Saabblog.net Sticker Versie 2.0

De eerste editie van onze sticker was erg snel uitverkocht. Maar de toevloed van enveloppen ging onverminderd door, dus we bestelden de volgende bestelling. Ons printvolume is dus 4-cijferig, niet slecht voor een automerk zonder productie.

Saabblog.net Sticker V 2.0

Dat we met veel hart en ziel in Saab de letters opmerken. Veel letters zijn liefdevol ontworpen en voorzien van Saab-motieven. Vaak komen hier kleine kunstwerken aan. Keer op keer ontvangen we persoonlijke sollicitatiebrieven met lange Saab-verhalen, het is gewoon fantastisch ...

We lezen - en we leren. En omdat het een constant leerproces is, hebben we een aantal dingen verbeterd met de nieuwe editie van Saabblog.net-stickers. Er is nog steeds het originele ontwerp met een schrift in zilver, zwart en wit. Deze stickers zijn leuk, maar niet optimaal voor donkere verven en zwarte schijven.

Om deze reden is er nu ook een tweede variant in zilver en wit, voor zwaar getinte ruiten en donkere autolakken. De stickers zijn momenteel in druk en worden vanaf vrijdag verzonden. We voegen nu een lichte en een donkere versie toe aan elke envelop, tenzij uitdrukkelijk anders wordt gevraagd.

Iedereen die al de eerste variant van de Saabblog.net-sticker heeft ontvangen, maar ook de tweede versie van zijn Saab-vloot nodig heeft, kan ons een nieuwe envelop sturen.

De stickers van Saabblog.net zijn gemakkelijk bij onze lezers thuis te komen. Stuur een voldoende gefrankeerde, correct geadresseerde retourenvelop in DIN Long Format:

Saabblog.net
Tom Knecht
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Natuurlijk sturen we de blogstickers ook naar lezers en Saab-fans buiten Duitsland. In Duitsland is een 0,70 € frankering voldoende (2-stickers wegen ongeveer 10 g). Natuurlijk is het hoger uit het buitenland en we hebben de bijdrage nodig in Duitse frankering of als alternatief in ingesloten euro's. Let alstublieft altijd op voldoende frankering. We stellen niet uit!

We willen graag veel Saab-foto's!

De stickers zijn een gebaar en een statement per Saab! We ontvangen graag per post foto's van de voertuigen met stickers. Het blogteam plaatst zeker een saabische fotogalerij op de blog, misschien is er een grote collage ...

7-gedachten ook "Saabblog.net Sticker Versie 2.0"

 • Hallo Tom, de tweede variant voor donkere verf is een geweldig idee. De brief met een verzoek om een ​​aanvulling zal u morgen worden toegezonden. Hartelijk dank en vriendelijke groeten uit Saksen

 • Hallo Tom, bedankt voor de 2. Variant - had vorige week al met Mark gesproken, ik ben ook een "SORV" van getinte schijven waar "saabblog.net" helaas een beetje onder gaat ...

  Stuur je nog een 2. "Bestel" ook

  MOOIE WIJ

  Thomas van de SAAB-vrienden Thüringen

  • Je blijft de hele tijd leren en ik dacht in het begin dat we met een versie uitkwamen. Maar zo is het niet. Schrijf altijd wat je wilt.

   Jij ook een leuk saabigesweekend!

 • Ik zal dat ook doen, ik heb een gele en een nachtelijke Saab.
  Bedankt en een leuk weekend.

  • Ik ben blij! Beide versies zijn nu beschikbaar, op maandag wacht het postkantoor op al diegenen die al op de reis wachten!

 • Ik moet eerst de stickers ophangen en zien hoe ze werken, en dan zal ik kijken of ik meer nodig heb. Van Oostenrijk heb je een internationaal antwoord nodig, helaas begrijpt elke postbode het niet. Vraag onmiddellijk. En nogmaals bedankt voor de stickers.

 • Ik heb de stickers aan mijn auto's bevestigd. Ziet er geweldig uit! Morgen zal ik de enveloppen voor de nieuwe stickers opsturen.

Reacties zijn gesloten.