Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017

Het was niet gelukt met de IAA 2011. En ook het konvooi rond het tentoonstellingscentrum kon niet worden gerealiseerd. Alleen met de dealer tour 2011 kwamen twee 9-5 NG pre-series sportcombinaties naar Duitsland.

Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show
Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show. Afbeelding: JB

Dat was op dat moment typisch Saab. Een klein merk, zonder budget, in de strijd om te overleven. Met toewijding en creativiteit werden dingen gerealiseerd die niet echt mogelijk waren. Dat was lang geleden en is onderdeel geworden van de Saab-sage waarover we nog steeds schrijven. Maar het verhaal is nog niet afgelopen. De laatste Saabs zijn de droom van veel fans en de bestaande sportcombinaties zijn een troef geworden.

De Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017

Dat nu, maar nog steeds een uiterst zeldzame 9-5 sport wagen op een grote Duitse autoshow presenteert, past het merk. Ze leeft voort en het zijn de fans, clubs, dealers en zelfs de bloggers die haar in leven houden. De Essen Motor Show 2017 is, naar eigen zeggen, de meest bezochte jaarlijkse auto-show in het land. Het biedt het kader voor de grote show rond edele voertuigen.

Iets heel bijzonders dit jaar is de Saab-stand van de 1. Duitse Saab-clubs. Het is een soort van late 9-5 NG sportwagen Duitsland première voor een groot publiek. Meer dan ooit is de Saab-stand dit jaar een bezoek waard. Niet alleen voor fans die oudere voertuigen prefereren. Maar ook voor diegenen die een stukje Saab-verhaal live willen meemaken. Vanaf zaterdag in Essen is open voor het publiek. De Saab 9-5 NG SC is te vinden in hal 8.1, stand 111.

9-gedachten ook "Saab 9-5 NG SC op de Essen Motor Show 2017"

 • Hartelijk dank voor de feedback. We zijn heel blij en een beetje trots dat we het dit jaar hebben teruggekregen. We nodigen alle geïnteresseerde mensen uit om ons te bezoeken! Groeten, uw vakbeursteam.

 • Eigenlijk wilde ik dit jaar niet naar de autosalon vanwege tijdgebrek, ook al woon en werk ik in Essen. Maar ik moet naar de Sportcombi kijken - je moet gewoon de tijd nemen als een SAAB-fan. Tack så mycket SAAB Club voor de grote verloving!

 • SAAB leeft!
  Ik kan alleen maar zeggen wat de club op de beurs doet, petje af.
  Helaas kan ik niet persoonlijk komen, maar wens ik u nog steeds veel plezier op de beurs.
  Groeten van de SAAB-vrienden Saksen
  Martin

 • Kan alleen met mij meedoen.
  Gewoon geweldig!

  En dat blijkt uit de kortstondige tijden van de mainstream: de doden zeggen dat ze langer leven!

  Ik hoop dat veel mensen zich via deze topvoertuigen tot Saab zullen bekeren, of ze leren waarderen.

 • Petje af voor zoveel engagement. Dit is een onmiskenbare boodschap van passie voor auto's en dat Saab geliefd en leefbaar is.

 • Klasse SAAB uiterlijk!
  SAAB pure: 99 "Ur" Turbo, 9-3 Viggen-Power u. de 9-5 NG-sportkleding!
  Deze verschijning is moeilijk te verslaan !!!
  Grote betrokkenheid van de SAAB-club!
  Ik wens veel geïnteresseerde u. verbaasde gasten en veel plezier op het terrein!

  • de zilveren 93er is meer een Aero met de Viggenbody. De typische Viggenfelgen ontbreken. Ik heb een 5 Door Viggen in zilver, deze voertuigen zijn zeer zeldzaam!

   • Correct. Aero met Viggen Body Kit. Ondertussen ook zeldzaam.

 • Dat is wat ik noem een ​​machtige vlag die daar de SAAB-club toont.

  Petje af voor deze geweldige inzet. Jammer dat ik niet in Essen kan zijn voor het Autosalon ...

Reacties zijn gesloten.