In het kort vermeld. 9-5 Kalender en voedselprogramma's.

Sommige dingen rond Saab lijken nooit te eindigen. In Zweden was het merk gisteren terug in de pers. Wat Saab-cadeaus betreft, ziet het er dit jaar niet zo goed uit. Onze fanclub is weg, maar de situatie is niet hopeloos. Want vanuit het noorden komt de 9-5 NG-sportcombinatiekalender.

Saab 9-5 kalender
De Saab 9 5 kalender 2018

Zoals elk jaar is dit een fanproject van Marcus Bergfeldt en het winnen van de kalenderstromen tot een goed doel. In de nieuwjaarsplanner vind je een aantal Duitse sportpakken en een foto uit ons archief. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kalender te personaliseren. Afdrukken is op aanvraag en het is mogelijk om nationale feestdagen op te nemen.

Meer informatie over de nieuwe kalender en meer hierover 9-5SC2012.com.

Terug naar Kerstmis en de cadeautjes. Ik werk echt letterlijk aan één "grote verrassing"Voor de fans, en ook van de andere kant, kan er iets komen. Daar is geen garantie voor. Regelmatige bloglezing kan nuttig zijn.

Saab op de Essen Motor Show

De Essen Motor Show opent morgen zijn deuren. Zoals altijd zal de 1e Duitse Saab Club er zijn met zijn stand, dit jaar zal de club ook aanwezig zijn in Hal 8.1, Stand 111. De aangekondigde voertuigen zijn opwindend. Naast een 9-3 Aero met Viggen Body Kit is ook een 9-5 NG-sportpak te zien.

Een goede reden om naar Essen te gaan! De bemanning van de Saab Club kijkt uit naar bezoekers.

Sommige dingen rond Saab eindigen nooit

In Zweden zijn de insolventieknemers nog steeds actief. Ze dagen eerdere Saab-leveranciers aan die de voorkeur hadden boven 2011. Dat is niet legaal omdat het alle andere schuldeisers bestraft. Met succes verzamelen ze geld. Bij IAC brachten ze 90 miljoen kronen bijeen. Nog moeilijker raakte het de stoelenleverancier Lear. Hij werd betaald in de zomer waarin 2011 de voorkeur had, omdat hij een onmisbaar onderdeel was van de supply chain.

Nu moet Lear rond gerechtskosten betalen 13 miljoen € aan de faillissementsadvocaten. Het geld moet worden verdeeld onder alle leveranciers, ook degenen die zijn benadeeld door 2011. Maar alleen de advocaten hebben er echt baat bij. Elk jaar verzamelen ze miljoenen in een proces dat geen einde kent.

De schade heeft de naam Saab en met name de Saab AB. Omdat bij elk nieuw vonnis het verhaal van het jaar 2011 wordt opgespoeld en negatief wordt bezet. Er zal onder deze omstandigheden nooit een Saab Opwekking zijn. Niet zolang de advocaten aan het werk zijn.

3-gedachten ook "In het kort vermeld. 9-5 Kalender en voedselprogramma's."

  • Wat je altijd gemakkelijk over het hoofd ziet als advocaat bashing: ze handelen niet op eigen initiatief, maar alleen voor rekening van derden. En het bedrag van hun honoraria worden geregeld door de wet in Duitsland in de meeste Europese landen, met inbegrip van niet-advocaat is onderworpen aan willekeur. Dus dat er advocaten namens het faillissement rechter om na te streven tegen de wettelijk verschuldigde vergoedingen illegale schuldeisers handicaps, mag niet bevorderlijk is voor de reputatie van Saab, maar het is niet de advocaten, maar Saab zou kunnen zijn om jezelf de schuld, omdat Saab inderdaad achtergestelde schuldeisers illegaal.

    • Dat klopt. En de rechtbank keurt de vergoedingen regelmatig goed. Maar: het werkelijke en belangrijkste doel, het behoud van het automerk Saab en de productiesite Trollhättan werd volledig gemist. En dat is de echte overlast.

  • Mijn God, wat een mooie combinatie van 9-5 NG is. Ik had die graag gezien!

Reacties zijn gesloten.