Blogs donatie 2018. De Saab Spirit leeft!

Er is de afgelopen dagen veel aan het blog en het merk Saab gedaan, wat positief is. Maar niet alleen omdat er minder goed nieuws is. We openen echter de start van de nieuwe week met positief nieuws.

Blogs donatie 2018
Blogs donatie 2018. We hebben ondersteuning nodig.

Op de 3. In december had ik een tussenmedium bezorgd voor de blogdonatie. Hij was, moet je toegeven, een beetje ontnuchterend. Maar Mark en ik beseften dat we in onze lezers geloven. En ons vertrouwen was niet teleurgesteld. We hebben vandaag een nieuwe giftstatus en het ziet er echt goed uit.

146-lezers hebben op dit moment een record gedoneerd!

Het donatiebedrag is 5.105.00 €, dus we naderen het minimale budget in grote stappen. Het resterende bedrag, misschien een beetje meer, we kunnen het doen. Ik ben overtuigd!

Het positieve "achtergrondgeluid" dat de campagne van dit jaar vergezelt, is interessant. 12 maanden geleden was ik er bijna zeker van dat 2017 waarschijnlijk het laatste jaar zou zijn voor de blog. Veel op de achtergrond was negatief en ik verwachtte dat het laatste artikel binnenkort zou worden geschreven. Het tegenovergestelde is gebeurd en de voortekenen zijn goed. Dat klinkt gek, want de fabriekspoorten in Trollhättan waren 6 jaar geleden gesloten.

Maar het komt goed, en het komt goed uit. Verschillende bedrijven hebben ons de afgelopen dagen benaderd. Ik had soms heel intensieve telefoontjes die alleen maar positief waren voor de toekomst. Het ging vooral om blogondersteuning, nauwere samenwerking, maar ook heel specifiek over dingen die ons allemaal aangaan. Over de reproductie van reserveonderdelen, over niet onaanzienlijke investeringen, om de Saab-voorraad op lange termijn op de weg te houden.

Dit zijn allemaal onderwerpen die we willen verwerken en 2018 introduceren. En heel concreet hebben we al een nieuwe blog-supporter kunnen winnen die ons volgend jaar zal vergezellen.

De Saab Spirit leeft!

Als ik nu opnieuw schrijf dat Saab nog springlevend is, wil de een of de ander het misschien niet meer horen. Maar het is een feit. En als je zo'n e-mail leest, begin je misschien zelfs te begrijpen waar ik over schrijf.

'Helaas heb ik zelf geen Saab. Mijn droom is om er een te bezitten. Daarom kan de ondersteuning niet vroeg genoeg beginnen. :-) ”

De donor is 19 jaar en hij is niet de enige. We hebben nog nooit zo veel jonge lezers op de blog gehad, en vooral zoveel studenten, zoals we nu doen. Ze houden van Saab, ze dromen van Saab. Een merk dat niet meer bestaat, en er zijn heel bewuste, weloverwogen beslissingen.

Men wenst een Saab, omdat het merk fascineert. En misschien omdat we altijd iets willen dat moeilijk te vinden is. En soms heb je geduld nodig en moet je zoeken, dit bericht laat zien.

'Misschien zal ik dankzij jouw werk uiteindelijk de juiste Saab voor mij vinden. Maar ik heb al veel plezier met lezen, browsen en vinden. . . '

Ze komt uit Oostenrijk, en Saab-anticipatie heeft ook zijn charme. Het merk is en blijft een fenomeen. Ze verbaast me altijd, ook al schrijf ik al jaren aan Saab. Er zijn tot nu toe veel kleine en grote donaties geweest. We waarderen elke hoeveelheid, omdat we weten dat het uit het hart komt. Ook de vele, zeer persoonlijke Saab-verhalen raakten me. Het is helaas, en dat ergert me een beetje, het is niet mogelijk om een ​​antwoord te geven. Dat geeft mijn tijd niet.

Daarom, ook namens Mark, op dit punt een grote dank aan alle vorige supporters.

Dat was geweldig, en met uw hulp hebben we een geweldige score behaald!

De campagne loopt tot begin januari en er is gelegenheid om het resterende budget aan te vullen.

20 gedachten over 'Blogs donatie 2018. De Saab Spirit leeft!"

 • Is er een nieuwe tussentoestand?

 • Waarom gebruik je niet gewoon de knop "Doneren" in de rechterbovenhoek?

 • Ik verzoek u dringend om uw accountgegevens op te geven, zodat ik eindelijk mijn blogdonatie kan overmaken en mijn geweten kan kalmeren.

 • Lees voor een jaar met enthousiasme de blog. Het zou jammer zijn als hij moest worden aangenomen. Daarom ook voor mij nogmaals de accountgegevens.

