Saab Original Spring biedt 2017

De lente is aangebroken, het seizoen begint. Naast de Saabs voor het dagelijks leven, hebben veel voertuigen de laatste maanden doorgebracht op droge, beschutte parkeerplaatsen. Uiterlijk komend weekend mogen ze weer op pad.

Saab Original Spring biedt 2017

Saab Original Spring biedt 2017

Wat is er natuurlijker dan een bezoek aan de Saab-partner te plannen? Neem de tijd voor een inspectie, laat de Saab controleren en eventuele defecten corrigeren. De Saab Original-veeraanbiedingen 2017 zijn precies in deze richting gericht.

Orio heeft een pakket met verbruiksartikelen en accessoires voor de Saab 9-3 en 9-5 samengesteld voor een betaalbare prijs. Binnenin zitten vloermatten, wisserbladen, emblemen en dus de dingen die na het winterseizoen eventueel een vervanging kunnen gebruiken. Er zijn ook remmen, oliën en nog veel meer voor een speciale prijs. Zoals gebruikelijk geeft Orio 3 jaar garantie op alle reserveonderdelen van "Saab Original". Een belangrijk unique selling point ten opzichte van de concurrentie.

Collectoreditie Saab Caps

Voor geregistreerde leden van de Saab Service Club biedt Orio een exclusief geschenk. Het nieuwste idee van Eschborn is een collector's edition met twee verschillende Saab-caps. Van een onderdelen- of werkplaatsfactuur van minstens 100,00 € is er een Saab-dop gratis bij alle deelnemende dealers. De Saab collector cups, voorheen alleen beschikbaar voor clubleden, zijn nu verkrijgbaar via Saab Partners.

Saab Original is belangrijk. 3 jaar garantie Orio's beloften zijn een gewichtige reden om uw Saab te laten onderhouden door een geautoriseerde Saab-partner. Het is leuk als je aan de kleine details in Eschborn denkt. Omdat ze het verschil maken en ervoor zorgen dat we het gevoel hebben dat we in goede handen zijn.

Naast de flyer voor de Saab Original voorjaarsaanbiedingen, vindt de klant na de keuring ook een "Saab Original" spiegelaanhanger in zijn auto. Dit zorgt ervoor dat speciaal opgeleide en ervaren medewerkers uw Saab onder handen hebben genomen. Wat een belofte zou moeten zijn voor nog veel meer, zorgeloze en ontspannen kilometers in een Saab.

Meer informatie over de voorjaarsaanbiedingen is te vinden op de Orio-websites voor Duitsland, Österreich en Zwitserland.

3 gedachten over 'Saab Original Spring biedt 2017"

  • Inspectiedatum is nog steeds afgesproken!

  • blanco

    Een randcampagne, misschien geassocieerd met een aanbod voor zomerbanden, zou ook geweldig zijn geweest! Misschien als suggestie?

    • blanco

      Ik denk het ook. Zeker nog steeds een behoefte aan mooie nieuwe velgen

Reacties zijn gesloten.