Vertel ons je Saab-verhaal!

Het is tijd voor Mark en ik om onze lezers te vragen naar Saab-verhalen. Om zoveel mogelijk Saab-fans te motiveren, hebben we een heel speciale stimulans bedacht. Misschien herinneren lezers die regelmatig de blog bezoeken zich de onze nog steeds exclusieve Saab-notitieblokken?

Exclusieve Saab Bordhappen van leer.

Oorspronkelijk hadden we je voor de lol laten drukken en gaven het vervolgens weg aan fans. Het antwoord op de spontane actie was enorm en velen hadden graag een Saab memoblok willen hebben. Daarom hebben we een strikt gelimiteerde editie herdrukt; Er is een klassieke en een Youngtimer-versie. De afzonderlijke pagina's zijn anders ontworpen, 8 verschillende motieven moeten worden ontdekt.

Exclusieve Saab-bordkaarten en blokken met Saab-motieven

Deze geweldige notitieblokken van Saab die we in het verleden hebben ingepakt Saab-instapbestandendat ons Orio Duitsland heeft beschikbaar gemaakt. Ze dateren uit het Saab Scania-tijdperk en zijn ongeveer 30 jaar oud maar zijn nog nooit gebruikt. We combineren ze met onze notitieblokken tot een bijzonder exclusief collector's item dat nergens te koop is.

Lezersverhalen op de blog hebben een bepaalde traditie. Ze verrijken onze pagina's, maken ze nog spannender en kleurrijker. We zijn blij om deze traditie te blijven cultiveren. Aangezien zowel de beschikbaarheid van de mappen als de blokken beperkt is, zijn er een aantal hindernissen te overwinnen op weg naar toekomstig eigendom.

In aanmerking te komen:
 • Het Saab-verhaal moet ten minste 400-woorden bevatten. De taal is Duits of Engels.
 • Er moeten ten minste 3-afbeeldingen zijn in het formaat 1280 x 960 of groter. De afbeeldingen zijn de gedeclareerde en onbeperkte eigenschap van de afzender en worden kosteloos verstrekt aan Saabblog.net.
 • De tekst wordt geleverd in Word, Open Office-formaat of als e-mail. De afbeeldingen zijn niet ingesloten in de tekst.
 • Er is slechts één Saab-verhaal per week gepubliceerd, de redactie maakt de selectie.
 • Indienen met volledig adres bij saabstory (ä t) saabblog.net

Onze promotie start onmiddellijk en eindigt op 31.12.2017. Aangezien we slechts één verhaal per week zullen publiceren, zal niet elke inzending op de blog verschijnen. Met de beperking willen we een kleine stimulans geven voor de best mogelijke, opwindende verhalen.

De afzenders hebben alle vrijheid, zolang het maar over Saab gaat. Zowel fictieve verhalen als verhalen uit het leven worden geaccepteerd. Dingen die iets met Saab te maken hebben, maar niet noodzakelijk met auto's. Ontmoetingen, ervaringen, vriendschappen of restauraties en toevalligheden. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

Onze actie staat open voor alle lezers. Niet alleen uit Duitsland, maar van over de hele wereld. Om deze reden wordt Engels ook geaccepteerd als een tweede taal en natuurlijk sturen we waar mogelijk de exclusieve Saab-mappen overal ter wereld.

Mark, de blogbemanning en ik wens je veel plezier! We kijken uit naar vele Saab-verhalen!

16-gedachten ook "Vertel ons je Saab-verhaal!"

 • Zoals altijd een heel leuk idee! Ik zit erin

 • Ik zou er ook zijn, maar mijn SAAB-geschiedenis lijkt veel te banaal ...

  ... en mijn huidige 'vloot' (2 Zweden, maar slechts één SAAB) veel te klein om nieuwswaardig te zijn. Mmh, iets fictief? Ook daar hangt de balk af van hier al zo hoog gepubliceerd. Dus geen lederen map voor mij. Crap.

  Maar ik kijk uit naar de verhalen van de andere SAAB-coureurs en leesplezier!

  • Beste Herbert, ik kan dat banale niet geloven. We zijn heel blij met een verhaal van jouw kant!

   • Alleen al vanwege het mooie blok (in de zeer chique map) zou het inderdaad de moeite waard zijn om er een paar te gebruiken.
    Ik ga terug naar mezelf.

 • De mappen zijn geweldig, ik kijk ook uit naar veel geweldige verhalen!

