Een logboek voor onze projectaab

Paul is alles behalve gewoon. Hij is een vroege Saab 9-5-sportwagen die uiteindelijk door ons is opgeborgen en weer in de autowereld is teruggebracht. We willen zijn volgende maanden als een voortschrijdende ambassadeur voor de blog en ons Saab-enthousiasme graag documenteren.

Een instant camera biedt analoge beelden.

Niet alleen digitaal op de blog, maar ook vrij ouderwets analoog. De 99er-sportwagen is een eerlijke, analoge auto. Een duurzame, Zweedse langetermijn-stationwagon, indien dienovereenkomstig wordt behandeld. Daarom moest er een logboek komen.

Uit de eerste overwegingen dan een 3-strak logboek. Geen idee of we echt zoveel pagina's nodig hebben. Maar als je eenmaal daar bent, ontwerpen en afdrukken, dan is het beter om voorzieningen te maken met iets meer.

Het verhaal van Paul is ook analoog gedocumenteerd

In combinatie met een instant camera van Fuji resulteert dit in een spannende combinatie. In de toekomst kunnen alle ontmoetingen met een saunteriachtergrond worden gedocumenteerd. Voor elke gelegenheid is er een pagina met ruimte voor een foto en genoeg ruimte om de gelegenheid te verlaten, deelnemers en handtekeningen.

Daarom moet er in de loop van de maanden een uniek document voor ons Saab-project worden gemaakt. Paul en de logboeken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de voorkant van het naamplaatje staat het VIN van Paul. Natuurlijk zullen de boeken na het voltooien van het project en de loterij ook naar de nieuwe eigenaar worden gestuurd. Op uitgangen en vergaderingen is vanaf nu gelegenheid om onze 9-5 te ontmoeten. Misschien zal de ene of de andere lezer zijn stempel drukken op de reisboeken. We zijn benieuwd hoe ons idee zal evolueren.

5-gedachten ook "Een logboek voor onze projectaab"

 • Heel leuk idee met het analoge logboek! Ik zou graag Paul naar de Keulen / Bonn-Saab-Stammtisch, elke 1, ontvoeren. Donderdagen per maand. Waar en hoe kan iemand van toepassing zijn?

  • Het schema loopt momenteel voor Paul's "peetvader" bezoek. Iets dat we altijd moeten coördineren met onze professionele en privéverplichtingen. Keulen / Bonn wordt vermeld als een idee, laten we eens kijken wat er van zal worden.

 • Saab-Enthousiasme puur! Zorg ervoor dat u de exacte data van de tour (nee) van Paul op tijd doorgeeft, zou hem ook "dichterbij" willen ontmoeten ...
  "PS": is het 150 of is er een upgrade gepland?

  • Het blijft alleen bij de 150 PS, zelfs als meer zou heel aangenaam zijn.

 • Briljant idee en geweldige implementatie.

  Het logboek ziet er behoorlijk naakt uit. En als het eenmaal gevuld is met leven ...

  Met unieke stukken, analoog en niet reproduceerbaar. "Polaroids" in de editie 1./1. Wie is er daarna meer waardevol, Paul of zijn logboek? Het maakt niet uit, omdat ze onafscheidelijk zijn. Geweldige klas!

Reacties zijn gesloten.