Saab-blogsticker en Saab-kentekenplaathouder

In de tussentijd hebben we meer dan 200-brieven ontvangen van lezers die onze Saab Blog-stickers hebben aangevraagd. 400-stickers zijn verzonden en er zijn meer dagelijks. Onze campagne loopt nog steeds, en met groot succes.

Saab bericht naar de blog

Saab-blogsticker als permanente actie.

Omdat de vraag groot is, hebben Mark en ik besloten om er een permanente te maken. de Blog Stickers zijn en blijven gratis, we hebben alleen een prepaid en volledig geadresseerde retourenveloppe nodig in DIN lang. Tenzij anders gevraagd, sturen wij u een sticker in de lichte en donkere versie.

In de komende dagen zal er een opmerking over de veiling verschijnen in de menubalk, omdat we denken dat het belangrijker is dan ooit om te markeren voor Saab. Dat we gelijk hebben, zagen we in de vele brieven die we hebben ontvangen. In bijna elke andere envelop vonden we een persoonlijke brief, meestal met lange of korte Saab-verhalen. En af en toe een kleine gift voor een kopje koffie of een biertje na het werk. Daarvoor zeggen we dank u!

Omdat er zoveel brieven zijn, heeft de blog nu een eigen mailbox. Na 7-jaren was het tijd, omdat de postbode niet altijd de vloed van Saab-brieven kon toewijzen. Dit is nu voorbij en draait op een gereguleerde manier.

De Saab-kentekenplaathouder komt weer!

Een tweede ding betreft ons, en blijkbaar ook onze lezers. Met het einde van de fanclub en de Saab kentekenplaathouder verdwenen. We hadden ze in verschillende versies aangeboden en ze waren erg populair. Sindsdien zijn bijna dagelijkse mails afkomstig van Saab-bestuurders die ergens anders Saab met de juiste kentekenplaathouders hebben gezien.

Alles trol of wat? Saab kentekenplaathouder.

Na steeds opnieuw zo vaak gevraagd te zijn, hebben we besloten om te reageren. Hoewel er geen fanclub meer zal zijn, hebben we simpelweg niet de middelen. Maar de zeer ontbrekende Saab-kentekenplaathouders komen terug. Dat is een belofte!

Na de zomervakantie zullen we opnieuw Saab-kentekenplaathouders produceren. De bestelling wordt dan heel eenvoudig via een formulier dat je in de menubalk kunt bellen, mogelijk zijn. Sommige dingen moeten gewoon doorgaan, gewoon omdat het belangrijk is om te markeren voor het merk.

7-gedachten ook "Saab-blogsticker en Saab-kentekenplaathouder"

 • Oh ja! SAAB kentekenplaathouder zou echt geweldig zijn! Ik maak altijd reclame voor andere merken bij mijn eigenaren!

 • Tom en Mark houden de naam Saab hoog! Wat een succes. Gefeliciteerd met je angstaanjagende inspanningen.

 • Heel gaaf idee! Dus de blog is leuk!

 • Zal er een kans zijn om de stickers Made in Trollhättan te krijgen? Als zelfs een derde Trollhättaner naar de twee 9-3s die met de stickers rondrijden, deze zou tegenhouden?

  • Skandix heeft een deel van onze voorraad overgenomen en kan leveren. We plannen momenteel geen nieuwe productie.

   • Ik heb 2 ook bij Skandix op voorraad besteld.
    Bedankt voor de actie. Ik zal je ook een brief sturen

 • In welke lengte is er de kentekenplaathouder?

Reacties zijn gesloten.