Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017

Het was niet gelukt met de IAA 2011. En het konvooi rond het expositiecentrum kon ook niet worden gerealiseerd. Pas tijdens de dealertour van 2011 kwamen er twee 9-5 NG pre-series sportpakken naar Duitsland.

Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show
Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show. Afbeelding: JB

Dat was op dat moment typisch Saab. Een klein merk, zonder budget, in de strijd om te overleven. Met toewijding en creativiteit werden dingen gerealiseerd die niet echt mogelijk waren. Dat was lang geleden en is onderdeel geworden van de Saab-sage waarover we nog steeds schrijven. Maar het verhaal is nog niet afgelopen. De laatste Saabs zijn de droom van veel fans en de bestaande sportcombinaties zijn een troef geworden.

De Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017

Dat nu, maar nog steeds een uiterst zeldzame 9-5 sport wagen op een grote Duitse autoshow presenteert, past het merk. Ze leeft voort en het zijn de fans, clubs, dealers en zelfs de bloggers die haar in leven houden. De Essen Motor Show 2017 is, naar eigen zeggen, de meest bezochte jaarlijkse auto-show in het land. Het biedt het kader voor de grote show rond edele voertuigen.

Iets heel bijzonders dit jaar is de Saab-stand van de 1. Duitse Saab-clubs. Het is een soort van late 9-5 NG sportwagen Duitsland première voor een groot publiek. Meer dan ooit is de Saab-stand dit jaar een bezoek waard. Niet alleen voor fans die oudere voertuigen prefereren. Maar ook voor diegenen die een stukje Saab-verhaal live willen meemaken. Vanaf zaterdag in Essen is open voor het publiek. De Saab 9-5 NG SC is te vinden in hal 8.1, stand 111.

9 gedachten over 'Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017"

 • blanco

  Hartelijk dank voor de feedback. We zijn heel blij en een beetje trots dat we het dit jaar hebben teruggekregen. We nodigen alle geïnteresseerde mensen uit om ons te bezoeken! Groeten, uw vakbeursteam.

 • blanco

  Eigenlijk wilde ik door het huidige tijdgebrek dit jaar niet naar het autosalon, ook al woon en werk ik in Essen. Maar ik moet naar de sportcombinatie kijken - je moet gewoon de tijd nemen als SAAB-fan. Tack så mycket SAAB Club voor de grote inzet!

 • blanco

  SAAB leeft!
  Ik kan alleen maar zeggen wat de club op de beurs doet, petje af.
  Helaas kan ik niet persoonlijk komen, maar wens ik u nog steeds veel plezier op de beurs.
  Groeten van de SAAB-vrienden Saksen
  Martin

 • blanco

  Kan alleen met mij meedoen.
  Gewoon geweldig!

  En dat blijkt uit de kortstondige tijden van de mainstream: de doden zeggen dat ze langer leven!

  Ik hoop dat veel mensen zich via deze topvoertuigen tot Saab zullen bekeren, of ze leren waarderen.

 • blanco

  Petje af voor zoveel engagement. Dit is een onmiskenbare boodschap van passie voor auto's en dat Saab geliefd en leefbaar is.

 • blanco

  Klasse SAAB uiterlijk!
  SAAB puur: 99 "Ur" turbo, 9-3 Viggen-Power u. het 9-5 NG-sportpak!
  Deze verschijning is moeilijk te verslaan !!!
  Grote betrokkenheid van de SAAB-club!
  Ik wens veel geïnteresseerde u. verbaasde gasten en veel plezier op het terrein!

  • blanco

   de zilveren 93er is meer een Aero met de Viggenbody. De typische Viggenfelgen ontbreken. Ik heb een 5 Door Viggen in zilver, deze voertuigen zijn zeer zeldzaam!

   • blanco

    Correct. Aero met Viggen Body Kit. Ondertussen ook zeldzaam.

 • blanco

  Dat is wat ik noem een ​​machtige vlag die daar de SAAB-club toont.

  Petje af voor deze geweldige toewijding. Het is jammer dat ik niet in Essen kan zijn voor de Motor Show ...

Reacties zijn gesloten.