Een logboek voor onze projectaab

Paul is alles behalve gewoon. Hij is een vroege Saab 9-5-sportwagen die uiteindelijk door ons is opgeborgen en weer in de autowereld is teruggebracht. We willen zijn volgende maanden als een voortschrijdende ambassadeur voor de blog en ons Saab-enthousiasme graag documenteren.

Een instant camera biedt analoge beelden.

Niet alleen digitaal op de blog, maar ook vrij ouderwets analoog. De 99er-sportwagen is een eerlijke, analoge auto. Een duurzame, Zweedse langetermijn-stationwagon, indien dienovereenkomstig wordt behandeld. Daarom moest er een logboek komen.

De eerste overwegingen veranderden vervolgens in een logboek met drie delen. Ik weet niet of we echt zoveel pagina's nodig hebben. Maar als je eenmaal bezig bent met ontwerpen en afdrukken, is het beter om iets meer te voorzien.

Het verhaal van Paul is ook analoog gedocumenteerd

In combinatie met een instant camera van Fuji is er een spannende combinatie. In de toekomst kunnen alle ontmoetingen met een slechte achtergrond worden gedocumenteerd. Voor elke gelegenheid is er een pagina met ruimte voor een foto en voldoende ruimte om de gelegenheid, de deelnemers en handtekeningen achter te laten.

In de loop van de maanden zou er een uniek document voor ons Saab-project moeten worden gemaakt. Paul en de logboeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het typeplaatje is in reliëf met Paul's VIN op de omslag. Na afloop van het project en de verloting gaan de boeken natuurlijk ook naar de nieuwe eigenaar. Vanaf nu is er gelegenheid om onze 9-5 te ontmoeten op reizen en vergaderingen. Misschien zal de ene of de andere lezer zijn stempel drukken op de logboeken. We zijn benieuwd hoe ons idee zich zal ontwikkelen.

5 gedachten over 'Een logboek voor onze projectaab"

 • Briljant idee en geweldige implementatie.

  Het logboek ziet er naakt goed uit. En als het eenmaal gevuld is met leven ...

  Met unieke items, analoog en niet reproduceerbaar. "Polaroids" in de editie 1./1. Wie is er achteraf meer waard, Paul of zijn logboek? Hoe dan ook, want ze zullen onafscheidelijk zijn. Super goed!

 • Het blijft alleen bij de 150 PS, zelfs als meer zou heel aangenaam zijn.

 • De afspraak voor een bezoek aan de "peetvader" van Paul is momenteel aan de gang. Wat we ook hebben, op de een of andere manier moeten we afstemmen op onze professionele en privéverplichtingen. Keulen / Bonn wordt vermeld als een idee, laten we eens kijken wat er van zal worden.

 • Puur Saab-enthousiasme! Gelieve Paul tijdig te informeren over de exacte data van de tour (nee), ik zou hem ook graag "beter" willen leren kennen ...
  "PS": blijft het op 150 of is er een upgrade gepland?

 • Heel leuk idee met het analoge logboek! Ik zou graag Paul naar de Keulen / Bonn-Saab-Stammtisch, elke 1, ontvoeren. Donderdagen per maand. Waar en hoe kan iemand van toepassing zijn?

Reacties zijn gesloten.