Kennisgeving. Piloten wilden 2018.

Het jaar loopt ten einde en onze plannen zijn al bezig met 2018. Alle 2-jaren vinden plaats in Kiel "Piloten gezocht". De grote, internationale bijeenkomst van alle eigenaren van 9-5 NG. De laatste, grote Saab is een sekte, de ontmoeting is een instelling.

Piloten wilden 2018
Piloten wilden 2018. Afbeelding: Saab Automobile AB / Archive: saabblog.net

Piloten wilden 2018 in Kiel

Piloten wilden dat 2018 op 8 plaatsvindt. en 9. Juni 2018 gehouden. Als een innovatie openen we deze keer ook het evenement voor de Saab 9-4x. Nog exclusiever dan de 9-5 NG-serie, het maakt deel uit van Saab-geschiedenis en belichaamt wat nooit massaal is geproduceerd, maar de toekomst van het merk had kunnen zijn.

Piloten wilden dat 2014 en 2016 de lat hoger hadden gelegd en misschien zelfs de verwachtingen van de deelnemers. Het team in Kiel heeft wekenlang hard gewerkt aan de planning en geeft alles om een ​​nog beter evenement te kunnen leveren. De ideeën zijn meer dan veelbelovend, en ook de planning van de reis zal je zin geven aan de komende zomer.

Zoals altijd is er een klein maar niet onbelangrijk probleem. Vanwege de lokale omstandigheden is de ruimte beperkt en is het aantal deelnemers beperkt. De bovenlimiet is rond de 40-voertuigen en die wordt snel weer bereikt.

De registratie start midden januari en we zullen de deelnemers individueel bevestigen op verwachte overboeking. Net als in voorgaande jaren willen we een gevarieerde, internationale mix van deelnemers garanderen.

Registratie vanaf half januari 2018

Belanghebbende partijen moeten de afspraak noteren! Piloten wilden 2018 start vroeg op vrijdagmiddag met de piloten en hun bemanning die incheckt Autodealer Lafrentz, 'S Avonds is er een diner gepland. Het zal spannend zijn om te zien of de exclusiviteit van het laatste evenement, met gedeeld parkeren in Schwedenkai, kan worden overtroffen. Zaterdag maakt deel uit van een roadbook-tour en er zijn veel dingen die we geleidelijk zullen onthullen.

De nieuwe editie van "Piloten gezocht" is goed nieuws in de aanloop naar Kerstmis en zorgt er waarschijnlijk voor dat lezers zich net als ik aan de zomer zullen voelen. Op de 3. en 4. Het adventsweekend gaat verder met goed Saab-Vorweihnachts-nieuws. Het team van de blog en andere Saab-geïnspireerde mensen hebben iets bedacht. En de lezers kunnen nieuwsgierig zijn.

5-gedachten ook "Kennisgeving. Piloten wilden 2018."

 • Heb ik deze dagen al op de agenda opgemerkt.

 • Bonjour, noteer altijd een date. Et j'espère pouvoir en être en venant de France avec 9.5 NG Aero Biopower

 • Deze keer probeer ik er te zijn ...

 • Saab 9-5 NG team uit Zwitserland bij ons !!!

 • Wat een leuke kont ...

  Opnieuw kijk ik op de bekende handelsplatforms van het netwerk voor de marktsituatie voor de 9-5 NG ...

  En merk op dat de turbo benzinemotor steeds minder duur wordt. Maar koop een TTiD om in dit geslacht te komen? ? ?

  Het vermogen kan voldoende zijn (het koppel toch) en de apparatuur (XWD, handmatige schakelaar en volledig leer) klinkt aantrekkelijker dan sommige benzinemotoren ...

  En toch zou de 2.0T mijn eerste keuze zijn. Een echte SAAB-motor! 2.0, 4 cilinder, benzine en turbo man weet het al lang van SAAB. Ik ben blij voor iedereen die er een heeft ...

  Gefeliciteerd en veel plezier! ! !

Reacties zijn gesloten.