Een pauze moet zijn ...

Tijdens de laatste 7-jaren zijn er jaarlijks terugkerende blog-breaks ontstaan. Eenmaal in de zomer en daarna met Kerstmis sta ik mezelf een korte periode toe om te regenereren. Deze time-outs moeten zijn als je een bepaald niveau van creativiteit wilt behouden.

Een pauze is een must ... Afbeelding: Saab Automobile / Archive saabblog.net

Dat jaar was alles anders. De zomerse blogpauze werd weggelaten, wat meer per ongeluk gebeurde dan gepland. Maar het non-stop schrijven eist zijn tol. Enerzijds omdat het steeds uitdagender wordt om over Saab te bloggen, anderzijds omdat er geen vakantie was.

Als het moeilijk wordt om zinnen te formuleren, als uw eigen artikelen niet langer tevreden zijn, dan zijn dit waarschuwingen. Het is tijd voor een pauze, en dat moet nu gebeuren. Ik neem vandaag afscheid van de lezers. Niet voor lang, maar voor de rest van deze week en de eerste week van oktober. Daarna gaat het door tot de kerstvakantie. En dan? Dan bespreken we samen of we in 2018 door willen gaan en of dat überhaupt zin heeft. Maar dat is een heel ander onderwerp.

Vul de blog met leven! Schrijf ons je Saab-verhaal!

Of de blog nu echt een complete break maakt, dat is aan de lezers. Onze actie met de grote, exclusief Saab-instapbestanden draait nog steeds. De schrijfshart van de gemeenschap is de afgelopen weken echter drastisch afgenomen, en dat is jammer.

Misschien zijn sommige lezers gemotiveerd en willen ze een Saab-verhaal vertellen? Om de blog te vullen met inhoud, is het nu aan de Saab-community om het merk levend te houden. Ik zeg vaarwel tegen het blogproject voor een korte tijd. Laad de batterij op, dat moet en het doet goed. Met wat positief en interessant nieuws over ons favoriete merk, bel ik je ergens in de tweede week van oktober.

14 gedachten over 'Een pauze moet zijn ..."

 • Hi there

  Heb je er ooit aan gedacht om elke twee weken een post te publiceren?
  Ik vind je posts echt leuk en ik leer altijd iets nieuws van de SAAB-wereld!
  Maar om eerlijk te zijn, stel dat er te veel posts voor mij zijn en helaas kan ik maar een fractie lezen!
  Bovendien kan ik me goed voorstellen dat de motivatie, kwaliteit, enz. Op de lange termijn gemakkelijker te handhaven is.

  Hoe denk je erover? (Maar antwoord alsjeblieft pas na de pauze. Luchten zonder een hoofd, niets werkt!)

  Groeten Romeo

  • blanco

   Wekelijks zou geweldig zijn. 1 of 2x misschien? Misschien een andere auteur winnen? Ik denk dat de bloggers ook erg betrokken zijn in hun professionele leven. Misschien zou enige verlichting nuttig zijn. Het belangrijkste is dat de blog voortleeft!

 • blanco

  Je kunt het ook zo zien: er zijn zeven jaar verstreken voordat het merk SAAB weer opleefde. de Chinezen hebben geen geld meer en hebben tot nu toe een "ongelukkige hand" (met uitzondering van Volvo) als het om auto's gaat. Laten we nu nog even wachten en kijken wat er gebeurt ... 😉

  • blanco

   Hebben onlangs een nieuwe - meer precies, de nieuwste - Volvo (V90) in werkelijkheid gezien.

   Helaas kunt u de eigenaar van het voertuig zien, denk ik. De bling-bling-factor van de voorkant van het voertuig was enorm. Een te groot en pompeus Volvo embleem, hier een chromen inzetstuk en daar nog eentje bovenop ...

   Zoals ik al zei, kunt u de eigenaar van het merk op het voertuig zien. En helaas zegt dat veel.

