Een pauze moet zijn ...

Tijdens de laatste 7-jaren zijn er jaarlijks terugkerende blog-breaks ontstaan. Eenmaal in de zomer en daarna met Kerstmis sta ik mezelf een korte periode toe om te regenereren. Deze time-outs moeten zijn als je een bepaald niveau van creativiteit wilt behouden.

Pauzeren moet ... Image: Saab Automobile / Archive saabblog.net

Alles was anders dan dit jaar. De zomerblogpauze was weggevallen, wat meer toevallig gebeurde dan gepland. Maar ononderbroken schrijven eist zijn tol. Aan de ene kant, omdat het steeds moeilijker wordt om te bloggen over het onderwerp Saab, aan de andere kant, omdat de vakantie ontbrak.

Als het moeilijk wordt om zinnen te formuleren, als de eigen artikelen niet langer tevreden zijn, dan zijn dat waarschuwingshints. Het is tijd voor een pauze, die nu moet zijn. Ik zeg vandaag gedag tegen de lezers. Niet voor lang, maar voor de rest van deze week en voor de eerste week van oktober. Daarna gaat het verder, tot de kerstvakantie. En dan? Daarna bespreken we samen of we 2018 willen voortzetten en of dat zinvol is. Maar dat is een heel ander onderwerp.

Vul de blog met leven! Schrijf ons je Saab-verhaal!

Of de blog nu echt een complete break maakt, dat is aan de lezers. Onze actie met de grote, exclusief Saab-instapbestanden draait nog steeds. De schrijfshart van de gemeenschap is de afgelopen weken echter drastisch afgenomen, en dat is jammer.

Misschien zijn sommige lezers gemotiveerd en willen ze een Saab-verhaal vertellen? Om de blog te vullen met inhoud, is het nu aan de Saab-community om het merk levend te houden. Ik zeg vaarwel tegen het blogproject voor een korte tijd. Laad de batterij op, dat moet en het doet goed. Met wat positief en interessant nieuws over ons favoriete merk, bel ik je ergens in de tweede week van oktober.

14-gedachten ook "Een pauze moet zijn ..."

 • Hallo Tom, ik ben een regelmatige lezer van de Saabblogs en synonieme productieve schrijvers ... Uw bijdragen zijn altijd goed geschreven en u kijkt uit naar de volgende
  Dus op vakantie naar de batterij tanken en we kijken uit naar een terugkeer met nieuwe ideeën en spannende artikelen voor Saab-fans!
  Met vriendelijke groeten uit Berlijn

 • Hi Tom,
  Wij wensen u een ontspannende vakantie, komen weer gezond en goed terug. We kunnen zeker tot eind oktober met een pauze leven, zij het hard, maar alsjeblieft, ja alsjeblieft ... wat is de deal met 2018 en de blog opnieuw? Zonder dat het niet mogelijk is ... zelfs als NEVS en hetzelfde nulpunt me interesseren, is SAAB zoveel meer te bieden! En als u in 2-3 jaren de nieuwe pure E-SAAB uit Trollstadt van fer SAAB-AB hebt, heeft u alles goed gedaan en bent u de eerste tester voor ons!
  Welnu, laat de turbo's fluiten ....
  Groeten uit Saksen ....

  PS: Ja, ik schaam me voor het resultaat !!!!
  PS 2: waar is het artikel over het najaar vertrek?

  • Het artikel over de herfstreis verschijnt dit keer niet op de blog. Het zal inhoud hebben van de nieuwe Saab Inside, die in oktober wordt uitgebracht.
   Wat betreft de blog: Mark en ik "verlengen" (zoals we weten) elk jaar. Er is geen leven lang leven in de Saab wereld, omdat je op een gegeven moment net klaar bent met praten. Het gaat alleen door zolang het leuk is!

 • Rust goed - we kijken uit naar het vervolg

 • Beste Tom! Bedankt voor alles! Beterschap. Ik kijk uit naar je terugkeer en een nieuwe dorst naar actie!

 • Beste Tom,

  7 jaar blogwerk verdient in de eerste plaats een gepaste erkenning van wat ik zou willen doen voor onze naam. Het verlangen naar een pauze voor het hele team is daarom begrijpelijk. Ik denk echter dat het gebrek aan schrijfpassie van de gemeenschap niet noodzakelijkerwijs met afnemende interesse, maar eerder vakantie, andere privé boodschappen of bijvoorbeeld. zou ook te maken kunnen hebben met de verkiezingen. Veel dingen zijn onderweg, dus soms is een impuls nodig voor de fijnere dingen in het leven. Dat is tenminste hoe ik ben. We hopen dat de blog voortleeft in 2018 en dat we na de pauze in oktober van je horen. Saab passie zonder de blog is geen leuk idee voor mij!

  De beste wensen van Kamenz en hopelijk tot snel ...

 • Dan begint een moeilijke tijd voor mij. De beste auto-lezing van de natie kan natuurlijk een pauze nemen. Maar ze zou nooit offline moeten gaan. Wat zou de wereld zijn zonder? Je zou vast wel voortleven, maar minder blij zijn.

 • Ik kan alleen maar instemmen met de vorige sprekers! Goede rust en hopelijk zal het snel doorgaan. Zonder een blog SAAB besturen is helemaal niet mogelijk!

 • Goede vakantie! Laat de geest maar. regenereer het lichaam goed, zodat de tijd tot Kerstmis creativ wordt ...
  Natuurlijk kan de vraag van de "overleving" van de blog worden gesteld ..., zo duidelijk is het antwoord: de dag zonder een blog heeft aanzienlijk minder Espirt! Dus: gelieve ook 2018 info van SAABbog.net.
  Groeten uit het herfstkoude noorden!

 • Wens jullie allemaal een fijne vakantie !!!

 • Er kan ook worden gezegd dat er zeven jaar zijn verstreken sinds de opstanding van het SAAB-merk. De Chinezen hebben geen geld meer en tot nu toe een "ongelukkige handigheid" (behalve Volvo) in termen van auto. Nu wachten we een beetje en zien wat er gebeurt ...

  • Hebben onlangs een nieuwe - meer precies, de nieuwste - Volvo (V90) in werkelijkheid gezien.

   Jammer genoeg zie je de eigenaar van het voertuig, denk ik. De bling-bling-factor van het voertuigfront was enorm. Een te groot en pompeus Volvo-embleem, hier een verchroomde insert en er nog steeds een bovenop ...

   Zoals ik al zei, kunt u de eigenaar van het merk op het voertuig zien. En helaas zegt dat veel.

 • Hi there

  Heb je er ooit aan gedacht om elke twee weken een post te publiceren?
  Ik vind je posts echt leuk en ik leer altijd iets nieuws van de SAAB-wereld!
  Maar om eerlijk te zijn, stel dat er te veel posts voor mij zijn en helaas kan ik maar een fractie lezen!
  Bovendien kan ik me goed voorstellen dat de motivatie, kwaliteit, enz. Op de lange termijn gemakkelijker te handhaven is.

  Hoe denk je erover? (Maar antwoord alsjeblieft pas na de pauze. Luchten zonder een hoofd, niets werkt!)

  Groeten Romeo

  • Wekelijks zou geweldig zijn. 1 of 2x misschien? Misschien een andere auteur winnen? Ik denk dat de bloggers ook erg betrokken zijn in hun professionele leven. Misschien zou enige verlichting nuttig zijn. Het belangrijkste is dat de blog voortleeft!

Reacties zijn gesloten.