 • Het is altijd jammer wanneer oude Saab-chauffeurs gedag zeggen. Maar ook begrijpelijk, omdat een auto in het leven moet passen. Bij Taubenberger is de 9-3 op een goed adres beland en vindt binnenkort een nieuwe eigenaar!

 • Kom .. bedankt!

 • Ik geloof eerder dat jouw zoon bij Saab zal blijven. Zodra Saab altijd Saab is, zul je waarschijnlijk zelf moeten zoeken.

 • Stuur alsjeblieft ook de accountgegevens op.

 • Ik heb het nog niet ontvangen

 • Hallo, beste Saab-community,
  Ik beëindigde actief en bewust mijn Saab-verhaal, dat bijna dertig jaar duurde.
  Mijn gestolen 93 SC XWD Aero Aut verkocht. 2009 voor Mr. Taubenberger in Bad Tölz.
  Het was mijn zesde Saab.
  Zijn jullie allemaal met veel plezier naar Saabi gegaan? De wagens waren een toevluchtsoord voor veiligheid op onze wegen.
  Vorig jaar was ik op pad voor slechts 11000 km, dit jaar is het hetzelfde. Dat is jammer voor deze prachtige auto. Het prachtige Turbosaab moet in goede handen en ijverig worden gereden. Lichte melancholie EN vreugde en tevredenheid vergezellen mij, omdat ik vele wegkilometers in de SAAB kon ervaren.
  vriendelijke groeten uit Salzburg.
  Vraag naar Kto Nr voor de blogdonatie.

 • Ik ben het eens met de vorige sprekers.
  Zonder de blog zou ik tot nu toe geen gelukkige Saab-rijder zijn.
  Tot nu toe zijn mijn 4 / 5ten Saab's en soms realiseer je je pas na maanden of jaren dat je je auto nooit had moeten verkopen.

  Dankzij de blog komt er telkens weer de wil om de twee Saab's te bemachtigen.
  Ondanks hoge kilometerstand.
  Helaas zijn er lelijke tijdgenoten,
  Blijkbaar misgun je die niet.

  Vandaag moest mijn vrouw zich realiseren - bewuste rechterkant met sleutel bekrast door de 95er.
  Toen besefte ik hoeveel de auto in ons hart is gegroeid.
  En hij zal opnieuw worden beoordeeld.
  Ondanks meer dan 240.000 km!

  Ik moest nadenken over het project - Saab van jou - Paul.

  Bedankt voor je onvermoeibare werk!

 • Er is geen betere manier om het samen te vatten ...

 • Ik wil alleen maar bedanken voor deze blog.
  Voor Saabfahrer en geïnteresseerden zijn er helaas niet zoveel informatiemogelijkheden. Een officiële Saabseite bestaat niet meer en zelfs in autobladen is Saab praktisch niet meer aanwezig. Deze blog biedt deze informatie. Wat er ook gebeurt, of het nu gaat om accessoires en reserveonderdelen, evenementen met Saab-deelname, fan- en chauffeursmeldingen, het museum en de fabriek in Trollhättan, de mensen achter Saab en niet in de laatste plaats ook informatie over NEVS en en. Zonder deze blog zou het moeilijk zijn om iets te leren. We genieten gewoon van het lezen van de rapporten en er zijn altijd geweldige foto's.
  Veel dank aan Tom en Mark voor je onvermoeibare toewijding aan deze blog (en aan je families voor hun begrip dat er zoveel tijd aan deze blog is besteed). Ik denk dat je een grote bijdrage levert om het Saab-merk levend te houden. Ik kijk nu al uit naar de dagelijkse (of misschien enige wekelijkse) dosis Saab volgend jaar. Dit is zeker een donatie waard.

 • @ all: accountgegevens zijn onderweg. Bedankt voor de steun!

 • Saabisticii, mijn oudste zoon kocht eergisteren…. zijn eerste Saab. Daarom geef ik voor het einde van het jaar mijn kleine € supplement 1 keer uit. Pieter (naam zoon = Pascal) 9.3 km oorspronkelijk van Saab Center Bonn!

 • Ook hallo Tom,

  zou graag de accountinformatie willen hebben. Bedankt voor de moeite.

 • Om eerlijk te zijn, zelfs als ik nog steeds geen Saab bezit en er altijd van heb gedroomd, overwegen we of we het project kunnen koppelen aan het rijbewijs van onze jongste. Als er al een oudere auto wordt gekocht, waarom dan niet een die veiliger is dan andere vergelijkbare of jongere modellen. En als de jonge heer graag overschakelt naar een nieuwere, snellere, "meer geschikt voor de leeftijd" - dan heeft de vader van de heer zijn speelgoed al voor de deur 😉

 • Hi Tom,

  je hebt de accountgegevens opnieuw nodig, bedankt

  Erik900

 • Ik ben blij en verrast dat het merk ook interessant is voor jongere mensen. Dat is ook een deel van een levende toekomst.

Reacties zijn gesloten.