Saab 9-3 herten barbecue nieuwe productie

Er is goed nieuws! De legendarische Hirsch radiatorgrille voor de Saab 9-3-serie van modeljaar 2008 wordt opnieuw geproduceerd. Het is geen replica, maar een heruitgave van de originele gereedschappen.

Saab 9-3 hert-prestaties. Saab Festival 2010. Afbeelding: Hirsch AG

Autodealer Lafrentz in Kiel heeft de rechten overgenomen van Hirsch Performance en heeft een nieuwe editie geproduceerd in de gebruikelijke goede Zwitserse kwaliteit. De gereedschappen voor de Hirsch Grill wegen rond 5 ton, de productie is volgeboekt en zal binnenkort starten.

Dit sluit uiteindelijk een gat. De vraag is aanwezig, veel 9-3 zijn nog steeds op straat. Omdat de 9-3 extreem duurzaam is. Wie in de stemming was voor meer individualisering, heeft tot nu toe nauwelijks mogelijkheden gevonden. Dat is aan het veranderen. Wat geduld is nog steeds nodig, de levering zou moeten beginnen bij de KW 51 / 2017.

Nu al kan een voorbestelling worden geplaatst. In Duitsland vindt de distributie plaats via de Autodealer Lafrentzof meer dan Stephan Individual, Het quotum kan snel worden uitverkocht, omdat de vraag al enorm is in de pre-orderfase. Bovendien produceert de Saab-basis in Kiel hertenveren voor de Saab 9-5 NG V6. Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met de dealer, de hoeveelheid is beperkt.

Nog meer reproductie gepland voor de Saab 9-3

Voor meer dan 6-jaren zijn er geen nieuwe auto's, maar het merk lijkt vele levens te hebben. Ze doet het goed en er zijn veel geweldige activiteiten. Maar Saab is altijd iets bijzonders geweest ...

De re-productie van de Hirsch accessoirelijn is slechts het enige. Vooral voor de Saab 9-3 is er meer aan het komen en zullen hiaten in de aanbieding worden gesloten. De activiteiten, en dat is echt verbazingwekkend, komen deze keer niet uit Zweden. Duitsland is nu verantwoordelijk voor Saab, hoewel het nooit een van de grote markten was.

Wat krijgen we te zien? Een ander productidee komt in oktober van Eschborn en volgend jaar zullen meer accessoires uit een andere Duitse bron komen. Dit zijn, denk ik, heel goed nieuws voor ons allemaal.

4-gedachten ook "Saab 9-3 herten barbecue nieuwe productie"

  • MoinMoin

    Is er ook een dakspoiler voor herten voor de 9-5 SC in zicht?

    Groeten uit de Oostzee

    • Momenteel niet. We informeren u als er iets in zicht is!

  • Deze edelhert 93er ziet er gewoon geweldig uit! Ik zou elke nieuwe auto op de markt verkiezen!

    • In ieder geval ...

Reacties zijn gesloten.