Kort bericht Saab leeft 1-2-3.

Ons succes is zeer succesvol Saab blog sticker Actie. De stickers zijn verspreid over Noorwegen en Italië, maar logistiek is niet zo eenvoudig. Omdat de tak van het Duitse postkantoor ter plaatse geen buitenlandse postzegels of Europese lopers accepteert.

Saabblog.net Sticker V 2.0
1. Saab leeft - blog sticker bij Saab Himberg

Slecht Europa kan gezegd worden als het gewoon de kleine dingen van het dagelijks leven niet lukt. We hebben nu een oplossing gevonden voor onze lezers uit Oostenrijk. Een groot pak stickers van Saabblog.net ging naar het postkantoor Saab Himberg.

Daar woon je dagelijks en onvoorwaardelijk Saab, en op mijn verzoek was je meteen klaar om op te treden als uitgiftekantoor. Saab-fans uit Oostenrijk kunnen langskomen in Himberg, een blog-sticker ophalen en natuurlijk een voorproefje krijgen van Saab air. Als je het kunt combineren met een workshopbezoek of op zoek bent naar een nieuwe Saab, dan is de situatie natuurlijk nog beter. Bedankt aan het team in Himberg voor de samenwerking! Natuurlijk, als de stickers niet meer worden gedrukt, zullen we leveren.

2. Saab leeft - Saab Leasing in Nederland

Aan het begin van het jaar had ik een lijst met dingen waar ik aan wilde werken. Onder hen was een bezoek aan Saab Youngtimer Lease in Meppel. Helaas gebeurde dit niet, maar hopelijk 2018. Hoe dan ook, het concept van Dirk Koppen en Bas Smit is heel spannend en moet op een dag in detail op de blog worden beschreven.

Het team van Saab Youngtimer Lease koopt oudere Saabs, verwerkt ze en rust ze uit met moderne accessoires. Bij het leasen worden de voertuigen aangeboden met verschillende pakketten en tegen zeer interessante prijzen. Als je stijlvol wilt reizen met een ingetogen klassieker en geen zin hebt om kant-en-klare producten van de plank te halen, kun je gelukkig zijn. Waar het Saab-rijden in het algemeen in de oproep is om gelukkig te maken ...

Het leasen van voertuigen die minstens 15 jaren oud zijn, is in Nederland fiscaal interessant. De overheid promoot dus, denk ik, het concept van duurzaamheid. Omdat er de vrees bestaat dat de voordelen zouden kunnen verdwijnen als er te veel vraag is. Een artikel over Dirk Koppen en Bas Smit heeft nu de Dagblad Noorden gepubliceerd.

3. Saab leeft. Opgestaan ​​uit ruïnes.

Onze tijd is hectisch, van korte duur, soms een beetje hysterisch. De G20-top in Hamburg was lang geleden gevoeld. Een wilde menigte bewoog zich door de Hanzestad, wat eigenlijk staat voor tolerantie en kosmopolitisme. De zinloze destructiviteit treft willekeurig auto's geparkeerd langs de weg, met inbegrip van Zweedse culturele activa.

Dat zelfs een Saab 900 - een merk dat historisch gezien werd gezien door de links in de klas - in brand was gestoken, spreekt voor de ongelooflijke stompzinnigheid van deze actie. Het feit dat deze Saab een gedenkteken is, maar staat voor het merk, de gemeenschap en hun omgeving.

Markus Kollwitz van Scandic Ferrum heeft ingestemd met Saab en Volvo fans van de 900. Het werk vordert, de belangstelling van de media is groot. Sat 1 meldde lokaal, RTL schiet ook, verschillende tijdschriften schreven erover of zullen het doen.

Het merk leeft, geen vraag. Saab is een speciaal en dramatisch verhaal dat niet vaak wordt gevonden in de auto-industrie. Een goede reden om het merk en de voertuigen in leven te houden.

6-gedachten ook "Kort bericht Saab leeft 1-2-3."

 • Bedankt voor het spannende nieuws Tom.
  De Saab-lease van de Nederlanders vind ik fenomenaal.
  Op de een of andere manier zijn die in het noordwesten op veel manieren slimmer dan wij.

  En ik hoop dat de media voor de herdenking van 900 daar ook een beetje geld achterlaten.
  Elders worden zinloze kunstvoorwerpen door miljoenen gesponsord, omdat het eigenlijk de plicht van de stad Hamburg is om financiële hulp te bieden aan de mensen die op eigen initiatief zijn begonnen.
  Het gaat tenslotte niet alleen om de Saab, maar om een ​​teken tegen zinloze vernielzucht en vandalisme dat gewoon niet ophoudt voor zo'n belangrijk cultureel bezit als een 900 Coupé.

 • Het is al spannend dat het merk niet kan worden gedood. Het leaseconcept van Youngtimer van de Nederlanders zou me interesseren. Meer informatie hierover Tom! Dank je wel!

 • Voor 1: Het "probleem" met het postkantoor is overal (?) In Europa te vinden: de Duitse stempel die in DK is geplakt en in Denemarken wordt aangeklaagd, veroorzaakt "stress" bij de ontvanger ..., ook in Spanje en Zweden.
  2: Fantastisch! Waarschijnlijk alleen mogelijk omdat er geen cruciale autolobby bestaat ... 😉 Duurzaam leven is zo praktisch. In D, Duurzaam betekent z. Zt. Ja, eerder "sloop" ... Gern meer info!
  3: Ik ben nieuwsgierig om te zien waar ik het monument in HH kan zien ... Ga door BRAVO voor privé-initiatief!

  • Ja, dat is hoe Europa faalt. Op zulke kleinigheden. Gelukkig zijn er toegewijde Saab-partners in Oostenrijk zoals Himberg.

 • Een heerlijk emotioneel geschreven rapport, met eigenlijk vrij positief nieuws. Het besturen van een Saab is ook een manier van leven, waardoor onze gemeenschap zo uniek is. Ik heb dit ook onlangs meegemaakt in de Eifel toen we een Saab-chauffeur bestuurden terwijl hij langs het Saab-jack naar het zijraam groette. Meteen kwam de glimlach op haar gezicht en reden we nog een paar kilometer verder. Toen onze wegen uiteen gingen, namen we afscheid van elkaar met flitsers en alarmlichten. Saab leeft zoals je zegt en is ook een plezier. De youngtimer-leasing vind ik een leuk idee en ik ben ook erg geïnteresseerd. Ik kijk uit naar uw verslag Tom.

 • Bedankt voor dit bericht. Tom en ik hebben vandaag dankzij jullie voor het eerst sinds 20 jaar weer Sat1 gezien
  Klein correctievoorstel:
  ... werd in brand gestoken, spreekt voor de ongelooflijke stompzinnigheid van deze actie - actie die ik zou vervangen door "gangster".

Reacties zijn gesloten.