Veel brieven aan de blog. Stoelen bij NEVS.

Soms is het blogteam verbaasd over hoe wonderbaarlijk analoog de wereld nog kan zijn. Hand op hart, wanneer hebben we de laatste brief gekregen? Handgeschreven, net als vroeger. Onze mailbox was de afgelopen dagen altijd vol.

Saab-brieven aan de blog

Het ging over de Blog Stickers, ons geschenk aan de Saab-gemeenschap. Veel enveloppen gingen vergezeld van kleine stukjes papier of lange letters. Met korte of lange persoonlijke Saab-verhalen of een kleine begroeting. Dat raakte en verheugde ons!

De grote belangstelling is inspirerend en de gestage stroom van letters lijkt niet te willen opdrogen. Op sommige dagen komen 20- of 30-enveloppen hier aan. De stickers van Saabblog.net zijn nog steeds beschikbaar en we kunnen ze afdrukken. Ondertussen zijn de eerste foto's van de Saabs van onze lezers met stickers in mijn mailbox geland. We hopen op meer en publiceren het de komende dagen.

De rugleuning van stoelen bij NEVS is net zo hardnekkig als de interesse in onze stickers. In het managementteam verlaat Mikael Östlund het bedrijf vanaf het allereerste begin. Östlund was in de functie van Vice President Communication & Public Affairs altijd een vriendelijke en correcte contactpersoon voor de blog. In 2014 maakte hij een korte verschijning op de Duitse televisie Vox auto mobiel, Zijn tijd bij NEVS ging gepaard met de start van de productie in december 2013, maar ook met de reconstructie 2014. Zijn functie had daarom op elk moment oninteressant moeten zijn. Mikael Östlund neemt aan het einde van de maand afscheid van Stallbacka en wordt Head of Communications Industri Arbetsgivarna, Wij danken u voor de samenwerking en wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Mikael Ostlund 2013 aan het begin van de productie
Nieuwe start voor de afdeling NEVS PR

Zijn opvolger werd niet gerekruteerd uit de auto-industrie of IT, zoals men zou verwachten van een mobiliteitsprovider zoals NEVS. Fredrik Fryklund werkt sinds 1998 bij GKN Aerospace, voorheen Volvo Aero. Hij komt uit de directe omgeving; GKN en de voormalige Saab-fabriek zijn alleen gescheiden door een hek. De journalist woont in Trollhättan en werkte als hoofdredacteur bij Trollhättans Tiding voor Volvo Aero. Het lokale papier werd stopgezet in 2004 en ging de TTELA binnen met twee andere lokale publicaties.

Als Director Communication & Public Affairs bij NEVS rapporteert hij aan Jonas Hernqvist, Vice President Sales & Marketing. De PR-afdeling van NEVS beleeft een compleet nieuwe start. Met het vertrek van Ulrika Hultgren en nu Mikael Östlund zijn de contacten voor pers en blogs veranderd. Het eerste grote optreden voor Fredrik Fryklund is CES Asia in juni.

5 gedachten over 'Veel brieven aan de blog. Stoelen bij NEVS."

 • Voor mij zijn de stickers vandaag veilig aangekomen. Heel erg bedankt. De foto's op de auto's volgen zodra het weer beter is en de auto grondig kan worden gewassen.

 • Na 5 jaren van virtuele onzichtbaarheid zou ik dat als een slecht teken beschouwen. Niets komt eraan, nooit.

 • Stickers zijn veilig aangekomen.

  Helaas moest ik er een afsnijden vanwege de kleur.
  Je krijgt de foto's zo snel mogelijk!

  Heel erg bedankt voor het vervullen van onze wens.

 • Wat betekenen deze veranderingen voor NEVS? Dat betekent niets goeds! Ik ben bang dat het steeds duidelijker wordt dat er geen nieuwe auto's worden geproduceerd in THT in 2020. Alle energie en financiële middelen zijn nodig om de productie in China op te bouwen en te starten. Ik hoop dat ik het mis heb!

 • Bedankt voor de Saab Blog Stickers! De foto's volgen!

Reacties zijn gesloten.