NEVS beveiligt de batterijvoeding

NEVS heeft een strategische raamovereenkomst getekend met Contemporary Amperex Technology Co., Limited (CATL) om de batterijvoeding voor NEVS 9-3 EV op de Chinese markt te beveiligen.

NEVS beveiligt de batterijvoeding

CATL is een Chinese toonaangevende leverancier van oplossingen voor energieopslag, met hoofdkantoor in Ningde, Fujian, met de focus op het onderzoek en de ontwikkeling van li-ionbatterijen (LIB's) voor elektrische voertuigen. Het bedrijf dat voldoet aan de binnenlandse industriële normen en de eis van de overheid voor EV-subsidies.

"Door de leveringscapaciteit van CATL en de beproefde technologie kunnen we de doorlooptijd naar de markt verkorten en aan onze vraag qua kwantiteit en kwaliteit voldoen. NEVS 'eigen klanten op de Chinese markt. Zegt Kai Johan Jiang, voorzitter van NEVS.

NEVS ontving een totale bestelling van 250,000 EV's van Panda New Energy, een EV-leasemaatschappij gevestigd in Beijing. Via de NEVS 50% -fabriek in Fujian is de eerste patch van 100,000 elektrische bedrijfsvoertuigen gestart. De rest van 150,000 9-3 EV is gepland voor de uitrol van NEVS JV-plannen in Tianjin in 2018.

Over CATL

Hedendaagse Amperex Technology Co., Limited, opgericht in 2011, is gewijd aan het bieden van geavanceerde oplossingen voor energieopslag via geavanceerde batterijtechnologie.

Het bedrijf beschikt over R & D- en productiemogelijkheden voor energie- en energieopslagbatterijen, evenals kerntechnologieën voor de hele industriële keten van materialen, batterijcellen, batterijsysteem en batterijrecycling. CATL werd bekroond met de "Annual China Energy Storage Industry's most invloedrijkste ondernemingen in 2015".

CATL streeft naar de allerbeste services en differentiatie. Het is wereldwijd een van de toonaangevende EV-batterijaanbieders en de duidelijke marktleider in China met een grote portfolio van klanten van wereldklasse. Aan het einde van 2016 was CATL in dienst bij medewerkers van 10,000 wereldwijd.

5 gedachten over 'NEVS beveiligt de batterijvoeding"

 • Er is 35.000 elektrisch geweest opnemer besteld door Panda. De busjes hebben veel te maken met NEVS en Zweden. Het zijn constructies van New Long Ma en vergelijkbaar met andere merken, waarvan er veel zijn in China. Een puur Chinees onderwerp, denk ik.

 • Eigenlijk volg ik de actie al, maar nu sta ik daar leeg. Wat betekent dat? Panda heeft 250000-voertuigen besteld bij NEVS en nu blijken het minivans te zijn? Wat hebben ze eigenlijk met NEVS te maken, of hebben ze in het geheim transporteurs in Trollhättan ontwikkeld? Zo niet, waar komt het ontwerp van de dozen vandaan, als het iets te maken heeft met NEVS?

  Perplex ...

 • Très bien ces batterijen qui equiqués les Saab chinoises.
  Corn source est l'autonomie? quel sera le prix d'un équipement? Wachtrij op des batterijen hors services?

 • Het zijn bestelwagens en microvans die puur elektrisch rijden. In december werden de eerste voertuigen afgeleverd, het was een klein tweecijferig nummer.

 • interessant:
  "Via de NEVS 50% eigen fabriek in Fujian is de levering van de eerste patch van 100,000 elektrische bedrijfsvoertuigen begonnen."

  Wat weten we over deze voertuigen?

Reacties zijn gesloten.