Saabblog.net Sticker Versie 2.0

De eerste editie van onze sticker was erg snel uitverkocht. Maar de toevloed van enveloppen ging onverminderd door, dus we bestelden de volgende bestelling. Ons printvolume is dus 4-cijferig, niet slecht voor een automerk zonder productie.

Saabblog.net Sticker V 2.0

We kunnen aan de brieven zien dat Saab er veel passie in heeft gestoken. Veel letters zijn liefdevol ontworpen en voorzien van Saab-motieven. Hier komen vaak kleine kunstwerken aan. Keer op keer ontvangen we persoonlijke sollicitatiebrieven met lange Saab-verhalen, het is gewoon fantastisch ...

We lezen - en we leren. En omdat het een constant leerproces is, hebben we een paar dingen verbeterd met de nieuwe editie van de Saabblog.net-stickers. Er is nog het originele ontwerp met een lettertype in zilver, zwart en wit. Deze stickers zijn leuk, maar niet ideaal voor donkere lak en zwarte ramen.

Om deze reden is er nu ook een tweede variant in zilver en wit, voor zwaar getinte ruiten en donkere autolakken. De stickers zijn momenteel in druk en worden vanaf vrijdag verzonden. We voegen nu een lichte en een donkere versie toe aan elke envelop, tenzij uitdrukkelijk anders wordt gevraagd.

Iedereen die al de eerste variant van de Saabblog.net-sticker heeft ontvangen, maar ook de tweede versie van zijn Saab-vloot nodig heeft, kan ons een nieuwe envelop sturen.

De stickers van Saabblog.net zijn gemakkelijk bij onze lezers thuis te komen. Stuur een voldoende gefrankeerde, correct geadresseerde retourenvelop in DIN Long Format:

Saabblog.net
Tom Knecht
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Natuurlijk sturen we de blogstickers ook naar lezers en Saab-fans buiten Duitsland. In Duitsland is een 0,70 € frankering voldoende (2-stickers wegen ongeveer 10 g). Natuurlijk is het hoger uit het buitenland en we hebben de bijdrage nodig in Duitse frankering of als alternatief in ingesloten euro's. Let alstublieft altijd op voldoende frankering. We stellen niet uit!

We willen graag veel Saab-foto's!

De stickers zijn een gebaar en een statement voor Saab! Foto's van de voertuigen met stickers ontvangen we graag per e-mail. Het blogteam zal zeker een Saab-fotogalerij op de blog publiceren, misschien komt er ook een grote collage ...

7 gedachten over 'Saabblog.net Sticker Versie 2.0"

 • blanco

  Ik heb de stickers aan mijn auto's bevestigd. Ziet er geweldig uit! Morgen zal ik de enveloppen voor de nieuwe stickers opsturen.

 • blanco

  Ik moet eerst de stickers ophangen en zien hoe ze werken, en dan zal ik kijken of ik meer nodig heb. Van Oostenrijk heb je een internationaal antwoord nodig, helaas begrijpt elke postbode het niet. Vraag onmiddellijk. En nogmaals bedankt voor de stickers.

 • blanco

  Ik zal dat ook doen, ik heb een gele en een nachtelijke Saab.
  Bedankt en een leuk weekend.

  • blanco

   Ik ben blij! Beide versies zijn nu beschikbaar, op maandag wacht het postkantoor op al diegenen die al op de reis wachten!

 • blanco

  Hallo Tom, bedankt voor de 2e variant - ik had er vorige week al met Mark over gesproken, ik ben ook een "SLACHTOFFER" van getinte ramen waar "saabblog.net" helaas iets ondergaat ...

  Stuur je opnieuw een tweede "bestelling"

  MOOIE WIJ

  Thomas van de SAAB-vrienden Thüringen

  • blanco

   Je blijft de hele tijd leren en ik dacht in het begin dat we met een versie uitkwamen. Maar zo is het niet. Schrijf altijd wat je wilt.

   Jij ook een leuk saabigesweekend!

 • blanco

  Hallo Tom, de tweede variant voor donkere verf is een geweldig idee. De brief met een verzoek om een ​​aanvulling zal u morgen worden toegezonden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten uit Saksen

Reacties zijn gesloten.