Saab-fanwinkel. De laatste. En het gaat door ...

Vandaag is de laatste dag! De finale voor onze fanclub, die in april offline gaat. In de nieuwe week, wanneer we de nasleep van de winkelmarathon hebben doorstaan, keren we terug naar de gebruikelijke rapportage.

Saab Fan Shop. De finale

Maar daarvoor is er de mogelijkheid om weer te gaan shoppen. De winkel is leeggelopen, veel artikelen zijn uitverkocht. De prijs van de weinige resterende voorraden, die vaak slechts in kleine aantallen verkrijgbaar zijn, is verder verlaagd. Kijk eens, neem een ​​laatste blik, het is het waard!

We leveren bij elke bestelling twee Saab Turbo Lanyards in zwart en wit. Als kleine korting en als bedankje van het blogteam. De finale van de winkel is het einde van een hoofdstuk in de geschiedenis van de blog - niets meer en niets minder. In tegenstelling tot sommige angsten, gaat het verhaal door.

En het gaat door ...

Mark en ik werken aan nieuwe projecten en blijven nieuwe, saabige ideeën ontwikkelen. Er zal de komende dagen een kleine verrassing zijn als een gebaar voor onze lezers. Natuurlijk, erg Saabig, en als een teken van onze dank voor vele jaren van steun en trouw lezerspubliek.

Benieuwd wat we van plan zijn? De presentatie volgt binnenkort op de blog. Voor die tijd moeten we nog veel pakketten met slechte inhoud inpakken en verzenden ...

5 gedachten over 'Saab-fanwinkel. De laatste. En het gaat door ..."

  • Hi Tom,

    is de winkel nog open, of hoe kom je aan de resterende voorraad die mogelijk nog bestaat? Ik had het te druk om de winkel in Muse te bezoeken… ..Groetjes Matthias

  • blanco

    Dus, opnieuw besteld 🙂

Reacties zijn gesloten.