Blogs donatie 2018. Interim Report.

Het begon veelbelovend! We vroegen om ondersteuning voor het blogbudget in het komende jaar - en de donaties kwamen. Daarnaast positieve reacties op de blog. Twee of drie dagen met kassabonnen lieten me hoopvol.

Blogs donatie 2018. We hebben ondersteuning nodig.

En dan? Een zwakke fase, afgesneden, voorbij! Dagen volgden volledig zonder of met een maximum van één donatie. Vandaag de ontgoocheling. Hoewel, afhankelijk van uw mening, het glas halfvol of halfvol is. De donatiestatus met 3.050,00 € markeert de halftijdse fase van het minimumbudget. Veel dank aan alle donoren tot nu toe!

55 mensen hebben gedoneerd ...

gemiddelde 2.500-bezoekers per dag. Dit is ontnuchterend en het lijkt erop dat het net zo zwaar gaat als vorig jaar. Toch geloven we in onze lezers! Om solidariteit met elkaar te hebben, en dat niet een paar, betaal er een paar, zodat iedereen kan lezen. De maand december is slechts 3 dagen jong, dus er is nog tijd voor het minimale budget. Misschien voor iets meer, wat de basis zou kunnen worden voor een opvolger van ons project Saab.

En de Saab-dealer ...

Nogmaals, een oproep aan de Saab-partners. Een enkele supporter is overeengekomen om ons volgend jaar nauwer te helpen. Dat is geweldig, maar niet genoeg. We hebben 3, die al jarenlang supporters zijn, de afgelopen maanden verloren en we hebben ook actieve hulp nodig van deze site! Alleen 8 Duitse dealers ondersteunen het project! Dat Saab nog steeds een probleem is in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, zou misschien een klein deel van het blog kunnen zijn.

Zoals ik al zei, geloven we in onze lezers. Of het glas nu halfvol of half leeg is, dat is de vraag. Wat we in het jaar 2018 voor Saab kunnen doen, bepaalt ons budget.

Iedereen mag geven wat hij wil en wat hij denkt dat passend is. We zijn dankbaar voor alle steun! Elke bijdrage telt, en elke som beveiligt de blog en ons werk voor het komende jaar! Donaties kunnen gemakkelijk worden gedaan via Paypal, op verzoek kunnen we u ook het bankrekeningnummer (e-mail: gift (at) saabblog.net) toesturen.

19-gedachten ook "Blogs donatie 2018. Interim Report."

 • Het is eng en beschamend, waar zijn de andere 2445-bezoekers ???? Heb om de bankrekening gevraagd omdat ik geen Paypal.Konto heb. Het bedrag gaat volgende week uit. Groeten Jost uit Baden

 • Ik denk dat iedereen die hier leest het project met wat geld kan ondersteunen. Moet niet alleen hoge bedragen zijn. 2000x "alleen" 5 Euro zou ook 10000.- zijn

  • Ik zie ook, als de blog moet worden geplaatst wegens gebrek aan ondersteuning, is het geschreeuw geweldig.
   Iedereen moet daarom bijdragen.

 • Bankoverschrijving is toegewezen, bedankt voor de herinnering! Veel succes!

 • Ook heb en wil ik geen Pay Pal-account. Geef de bankgegevens per e-mail op.

 • Donatie via PayPal is gewoon uit. Houd je vingers gekruist.

 • Ik hoop echt op meer donateurs. Er zijn er al een paar genoemd ... een kleine donatie is genoeg en het zou gemakkelijk moeten zijn om de gerichte 6000-euro bij elkaar te krijgen. Het is ook een eerbetoon aan het speciale werk hier op deze blog.
  Zet de TURBO aan !!!!!!!!!!!!!!!

 • Jongens, je hebt gelijk. Maar niet alles gebeurt kwaadaardig.
  Ik denk dat de meesten van ons, waaronder ikzelf, het op korte termijn zijn vergeten.
  Veel anderen zullen de post onthouden, zodat het account morgen wordt opgevuld.
  Christian heeft er al op gewezen dat met kleine giften (minstens 5, - Euro) een grote meerderheid (2000-lezers) veel kan worden bereikt.
  Dus laten we gaan.

  • Ik zou hier graag bij willen zijn. En zoals gezegd, klein vee is ook onzin. Voor mij was het ook geen 60,00 €, die ik heb gedoneerd, maar met 2500-lezers hebben de 100-donoren van vorig jaar te weinig. Misschien moeten de blogmakers hun inspanningen versterken om mensen eraan te herinneren dat ze moeten doneren. Misschien is het cheesy, maar misschien kan je de donatie- of donatieknop een signaalkleur en flits geven. Sommige mensen houden zelfs van kitsch, zoals je nu nog kunt zien bij de huidige kleurrijke en knipperende kerstversieringen.

 • waarom is niet gemakkelijk met een creditcard, als je geen PayPal-account hebt .... ?
  tenminste niet onder de donatieknop. neem contact op met account.

 • Hallo Tom, ik zou ook graag een normale bankrekening hebben voor mijn donatie. Zodra ik deze heb komt er ook een bijdrage aan.
  Arnold Altenhofer

 • Hallo aan de blog-exploitanten,

  hebben nu ook een bedrag gedoneerd en hopen dat het blog nog lang bewaard zal blijven. Zelfs als een niet-Saab-stuurprogramma (maar als een 900er convertible-fan) volg ik de blog regelmatig en vind ik je werk uitstekend.
  Misschien zal er ooit een andere cabriolet als zomermiddel zijn.

  Groeten uit het hoge noorden en ga zo door met het goede werk!

 • Vll keer de oproep voor november.
  Gelieve ook tijden om accountgegevens per e-mail te verzenden.

 • Beste Tom,

  heb mijn bijdrage geleverd! Ga alsjeblieft verder, absoluut!

  Groeten uit Wenen,

  Christelijk

 • Donatie graag gedaan, geweldig werk - dank u

  LG, Flo

 • Hallo
  Ik deed het alleen vandaag. Donatie gaat uit.
  Groet André

 • Goedemorgen samen

  Helaas, zelfs vandaag, heb ik de donatie weten te maken, in tegenstelling tot vele andere meningen hier, ben ik een beetje teleurgesteld, eerlijk gezegd - het geweldige werk dat hier wordt gedaan, zou voor ons allemaal moeten zijn, een van beide of omdat we meerdere Saab's besturen of gewoon Informatie over het merk Saab moet minstens een maandelijkse bijdrage van € 5,00 aan ons waard zijn - dit is veel minder dan een krantenabonnement of een fitnessabonnement - maar we weten allemaal dat er niet alleen goed werk aan de winkel is, maar ook ook kunnen sommige projecten worden geïmplementeerd. Ieder van ons zou dus ook kunnen genieten ervan te profiteren.

  Daarom vraag ik alle lezers en enthousiaste Saab-bestuurders na te denken over de donatie - Tack så mycket hij alla och Gud Jul och ett God Nytt År

 • Hallo, Tom,
  bedankt voor het bericht van het rekeningnummer. De donatie is onderweg. Ik hoop dat nog veel meer Saab-fans doneren en je kunt doorgaan. Het is altijd spannend om iets over Saab te lezen. Voor volgend jaar is het donatieproces opnieuw ingediend, dus ik faal niet om iets op tijd te verzenden

 • Tom bedankt voor al je geweldige werk voor de blog. Zou ook graag een gift doen. Breek de beste Saab-begroetingen van uw bankrekening

Reacties zijn gesloten.