Saab korte berichten. Rallyplaten, servicemappen, etc.

Volgende week in Kiel begint de Pre-tour naar het Saab-festival in Trollhättan. De Rallye platen staan ​​onder druk en zullen op tijd worden verzonden naar het Lafrentz autodealer. Net als in de afgelopen jaren zijn de huidige platencollectoren en memorabilia dat ook.

Rallye Plates 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan.

Omdat de namen van de geregistreerde deelnemers op de platen worden afgedrukt. Een spijtige boodschap aan het Saab-festival komt van onze kant. Mark en ik kan hier deze keer niet zijn. Het is de eerste keer in vele jaren, wat ons niet gelukkig maakt. Werk en gezin hebben voorrang op de mooiste hobby ter wereld, daar moeten we door. We wensen alle deelnemers heel veel plezier in de geboorteplaats van ons merk!

De Pre Tour naar Trollhättan, naar de 70. Saab's verjaardag begint bij 8. Juni vanaf 13: 00-klok op het terrein van Saab centrum in Kiel.

Saab-instapmappen van ons lezerspubliek.
Exclusieve Saab-boardmappen op komst!

Lezers die geïnteresseerd zijn in onze huidige Actie en hun Saab-verhaal dat we openbaar maken, wordt beloond met een exclusief bestuur van Saab. Uitgerust met Saab-notitieblokken die niet te koop zijn, ze zijn iets heel bijzonders.

We hebben de mappen nu verfijnd met pennen van Orio Duitsland en stickers van de blog. De eerste exemplaren worden nu verzonden! We hopen op meer inzendingen!

Fotowedstrijd 2017

Op de Youngtimer Blog loopt tot zondag een fotowedstrijd. Lezer Benjamin houdt de Saab-vlag omhoog en raakt betrokken. Het is een eer om hem te steunen. Aan de ene kant levert hij altijd bijdragen aan de blog, aan de andere kant heeft hij Saab in het bloed. We zijn ook betrokken bij alles dat het merk levend houdt.

Ons verzoek: steun Benjamin en stem! Hartelijk dank en aardig, saabige Pfingsttage voor alle lezers.

2 gedachten over 'Saab korte berichten. Rallyplaten, servicemappen, etc."

  • blanco

    Ja, dat is jammer dat je niet aanwezig kunt zijn.
    Maar ik begrijp dat goed, met mij was het ook heel dichtbij.

Reacties zijn gesloten.