Fancy Saab. Nieuwe blog-aanhangers uit Oostenrijk.

Er is goed nieuws voor ons blogproject en zijn toekomst! Met autodealer Himberg hebben we voor het eerst een blog-supporters uit Oostenrijk aan boord. Het verhaal achter Mario Milincic en zijn team is ongebruikelijk en typerend voor Saab.

Houd je van Saab? Saab - Scania-logo

Sinds de start in januari 2015 heeft de Himberg-dealer een uniek succesverhaal geschreven. De Saab-markt in Oostenrijk is sindsdien in opkomst, er begint een kleine Saab-boom. Na jaren van stagnatie werd het land als moeilijk voor het merk beschouwd. Dat is voorbij. De verkoop van Saab in de Alpenrepubliek stijgt voortdurend, meldt Orio Duitsland, onze leverancier van originele reserveonderdelen. In Oostenrijk kunnen we ontdekken hoe het voor een merk dat al lange tijd geen auto's meer heeft mogelijk is om succesverhalen te schrijven.

Autodealer Himberg. We leven in Saab.

Mario Milincic komt uit een typische Saab-familie. Zijn vader werkte vele jaren voor Saab Oberlaa en ook hij begon in 1999 in het servicegebied van het Saab-bureau in Wenen. Het legendarische Saab-virus zat in de genen verankerd en de stap naar onafhankelijkheid was onvermijdelijk. Na het trieste einde van Saab Oberlaa in april 2014 was de kans gekomen: de Himberg-dealer opende 2015 in januari zijn doelen.

Het is ongeveer 2 jaar en 6 maanden geleden sindsdien en er heeft een snelle stijging plaatsgevonden. De start-up werd al snel een van de belangrijkste Saab-partners in Oostenrijk. De Himberg-dealer is momenteel een van de 3 beste partners van Orio. Saab wordt actief geleefd, er is nauwe afstemming met het team in Eschborn, de loyaliteit aan het merk is oneindig. Klanten voelen dat en ze belonen het. Saab staat hier absoluut in het middelpunt.

Saab-voertuigen worden gekocht, opnieuw gebouwd of onderhouden en verder op de markt gebracht. De keuze voor klanten en vrienden is geweldig, bijna aan elke wens is voldaan. Mario Milincic zelf zou een verzameling 25-voertuigen van het cult-merk uit Trollhättan bezitten.

Ondersteuning voor het blogproject

Al enkele weken ondersteunt dit Autodealer Himberg activeer de blog en stel zo de toekomst van het project veilig met andere bedrijven. Na het vertrek van enkele supporters in de afgelopen maanden is dit een hoopgevend lichtpuntje. Bovendien, en dat hebben we altijd al gewild, is Himberg de eerste supporter uit Oostenrijk. We zouden graag nog meer toewijding zien van de Saab-dealers en bedanken Mario Milincic heel erg dat hij geïnteresseerd is in Saab en op de blog!

Fancy Saab is internationaal. Niet alleen in Duitsland en in Oostenrijk is er een verlangen naar Saab. Saab is ook ontdekt als een bedrijfsmodel in andere landen en streeft naar nieuwe, niet geheel gewone paden. Meer over de blog binnenkort.

9 gedachten over 'Fancy Saab. Nieuwe blog-aanhangers uit Oostenrijk."

 • Het is zeker de moeite waard om langs te komen in Himberg

 • Ik kan het team van Himberg en Mario alleen maar aanbevelen. Er is niets beters! Al het andere in en rond Wenen is helaas echt zo-zo (heb het zelf uitgeprobeerd). In Himberg wordt u echt goed verzorgd en onze Saabs worden goed verzorgd. Ga zo door en bedankt in Himberg dat je zo zorgzaam en toegewijd voor onze Saabs hebt gezorgd!

 • Wij zijn met onze 5 Saabs blije en best begeleide klanten van Mario! En ja, hij kent alle Saabs die in omloop zijn.
  Dus voordat u een aankoop doet, is het zeer raadzaam om Himberg te bellen.

 • Ik ken een deel van het team van SAAB-Himberg nog steeds van SAAB-Oberlaa. Zij is een uitkomst voor ons merk. De SAAB-dichtheid in mijn district Baden is hoog en ziet er bijna twee bijna elke dag. Wanneer Mario onze SAAB's goed worden verzorgd.

 • Het is spannend om te zien dat er iets gebeurt in het buurland. In ieder geval een contactpersoon voor de aanstaande vakantie. Als er problemen zijn 😉 (wat natuurlijk bijna nooit het geval is met een SAAB)

  3
  1
 • Himberg is echt geweldig, zeer klantvriendelijk, heeft de beste Saab-kennis. De andere bedrijven hebben een indruk als klant gehad, ze vallen hen daar lastig, als je met een Saab rijdt, was er geen wens om daar aan een Saab te werken.
  Ik ben blij dat Himberg er is en niet ver van huis. Met zulke topbedrijven en de Saab-blog zullen we allemaal nog lang in Saab kunnen rijden. Nu ontbreken alleen de weinige "willekeurige Saab-rijders", ze moeten nog worden geïnformeerd en duidelijk gemaakt dat ze iets speciaals rijden en hen naar de juiste werkplaatsen wijzen.

 • Zeer positief! Himberg kust de Saab Sneeuwwitje in Oostenrijk!

 • Een zeer vriendelijke, nuchtere en betrouwbare SAAB-partner. Geen vergelijking met alle andere workshops in Wenen waar SAAB nu slechts een marginaal fenomeen is. En bedankt aan Mr. Lafrentz uit Kiel voor deze geheime tip!

 • Dat is goed nieuws. Hoe dan ook, ik kom langs, vooral omdat ik jarenlang klant was bij Saab-Oberlaa. Misschien kennen ze mijn 9.3 in Himberg, waar ik nog steeds mee rijd.

Reacties zijn gesloten.