 • blanco

  Wens jullie allemaal een fijne vakantie !!!

 • blanco

  Goede vakantie! Laat de geest u. regenereer het lichaam goed zodat de tijd tot Kerstmis weer creatief wordt ... 😉
  Natuurlijk kan de vraag over het "overleven" van de blog worden gesteld ..., het antwoord is net zo duidelijk: de dag zonder blog heeft aanzienlijk minder enthousiasme! Dus: vraag in 2018 ook informatie van SAABbog.net. 🙂
  Groeten uit het herfstkoude noorden!

 • blanco

  Ik kan alleen maar instemmen met de vorige sprekers! Goede rust en hopelijk zal het snel doorgaan. Zonder een blog SAAB besturen is helemaal niet mogelijk!

 • blanco

  Dan begint een moeilijke tijd voor mij. De beste auto-lezing van de natie kan natuurlijk een pauze nemen. Maar ze zou nooit offline moeten gaan. Wat zou de wereld zijn zonder? Je zou vast wel voortleven, maar minder blij zijn.

 • blanco

  Beste Tom,

  7 jaar blogwerk verdient in de eerste plaats een gepaste erkenning van wat ik zou willen doen voor onze naam. Het verlangen naar een pauze voor het hele team is daarom begrijpelijk. Ik denk echter dat het gebrek aan schrijfpassie van de gemeenschap niet noodzakelijkerwijs met afnemende interesse, maar eerder vakantie, andere privé boodschappen of bijvoorbeeld. zou ook te maken kunnen hebben met de verkiezingen. Veel dingen zijn onderweg, dus soms is een impuls nodig voor de fijnere dingen in het leven. Dat is tenminste hoe ik ben. We hopen dat de blog voortleeft in 2018 en dat we na de pauze in oktober van je horen. Saab passie zonder de blog is geen leuk idee voor mij!

  De beste wensen van Kamenz en hopelijk tot snel ...

 • blanco

  Beste Tom! Bedankt voor alles! Beterschap. Ik kijk uit naar je terugkeer en een nieuwe dorst naar actie!

 • blanco

  Ontspan goed - we kijken uit naar het vervolg 🙂

 • blanco

  Hi Tom,
  Wij wensen u een ontspannende vakantie, kom veilig en wel terug. We kunnen zeker leven met een pauze tot eind oktober, zij het moeilijk, maar alsjeblieft, ja alsjeblieft ... wat heeft dit voor zin met 2018 en de blog? Het werkt niet zonder ... zelfs als NEVS en dergelijke mij niet interesseren, is er zoveel meer in SAAB! En als er binnen 2-3 jaar de nieuwe pure E-SAAB van Trollstadt van fer SAAB-AB is, heb je alles goed gedaan en ben je de eerste tester voor ons! 🙂
  Dus laat de turbo's maar fluiten….
  Groeten uit Saksen….

  PS: Ja, ik schaam me voor het resultaat !!!!
  PS 2: waar is het artikel over het najaar vertrek?

  • blanco

   Het artikel over de herfstreis verschijnt dit keer niet op de blog. Het zal inhoud hebben van de nieuwe Saab Inside, die in oktober wordt uitgebracht.
   En wat betreft de blog: Mark en ik "vernieuwen" (zoals bekend) jaarlijks. Zelfs in de Saab-wereld is er geen levenslange gevangenisstraf, omdat je op een gegeven moment net klaar bent met praten. Het gaat alleen door zolang het leuk is!

 • blanco

  Hallo Tom, ik ben een regelmatige lezer van de Saabblog en ook een frequente schrijver ... Je berichten zijn altijd goed geschreven en we kijken elke keer uit naar de volgende
  Dus op vakantie naar de batterij tanken en we kijken uit naar een terugkeer met nieuwe ideeën en spannende artikelen voor Saab-fans!
  Met vriendelijke groeten uit Berlijn

Reacties zijn gesloten.