Nieuw jaar en nieuw ontwerp

Eigenlijk wilden we de tijd vóór de jaarwisseling gebruiken voor een aantal diepgaande technische updates. Dus het plan ... Maar toen werd al snel duidelijk dat ons huidige blogontwerp niet geschikt was voor de veranderingen die we in het jaar 2017 plannen.

Saab 9-3x-concept. Afbeelding: Saab Automobile AB

Te veel beperkingen, te weinig flexibiliteit. Dus er was een afscheid van het beproefde ontwerp, dat ons na bijna 2 jaren heeft vergezeld. De oorspronkelijk geplande, middelgrote actie was een ingrijpende vernieuwing van het uiterlijk, waardoor de blog geschikt is voor de volgende keer. Omdat een eersteklas automerk als Saab recht heeft op een eigentijdse uitstraling, en ik denk dat we daar het nut van hebben.

Het nieuwe ontwerp maakt ons veel flexibeler en de blog leesbaarder. De nieuwste artikelen worden langer up-to-date gehouden. Een reeks artikelen of evenementen zoals de IntSaab 2017, het Trollhättan-festival of Orio's acties kunnen nu beter worden belicht.

Nieuw ontwerp en functionaliteiten

De nieuwe zoekactie naar artikelen via de functie "Headings" in het hoofdmenu verbetert het zoeken naar gewenste informatie. Saab COC's uit ons historisch archief kunnen nu online worden aangevraagd. En er is een nieuw ledengebied dat open staat voor registratie. Het is een belangrijke bouwsteen voor de toekomst en de sleutel tot verdere nieuwe kansen.

Over het ledengedeelte kunnen de lezers in de toekomst ....

Stop! Ja, wat is er?

We hebben de afgelopen weken veel nagedacht, vooral over wat ons merk in de toekomst nodig heeft. Het resultaat van onze analyse was duidelijk en vervulde wat in veel e-mails aan Mark en mij in de afgelopen jaren is behandeld.

Opwinding is daarom toegestaan ​​en ons nieuwe aanbod zal volgende week worden gepresenteerd wanneer we online gaan met de bètasefase. In de komende paar dagen zullen we testen en verbeteren voordat we onze nieuwste "baby" aan de lezers voorstellen.

Allen Saab fans, het blog team wenst alvast een perfecte turbo start in het nieuwe jaar. Het kan spannend en verrassend zijn. We hebben interessante nieuwe onderwerpen in de maak en het zal de moeite waard zijn om hier 2017 te lezen.

In die zin: Gelukkig Nieuwjaar!

10-gedachten ook "Nieuw jaar en nieuw ontwerp"

  • Moin moin.

    Leuk dat mijn 'morning espresso blog' weer online is.
    Want zonder het kleine zwartje smaakten de laatste dagen maar half zo goed!

    Ik kijk uit naar een "Saabiges" 2017 en wens je (Tom, Mark, etc.) veel plezier en plezier met de blog en natuurlijk het gewenste succes! 🙂

  • Goedemorgen en alle lezers en auteurs een gelukkig nieuwjaar!

  • Ik wens het blogteam een ​​goede start in de 2017. Bedankt, dat er weer spannende rapporten komen.

  • zelfs de onderhoudsfoto zorgde ervoor dat je het nieuwe ontwerp wilde! Great!

    Wens een succesvol jaar 2017!

  • Ook van mij zijn alle saabisten een succesvol en gezond jaar.

    De blog ziet er echt goed uit.

  • Ziet er goed uit, smaakt altijd voor meer ....
    Ik kijk uit naar dit alles.
    Goed voor 2017.

  • SAAB Blog is goed en goed. Vanaf hier het allerbeste en een succesvolle 2017. En een dikke DANK VOOR de bloggers.

  • Het is als altijd met een verandering ..., de gewenning!
    Aan alle lezers en blog makers een goed gezond succesvol jaar! Met en zonder SAAB .... zelfs als dat laatste niet zooooo geweldig kan zijn ...

  • Ik vind het leuk. Plots ziet het er zo "volwassen" uit 😉
    Gelukkig nieuwjaar!

  • Het nieuwe ontwerp is geweldig, net als de hele blog! Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal!

Reacties zijn gesloten.