Laatste spurt in de Saab Fan Shop

Onze Saab-fanwinkel sluit zich aan bij de 31. 03. 2017. Dit is jammer, want we eindigen ook een stuk traditie dat altijd heel leuk is geweest. Het Saab-magazijn leegt snel en de helft van de voorraad is nu verkocht.

Saab polo's voor kinderen

Hoe te zijn in de onze Facebook-groep kan dagelijks worden gevolgd met een Saab 9-3-stationwagen naar de pakketdienst. Helaas kun je de eerste kilometers in het juiste merk niet garanderen, maar helaas kunnen we de rest van de route niet garanderen.

Wanneer u een magazijn leegmaakt, vindt u meestal iets verrassends. Restanten, rariteiten en dingen die nooit ons aanbod hebben bereikt. Het moet echt alles eruit krijgen, en er is de mogelijkheid om items te kopen die al maanden uitverkocht zijn.

Wat hebben we aan rariteiten voor de fans?

We hebben een klein aantal Saab Polo-shirts voor de nakomelingen en we hebben ook een doos gevonden met de populaire borden Saab - Scania Parking. Voor modelautocollectoren is er de Saab 9-3 sportkleding in de zeldzame, rode versie.

We hebben Zweedse designerartikelen aanzienlijk in prijs verlaagd en onze afdeling speciaal materiaal is gevuld met B-Ware en enkele koopjes uit Scandinavië. Het blogteam wenst u veel plezier met winkelen en browsen!

14-gedachten ook "Laatste spurt in de Saab Fan Shop"

 • Hé, en hoe te bestellen?

 • Hi Tom,

  is de oranje sleutelketting er nog?
  Sinds een paar dagen sinds niets meer.

  "Pagina niet gevonden Fout 404"

  Groeten uit Berlijn

  • Er zijn er nog een paar over. De site blijft problemen veroorzaken, maar het werkt nu

   • Het kan niet worden gedaan, hebben ook de cache geleegd. Safari en Firefox. Ik zal je een e-mail sturen.

    Met vriendelijke groet en bedankt voor de snelle feedback

    • Rechts. De twee artikelen hebben een probleem. Ik zal voor je zorgen morgen.

 • Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen. Bedankt voor dat en ook voor extra schaamte en aardigheidjes. Je hebt de afgelopen jaren fantastisch werk geleverd, met de inhoud die ik de komende twee jaar met elkaar kan opschieten. Maar wat dan?
  Misschien doe je het zelf? Misschien is er de mogelijkheid om de gebruikte letters in verschillende formaten (bijv. JPG, PNG, PDF, Illustrator of vergelijkbaar) te downloaden. Dan kon iedereen zichzelf helpen en hebben zijn eigen fanartikelen afgedrukt.

 • Hi Tom,
  Na zojuist besteld te hebben, wilde ik het t-shirt, het kleinste of middelste formaat en de Volvo 2-sleutelhanger.
  Helaas werkt niet. Kan je helpen?
  Groet
  Wolgang

 • Jammer, parkeren bord met het vliegtuig helaas niet daar ...

  • Helaas uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar de Saab Parking-borden hebben we de leverancier gevraagd of er nog beschikbare voorraden beschikbaar zijn.

  • Goed nieuws! We zullen volgende week de rest van de Saab-reclameborden van de producent ophalen. Inclusief parkeerborden per vliegtuig!

   • Geweldig, dank je Tom!

 • Heeft de "uitverkocht" ook invloed op mijn verzoek? Zou jammer zijn. Ik heb al veel van de winkel.
  Nogmaals bedankt. Zal het houden ter ere van hem.

  • Wat wordt er verkocht en wat is niet online te zien in de winkel. En bestellen werkt heel goed. Ik begrijp het probleem niet.

Reacties zijn gesloten.