Saab Festival 2017. De pre-tour is volgeboekt.

Alle startposities voor de nu 3. Pre-tour van Kiel naar Trollhättan is volgeboekt. Op de 8. Juni vanaf 13: 00 uur, deelnemers ontmoeten elkaar op het terrein van het Saab Center. Dit jaar viert het merk Trollhättan zijn 70-jubileum. Het zal interessant zijn om te zien wat het Saab Museum aan het voorbereiden is voor deze gelegenheid.

Saab Festival 2010. Op het hoofdportaal.

De bevestigingen om deel te nemen aan de tour, die tot nu toe niet zijn verzonden, zullen de deelnemers de komende dagen ontvangen. Vragen over het proces en participatie antwoorden dat Saab centrum, Natuurlijk zullen we op de blog rapporteren wanneer het officiële programma van het festival online is. We onthullen ook het ontwerp van de Rallyplaten in de voorbereidingsfase en wat voor verrassingen er mogelijk zijn.

De tournee naar Zweden zal dit jaar worden herhaald door de Orio Duitsland GmbH, de leverancier van originele Saab-reserveonderdelen.

Wat staat de lezers te wachten in de nieuwe week op de blog?

Eind maart 2011, 6 jaar geleden, eindigde de productie in Zweden, inclusief de korte aflevering waarin de nieuwe Saab 9-5-generatie van de lopende band rolde. We maken van de gelegenheid gebruik en stemmen de week bijna volledig af op de laatste grote Saab. Wat hij was, wat had kunnen zijn ...

We zullen ons niet vervelen! Dingen komen naar voren waar de blog nog nooit over heeft geschreven. Daarnaast nemen we dinsdag een serieus onderwerp en nemen we afscheid van dingen die tot nu toe met de blog zijn gebeurd.