Saabblog.net stickers. Paasgeschenk voor de gemeenschap.

Met het uiteenvallen van onze fanshop kwamen er tientallen mails in mijn mailbox terecht. Het ging ook over Saab-stickers en ideeën over hoe verder te gaan. En er waren suggesties voor wat je nodig hebt als basisuitrusting om als fan van Saab de hele dag tevreden te rijden.

Saabblog.net stickers. Zorg voor elke Saab en overal anders.

Bovenaan de lijst stond het idee dat we eindelijk Saabblog.net-stickers bij de lezers zouden moeten brengen. Mark en ik lazen natuurlijk alle e-mails en namen de ideeën letterlijk in zich op. En we gingen meteen aan het werk en bestelden blogstickers.

We geven stickers van Saabblog.net weg!

Onze drukkerij was tevreden. Ze vreesde na het verstrijken van de productie van de winkel, in de toekomst te moeten doen zonder gekte. Maar het gaat door, en deze week mocht ik de eerste stickers verzamelen. We geven ze als paascadeau aan onze lezers, die kunnen laten zien dat ze de blog goed vinden en dat Saabfahren boven alles staat: gemeenschap, plezier en passie voor een klein Zweeds merk.

Saab Blog Stickers.

We plaatsen altijd twee Saabblog.net-stickers in een envelop - zolang de voorraad (groot) voldoende is. De saabekleefstoffen komen eenvoudigweg thuis bij onze lezers. Stuur een voldoende gefrankeerde, correct geadresseerde retourenvelop in DIN Long Format:

Saabblog.net
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Natuurlijk sturen we de blogstickers ook naar lezers en Saab-fans buiten Duitsland. In Duitsland volstaat een 0,70 €-frankering (2-stickers wegen ongeveer 10 g), uit het buitenland is het natuurlijk hoger. Let alstublieft altijd op voldoende frankering. We stellen niet uit!

We willen graag veel Saab-foto's!

De stickers zijn een gebaar. Een klein paasei voor de Saab-gemeenschap. We ontvangen graag per post foto's van de voertuigen met stickers. Het blogteam publiceert vervolgens een Saab-afbeeldingengalerij op de blog.

Bovendien hebben we nog meer nagedacht en hebben we een tweede, nogal exclusieve verrassing klaarliggen. De wil, respect komt nu met de beroemde boog van spanning, wees zeer Saabig en verzekerde verlangens trigger. Velen, maar niet iedereen, zullen in staat zijn om ze te bezitten.

Nieuwsgierig?

Dan werkt mijn spanning

Ik neem afscheid van dit bericht in een korte paasvakantie en wens alle lezers en hun gezinnen ontspannende dagen! Het volgende artikel van komende dinsdag onthult wat Mark en ik nog steeds van plan zijn.

18-gedachten ook "Saabblog.net stickers. Paasgeschenk voor de gemeenschap."

 • Op dinsdag? Shit, daar zijn we op paasvakantie en niet online ....

  Niettemin zijn Happy Easter en Saabiges weer ...

  Cooper One

  • Maak je geen zorgen! Wat er dinsdag zal gebeuren, is zeker niet "tijdkritisch". Mooie paasdagen!

 • Heel leuk idee. Dinsdag enthousiast.
  Letter is al in de doos.
  Allemaal een leuke Pasen.

 • Bedankt, heel erg bedankt .... dat is echt leuk Pasen! Ik kijk erg uit naar de volgende actie ....

 • Bedankt! Dit is goed nieuws vóór Pasen. En ik zal nu de kleurgevoelige kleeflaag van een bekende voormalige Saab-vertegenwoordiging in Zwitserland vervangen, erg blij met de bloglijm. Natuurlijk zijn er ook foto's ... mijn staart is mooi ...

  Je hebt ook een leuke Pasen!

 • Geweldig idee en bedankt voor het geweldige paascadeau. Ik zal de brief morgen afmaken en foto's van het voertuig zullen graag worden afgeleverd. We zijn erg enthousiast over de voortzetting na Pasen. We wensen u en de hele gemeenschap een leuke Pasen en een paar ontspannende en ontspannende dagen ....

 • Hoe groot zijn de stickers? Stuur gewoon de lege brief?

  • De stickers zijn in 19 x 5.5 cm. Een DIN Lang-envelop (Duitse industriestandaard) past. Let op: De Duitse posterijen accepteren uiteraard geen buitenlandse postzegels.

   • Vandaag verzonden, ik hoop dat het niet al te laat is

    • Maak je geen zorgen! We hebben genoeg geproduceerd, in geval van nood bestellen we gewoon

 • Zoals altijd een heel leuk idee!

 • geweldig idee!

 • Oh, hoe spannend!
  Omdat ik mijn laptop meeneem tijdens de paasvakantie!
  Leuk idee met de stickers, ik heb nog steeds een foto met het oude label "SAAB meer dan een auto" te bieden. Hoe krijg je die foto? Er is geen manier om hier te uploaden.
  Veel kleurrijke eieren!
  Reinhard

  • Stuur de afbeeldingen per e-mail naar saabstory (ä t) saabblog.net. Dank je wel!

 • De stickers zijn net aangekomen. Duizend keer bedankt.
  Foto's volgen binnenkort.

 • Stickers zijn er, foto's zijn onderweg per post! Bedankt!

  • Zijn gearriveerd! Bedankt!

 • Hi Tom,

  Allereerst bedankt voor de post / sticker.
  Helaas moet ik nog een beetje wachten totdat ik de achterkant van mijn 9³ SC kan plaatsen voor een mooie foto met de sticker. Helaas stopte een kleine auto achter mij niet bij mijn remmen voor een rood verkeerslicht en bracht me helaas een werkplaatsbezoek. Het is verbazingwekkend dat je bijna niets van buitenaf kunt zien, behalve veel krassen en de defecte parkeersensoren, de kleine auto was echter niet meer geschikt om te rijden en had mogelijk zelfs een totaal economisch verlies. Een taxateur bekijkt vandaag alles en laat ons eens kijken wat het allemaal te voorschijn zal komen.
  Zodra ik terug ben uit de workshop, vind ik het leuk om de foto's in te dienen.

  Met vriendelijke groet
  kader

Reacties zijn gesloten.