Saabblog.net stickers. Paasgeschenk voor de gemeenschap.

Met de sluiting van onze fanshop kwamen er tientallen e-mails in mijn mailbox terecht. Het ging ook over Saab-stickers en ideeën om door te gaan. En er waren suggesties voor wat je nodig hebt als basisuitrusting om een ​​tevreden Saab-fan de hele dag door te rijden.

Saabblog.net stickers. Zorg voor elke Saab en overal anders.

Bovenaan de lijst stond het idee dat we eindelijk Saabblog.net-stickers bij de lezers zouden moeten brengen. Mark en ik lazen natuurlijk alle e-mails en namen de ideeën letterlijk in zich op. En we gingen meteen aan het werk en bestelden blogstickers.

We geven stickers van Saabblog.net weg!

Onze eigen drukkerij was tevreden. Zelfs nadat de winkelproductie op was, vreesde ze dat ze in de toekomst zou moeten afzien van wat armzalige gekkigheid. Maar het gaat door, en deze week kon ik de eerste stickers ophalen. We geven ze weg als paasgeschenk aan onze lezers, die kunnen laten zien dat ze de blog goed vinden en dat Saabfahren vooral voor één ding staat: gemeenschap, vreugde en passie voor een klein Zweeds merk.

Saab Blog Stickers.

We stoppen altijd twee Saabblog.net-stickers in een envelop - zolang de voorraad strekt (groot). De Saabig-lijmen komen gewoon thuis bij onze lezers. Stuur een voldoende gefrankeerde, correct geadresseerde envelop in lang DIN-formaat naar:

Saabblog.net
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Natuurlijk sturen we de blogstickers ook naar lezers en Saab-fans buiten Duitsland. In Duitsland volstaat een 0,70 €-frankering (2-stickers wegen ongeveer 10 g), uit het buitenland is het natuurlijk hoger. Let alstublieft altijd op voldoende frankering. We stellen niet uit!

We willen graag veel Saab-foto's!

De stickers zijn een gebaar. Een klein paasei voor de Saab-gemeenschap. Foto's van de voertuigen met stickers ontvangen we graag per e-mail. Het blogteam publiceert vervolgens een Saab-fotogalerij op de blog.

Bovendien hebben we nog meer nagedacht en hebben we een tweede, nogal exclusieve verrassing klaarliggen. De wil, respect komt nu met de beroemde boog van spanning, wees zeer Saabig en verzekerde verlangens trigger. Velen, maar niet iedereen, zullen in staat zijn om ze te bezitten.

Nieuwsgierig?

Dan werkt mijn spanning

Met deze post neem ik afscheid van een korte paasvakantie en wens ik alle lezers en hun families een ontspannen tijd! Het volgende artikel aanstaande dinsdag onthult wat Mark en ik van plan zijn.

18 gedachten over 'Saabblog.net stickers. Paasgeschenk voor de gemeenschap."

 • Hi Tom,

  Allereerst bedankt voor de post / sticker.
  Helaas moet ik nog een beetje wachten totdat ik de achterkant van mijn 9³ SC kan plaatsen voor een mooie foto met de sticker. Helaas stopte een kleine auto achter mij niet bij mijn remmen voor een rood verkeerslicht en bracht me helaas een werkplaatsbezoek. Het is verbazingwekkend dat je bijna niets van buitenaf kunt zien, behalve veel krassen en de defecte parkeersensoren, de kleine auto was echter niet meer geschikt om te rijden en had mogelijk zelfs een totaal economisch verlies. Een taxateur bekijkt vandaag alles en laat ons eens kijken wat het allemaal te voorschijn zal komen.
  Zodra ik terug ben uit de workshop, vind ik het leuk om de foto's in te dienen.

  Met vriendelijke groet
  kader

 • Zijn gearriveerd! Bedankt!

 • Stickers zijn er, foto's zijn onderweg per post! Bedankt!

 • De stickers zijn net aangekomen. Duizend keer bedankt.
  Foto's volgen binnenkort.

 • Maak je geen zorgen! We hebben genoeg geproduceerd, in geval van nood bestellen we gewoon

 • Vandaag verzonden, ik hoop dat het niet al te laat is

 • Stuur de afbeeldingen per e-mail naar saabstory (ä t) saabblog.net. Dank je wel!

 • Oh, hoe spannend!
  Omdat ik mijn laptop meeneem tijdens de paasvakantie!
  Leuk idee met de stickers, ik heb nog een foto met de oude sticker "SAAB more than a car" te bieden. Hoe kom je aan de foto? Er is hier geen uploadoptie.
  Veel kleurrijke eieren!
  Reinhard

 • geweldig idee!

 • De stickers zijn in 19 x 5.5 cm. Een DIN Lang-envelop (Duitse industriestandaard) past. Let op: De Duitse posterijen accepteren uiteraard geen buitenlandse postzegels.

 • Zoals altijd een heel leuk idee!

 • Hoe groot zijn de stickers? Stuur gewoon de lege brief?

 • Geweldig idee en bedankt voor het geweldige paasgeschenk. Ik zal morgen de brief afmaken en foto's van het voertuig worden bezorgd. Ik kijk erg uit naar het vervolg na Pasen. Wij wensen u en de hele gemeenschap een vrolijk Pasen en een paar ontspannende dagen….

 • Bedankt! Dit is goed nieuws vóór Pasen. En ik zal nu de kleurgevoelige kleeflaag van een bekende voormalige Saab-vertegenwoordiging in Zwitserland vervangen, erg blij met de bloglijm. Natuurlijk zijn er ook foto's ... mijn staart is mooi ...

  Je hebt ook een leuke Pasen!

 • Maak je geen zorgen! Wat dinsdag zal gebeuren, is zeker niet "tijdsgevoelig". Gelukkig Pasen!

 • Hartelijk bedankt …. dit zijn echt leuke paasdagen! Ik kijk erg uit naar de volgende actie….

 • Heel leuk idee. Dinsdag enthousiast.
  Letter is al in de doos.
  Allemaal een leuke Pasen.

 • Op dinsdag? Shit, we zijn nu op paasvakantie en niet online….

  Toch vrolijk Pasen en slecht weer ...

  Cooper One

Reacties zijn gesloten.