Uitnodiging. 5 jaar Saab Service Frankfurt.

Reeds 5 jaar geleden durfde Gerard Ratzmann de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken. We hadden toen een heel humoristische Interviewdat ik me goed herinner. Sindsdien is er veel gebeurd. De moed was de moeite waard, want in het district Fechenheim in Frankfurt staat een sympathiek succesverhaal geschreven.

3 x Saab 900, 1 x Saab 9000. Volledige workshop bij Saab Service Frankfurt

De beslissing was niet zonder risico. Wie zou kunnen voorspellen waar het merk Saab over 5 jaar zou zijn? Zou er een herstart zijn en wie zou over een paar jaar in een Saab willen rijden? De herstart, vandaag zijn we slimmer, heeft niet plaatsgevonden. Maar Saab is nog steeds populair in de metropool Main.

De workshop op de site van de voormalige Saab-fabriek is altijd goed geboekt, de wachttijden zijn soms lang. Een bekwaam team rond Gerard Ratzmann zorgt voor alle technische zaken van jonge en klassieke Saabs.

De oprichter en algemeen directeur van het bedrijf Gerard Ratzmann heeft in al die jaren niets van zijn Saab-passie verloren. Zijn diagnostische vaardigheden zijn legendarisch en verbazen me altijd. Zijn Saab-collectie, die 5 jaar geleden waarschijnlijk 13 of 14 voertuigen was, is blijven groeien, net als het klantenbestand. Saab Service Frankfurt is een belangrijke rots van de Saab-cultuur in de regio Frankfurt.

5 jaar Saab Service Frankfurt is een reden om te vieren.

Ter gelegenheid van het jubileum nodigt Saab Service Frankfurt klanten en Saab-enthousiastelingen uit voor een kleine bijeenkomst. Op 20 mei 2017 van 13 uur tot 00 uur kijken Gerard Ratzmann en zijn Saab Service Team uit naar vele gasten.

Voor het fysieke welzijn zal worden gezorgd. Registratie is vereist, registratie-deadline is de 16.04.2017.

Een gedachte over "Uitnodiging. 5 jaar Saab Service Frankfurt."

  • blanco

    Goed dat er moedige mensen zijn.
    Heeft de hemelsblauwe 9000 nood aan bijpassende onderdelen voor zijn voorkant op de achtergrond? Ik heb nog steeds de motorkap en het spatbord van een slachting (hetzelfde model met schade aan de achterzijde). U bent welkom om mijn e-mailadres door te geven, Tom.

Reacties zijn gesloten.