 • Nogmaals een heel leuk idee. Sinds de laatste keer met de winkelorder, de blokken als toevoeging waren alles al, zal ik zeker een nieuwe poging beginnen. Zal echter moeilijk zijn, omdat ik vorig jaar al het belangrijkste in mijn Saab-verhaal 'ontslagen' heb.
  Het is absoluut een leuke zaak en ik kijk uit naar de vele verhalen.

 • Geweldig idee, hopelijk kan ik een leuk verhaal schrijven. Misschien denk ik ook aan een fictieve.

 • Laten we eens kijken wat mijn dagboek SAAAB schrijftgeschiedenis zegt
  Ik denk dat ik ook een aantal verhalen zou verzinnen - Saab heeft echt mijn leven gevormd en veranderd ...

 • Jammer dat maar één verhaal zijn weg vindt naar het net ... .. Ik ben blij met elk verhaal dat ik hier op de blog kan lezen !!!

  • Eén per week ... ik denk dat dat het nog spannender maakt voor de auteurs.

 • Goed nieuws.

  Over een paar dagen wil ik het verhaal van mijn 9-3 Aero Convertible delen.

  Bedankt Saabblog.net !!!

  MF

 • De prachtige lederen map doet me denken aan de laatste, prachtige portfolio's die bestonden in de eerste modeljaren van de 9-5. Mijn MY99 heeft nog steeds de prachtige versie, de MY03 al de stof / imitatie lederen versie. Jammer dat Orio de folders blijkbaar niet (meer) officieel aanbiedt aan zijn klanten. Hoe dan ook is een geweldige actie!

 • Dit is een waargebeurd verhaal! Maar ik denk dat niemand het zal geloven.
  Het begint met 1984, we reden een Opel-diplomaat en ik wilde van de auto af. Ik had een Volvo 256 stationwagon
  om veiligheidsredenen, twee kinderen, was het niet mogelijk om er een te krijgen in Hannover.
  Dus ik zei tegen mijn vrouw, ik zal SAAB eens bekijken. Ze zei dat ze lelijk zijn. Ik zei dat ik in de auto zit en dat zie ik niet. Sinds ik drie SAAB-dealers in Hannover heb bezocht, had niemand wat gewend?
  Toen kwam ik op het idee om in de omgeving te zoeken en naar Stadthagen te komen.
  Een dealer die SAAB-nieuwe auto's en Mercedes-jaarwagens verkoopt, belde ik en de eigenaar van het dealerschap
  zei, natuurlijk heb ik er twee gebruikt sinds ze bij ons komen, dan verduidelijken we dat.
  Dus ik ging daarheen en leerde van hem, dat niet in Stadthagen is, maar in Liliental bij Bremen.
  Hij bood aan om met mij te rijden en ik zei ja. In Liliental stonden twee 900 in een Green Metalik 3-deur
  en een vijfdeurs turbo Ik koos voor de vijfdeurs Bj 1979. De motor was een droom voor een viercilinder, nadat ik de papieren had beoordeeld, de motor uit elkaar stond en goed in balans was.
  Mijn eerste SAAB 900 Turbo specificeerde 145 PS, maar door een beetje meer in evenwicht te brengen. We zijn al vier jaar op reis naar Zweden en we hadden al Zweeds bekend in het jaar 1986. We zijn samen met onze vrienden en kinderen naar Zweden gereisd. Op het strand vroeg mijn vriend me, ik ben van plan mijn bedrijf uit te breiden, helpt u mij?
  Natuurlijk zei ik dat we van plan waren om de hal op het strand te herbouwen met tekeningen in het zand (IRRE). en dus is de conversie gemaakt. We zijn vrienden geworden en zijn gebleven, we reden twee keer met zijn werknemers en klanten naar het SAAB-museum, altijd super. Dit is het korte verhaal, er zijn passages die ik niet heb genoemd omdat Daas veel te lang zou zijn. Daarna zijn we in 1000 dagen samen met de fiets naar Skagen 11km gegaan. en zo verder. We hadden een SAAB 900 Turbo Bj 1979, een 9000 ss 250PS Bj 1989,
  een 900 Cabine 195 PS Bj 1992 nog steeds en een 93 Bj 145PS 2003
  Altijd tevreden en nog steeds met taxi en boot naar Zweden.
  Dat was ons SAAB-verhaal

 • De map wekt de eetlust op. Ik zal kijken of ik op de lange termijn iets krijg ...

 • Zouden verhalen mogelijk zijn, verschillende onderdelen hebben?

  • Waarom niet? Er is nauwelijks iets tegen!

Reacties zijn gesloten.