Blog in noodtoestand. Festivalprogramma online.

De afgelopen dagen waren zwaar! Onze Saab-fanshop sluit op 31.03 maart. - en de stroom pakketten met slechte inhoud houdt niet op. Voor het Trollig-team betekent dit een pure noodtoestand. De artikelen moeten in elkaar worden gezet, goed verpakt, facturen worden gefactureerd, de zendingen moeten naar het transportbedrijf gestuurd worden.

Saab-reclameborden: Saab Parking en Saab Scania

Saab Emaille borden voor de laatste keer beschikbaar

In een notendop: we zijn op het uiterste. Nog 3 dagen, toen zijn we er. Het kamp leegt snel, en dat is maar goed ook. Gisteren konden we enkele zeldzaamheden in het systeem boeken en ons bij de fabrikant zelfs de laatste Saab-metaalborden besparen. De Saab-parkeerborden met het Jet-symbool en het Saab-Scania-blikje zijn voor de laatste keer in kleine hoeveelheden verkrijgbaar.

Terwijl we een kamp opruimen, wat ons op één of andere manier bedroeft, blijft de wereld natuurlijk draaien. Het Saab Bil Museum heeft zijn Programma voor het International Saab Festival 2017 online. En dat heeft een aantal behoorlijk interessante punten.

Programma Saab Festival 2017

Het voorprogramma van het festival begint bij de 6. Juni, de Zweedse nationale feestdag. De traditionele rally van de Zweedse Volvo Club leidt van het Volvo Museum op Hisingen naar Trollhättan naar het Saab-museum. De ervaring leert dat de Saab-dichtheid hoger is dan het aantal Volvos tijdens dit evenement. Hoewel Volvo natuurlijk het veel grotere merk is.

Op donderdag en vrijdag vindt de verkoop van onderdelen van Bildelslagret Trollhättan plaats, vergelijkbaar met het rijke aanbod op eerdere Saab-tijden. NEVS opent de voormalige Saab-fabriek voor de fans op vrijdag. Het zal opwindend zijn wat getoond wordt.

De Saab AB is de eerste vlag op het festival. Na het verschijnen op de IntSaab 2016 lijkt het erop dat steeds meer van zijn wortels worden onthouden en dichter bij het autowereld komen. De nabijheid van Saab AB en Saab Automobile AB bestond niet in de laatste moeilijke jaren. Hoe opwindender het is dat dingen veranderen. Wat kan mogelijk verband houden met het feit dat de Saab AB nieuw is gepositioneerd in de automobielsector.

Vanaf vandaag is er geen Saab-diner op zaterdagavond. Ook dit was al jaren een traditie in Trollhättan. De geweldige Erik Carlsson, ongeslagen atleet en entertainer, inspireerde het publiek tijdens het diner met Saab-anekdotes. Volgen in zijn voetsporen is moeilijk, en blijkbaar vindt niemand zich bereid om dat te doen.

4 gedachten over 'Blog in noodtoestand. Festivalprogramma online."

 • blanco

  Is er een bevestigingsmail, als je iets hebt besteld? Ik weet niet of mijn bestelling werkte.

  • blanco

   Wanneer de bestelling succesvol is voltooid, wordt een bevestigingsmail verzonden.

 • blanco

  van NEVS Ik hoop op zijn minst de conceptie van de NEVS 9-3. Zou een verklaring over het Saab-jubileum zijn.

 • blanco

  Bedankt voor de toewijding en het leven van Saab Spirit! De fanclub was erg leuk!

Reacties zijn gesloten.