hart komt. Ook de vele, zeer persoonlijke Saab-verhalen raakten me. Het is helaas, en dat ergert me een beetje, het is niet mogelijk om een ​​antwoord te geven. Dat geeft mijn tijd niet.

Daarom, ook namens Mark, op dit punt een grote dank aan alle vorige supporters.

Dat was geweldig, en met uw hulp hebben we een geweldige score behaald!

De campagne loopt tot begin januari en er is een mogelijkheid om het resterende budget aan te vullen.

20-gedachten ook "Blogs donatie 2018. De Saab Spirit leeft!"

 • Ik ben blij en verrast dat het merk ook interessant is voor jongere mensen. Dat is ook een deel van een levende toekomst.

  • Om eerlijk te zijn, hoewel ik geen Saab heb en er altijd van gedroomd heb, overwegen we of we het project niet kunnen koppelen aan onze jongste rijbewijs. Als een oudere auto al is gekocht - waarom niet een die veiliger is dan andere vergelijkbare of jongere bouwjaren. En wanneer de jonge heer dan gelukkig overschakelt naar een nieuwere, snellere, "to-age-matching" - dan heeft Mr. Papa zijn speelgoed al aan de deur

   • Ik geloof eerder dat jouw zoon bij Saab zal blijven. Zodra Saab altijd Saab is, zul je waarschijnlijk zelf moeten zoeken.

 • Hi Tom,

  je hebt de accountgegevens opnieuw nodig, bedankt

  Erik900

 • Ook hallo Tom,

  zou graag de accountinformatie willen hebben. Bedankt voor de moeite.

  • @ all: accountgegevens zijn onderweg. Bedankt voor de steun!

   • Ik heb het nog niet ontvangen

    • Kom .. bedankt!

 • Saabisticii, mijn oudste zoon kocht eergisteren ... zijn eerste Saab. Deshalve besteed ik 1 voor het einde van het jaar, zelfs mijn kleine € -toeslag. Pieter (naam zoon = Pascal) 9.3 kmt oorspronkelijk van SaabZentrum Bonn!

 • Ik wil alleen maar bedanken voor deze blog.
  Voor Saabfahrer en geïnteresseerden zijn er helaas niet zoveel informatiemogelijkheden. Een officiële Saabseite bestaat niet meer en zelfs in autobladen is Saab praktisch niet meer aanwezig. Deze blog biedt deze informatie. Wat er ook gebeurt, of het nu gaat om accessoires en reserveonderdelen, evenementen met Saab-deelname, fan- en chauffeursmeldingen, het museum en de fabriek in Trollhättan, de mensen achter Saab en niet in de laatste plaats ook informatie over NEVS en en. Zonder deze blog zou het moeilijk zijn om iets te leren. We genieten gewoon van het lezen van de rapporten en er zijn altijd geweldige foto's.
  Veel dank aan Tom en Mark voor je onvermoeibare toewijding aan deze blog (en aan je families voor hun begrip dat er zoveel tijd aan deze blog is besteed). Ik denk dat je een grote bijdrage levert om het Saab-merk levend te houden. Ik kijk nu al uit naar de dagelijkse (of misschien enige wekelijkse) dosis Saab volgend jaar. Dit is zeker een donatie waard.

  • Je kunt het niet beter samenvatten ... ..

 • Ik ben het eens met de vorige sprekers.
  Zonder de blog zou ik tot nu toe geen gelukkige Saab-rijder zijn.
  Tot nu toe zijn mijn 4 / 5ten Saab's en soms realiseer je je pas na maanden of jaren dat je je auto nooit had moeten verkopen.

  Dankzij de blog komt er telkens weer de wil om de twee Saab's te bemachtigen.
  Ondanks hoge kilometerstand.
  Helaas zijn er lelijke tijdgenoten,
  Blijkbaar misgun je die niet.

  Vandaag moest mijn vrouw zich realiseren - bewuste rechterkant met sleutel bekrast door de 95er.
  Toen besefte ik hoeveel de auto in ons hart is gegroeid.
  En hij zal opnieuw worden beoordeeld.
  Ondanks meer dan 240.000 km!

  Ik moest aan het project denken - Saab van jou - Paul.

  Bedankt voor je onvermoeibare werk!

 • Hallo, beste Saab-community,
  Ik beëindigde actief en bewust mijn Saab-verhaal, dat bijna dertig jaar duurde.
  Mijn gestolen 93 SC XWD Aero Aut verkocht. 2009 voor Mr. Taubenberger in Bad Tölz.
  Het was mijn zesde Saab.
  Zijn jullie allemaal met veel plezier naar Saabi gegaan? De wagens waren een toevluchtsoord voor veiligheid op onze wegen.
  Vorig jaar was ik op pad voor slechts 11000 km, dit jaar is het hetzelfde. Dat is jammer voor deze prachtige auto. Het prachtige Turbosaab moet in goede handen en ijverig worden gereden. Lichte melancholie EN vreugde en tevredenheid vergezellen mij, omdat ik vele wegkilometers in de SAAB kon ervaren.
  vriendelijke groeten uit Salzburg.
  Vraag naar Kto Nr voor de blogdonatie.

  • Het is altijd jammer wanneer oude Saab-chauffeurs gedag zeggen. Maar ook begrijpelijk, omdat een auto in het leven moet passen. Bij Taubenberger is de 9-3 op een goed adres beland en vindt binnenkort een nieuwe eigenaar!

 • Stuur alsjeblieft ook de accountgegevens op.

 • Lees voor een jaar met enthousiasme de blog. Het zou jammer zijn als hij moest worden aangenomen. Daarom ook voor mij nogmaals de accountgegevens.

 • Ik vraag dringend naar accountgegevens, zodat ik eindelijk mijn blog kan doneren en mijn geweten kan kalmeren.

 • Waarom gebruik je niet rechtsboven de knop 'Doneren'?

 • Is er een nieuwe tussentoestand?

Reacties zijn gesloten.