Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Nog plaatsen beschikbaar!

Van de 9. naar 11. Juni 2017 organiseert het internationale Saab-festival in Zweden. Trollhättan viert 70-jaren van Saab en dit jaar is er ook een pre-tour van Kiel naar Trollhättan. Slechts twee derde van alle startposities is momenteel toegewezen en er zijn kansen voor snelle fans.

Saab Turbo X Festival 2015

We worden keer op keer gevraagd of de tour exclusief is voor Duitse fans. Dat is het niet, en net als de vorige evenementen in Kiel zijn Saab-chauffeurs uit alle landen welkom.

Op 8 juni komen de deelnemers om 13.00 uur bijeen op grond van Saab Service Kiel, Nogmaals geeft de familie Lafrentz ons gastvrijheid, koffie en cake worden verstrekt. Het Saab-welkomstpakket met de bijna verplichte, individuele Rallye-platen is in voorbereiding.

Tegen 17: 45, zal het Saab-konvooi op weg gaan naar Schwedenkai en aan boord van de Stena Line gaan. Op de 9. Juni tegen 9: 00 klok komt aan in Göteborg en samen gaan we over de E45 naar Trollhättan. Deelname aan de Pre Tour is uiteraard gratis. Natuurlijk moet elke deelnemer zorgen voor het boeken van de veerboot en de hotels op het terrein. De gezamenlijke reis naar het Saab-festival 2017 wordt ondersteund door de Orio Germany GmbH, onze originele Saab-leverancier van reserveonderdelen.

Er zijn nog enkele startplaatsen beschikbaar en dit jaar proberen we een kleurrijk startveld samen te stellen. Om deze reden zijn registraties alleen geldig na schriftelijke bevestiging van Saab Service Kiel. We vragen uw begrip als we wat tijd nodig hebben om de pre-tourregistraties te verwerken.

Registratie voor de Pre Tour Kiel Trollhättan

 

2 gedachten over 'Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Nog plaatsen beschikbaar!"

  • Daar is niets mis mee

Reacties zijn gesloten.