Saab Festival 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan.

Het internationale Saab-festival vindt plaats van 9 tot 11 juni 2017 in Trollhättan. Dit zijn de dagen dat het kleine stadje op Göta Älv vol is met Saabs uit veel Europese landen. Voertuigen van alle bouwjaren zijn welkom, tweetaktgeluid is in de lucht, vergezeld van het geluid van de turbomotoren.

Pre Tour Kiel Trollhättan 2015

70 jaar Saab. Een heel bijzonder Saab-festival.

Dit jaar viert Saab Museum 70 jaar Saab - een heel speciale gelegenheid om naar het huis van ons merk te reizen. Volgens de traditie van enkele jaren is er een Duitse pre-tour van Kiel naar Trollhättan.

Voor de Pre Tour uit Duitsland is de eerste planning. Op de 8. Juni, deelnemers van 13.00 kijken samen op het terrein van Saab Service Kiel, Nogmaals, de familie Lafrentz schenkt ons gastvrijheid, en mogelijk is er koffie, cake en andere kleine dingen voor de reizigers. Een individueel Saab-welkomstpakket met de bijna verplichte Rallye-platen is in voorbereiding.

Rond 17 uur vertrekt het Saab-konvooi naar Schwedenkai en gaat aan boord van de Stena Line. Op 45 juni rond 9 uur komen we aan in Göteborg en samen gaan we via de E9 naar Trollhättan. Deelname aan de Pre Tour is gratis. Uiteraard dient iedere deelnemer zelf zorg te dragen voor het boeken van de veerboot en de hotels ter plaatse. De tour naar het Saab Festival 00 wordt dit jaar opnieuw ondersteund door Orio Deutschland GmbH, onze leverancier van Saab-reserveonderdelen.

Zoals altijd is door de beperkte mogelijkheden ter plaatse het aantal deelnemers ernstig beperkt. We proberen dit jaar een zo interessant mogelijk vakgebied samen te stellen. Om deze reden zijn registraties alleen geldig met schriftelijke bevestiging van Saab Service Kiel. We vragen uw begrip als we wat tijd nodig hebben om het aantal verwachte aanmeldingen voor de Pre Tour te verwerken.

Updates voor het festival en het programma in Zweden worden de komende weken op de blog geplaatst.

Registratie voor de Pre Tour Kiel Trollhättan

2 gedachten over 'Saab Festival 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan."

  • blanco

    Leuk dat je de moeite weer doet en er zal weer een pre-tour zijn!
    "Helaas" zijn we al een paar dagen eerder in Trollhättan - maar we verwelkomen je 's ochtends op de veerboot in Göteborg - en gaan dan mee met het konvooi naar THN 🙂

  • blanco

    Leuk dat hier een echte traditie ontstaat! Bedankt voor zoveel toewijding!

Reacties zijn gesloten.