Saab rijdt naar huis voor Kerstmis

Met de 242sten-bijdrage dit jaar nemen we afscheid van onze lezers in de kerstvakantie. Markeer en ik wens alle Saab-coureurs, fans van het merk en hun familie en vrienden een vredig en harmonieus vakantieseizoen!

Saab rijdt naar huis voor Kerstmis

Als we dit jaar een beetje meer Saab in de wereld en het dagelijks leven van onze lezers hebben gebracht, als het leuk was om op de blog te lezen, dan hebben we onze missie vervuld. Het kleine merk van Trollhättan is iets heel bijzonders, een Zweeds juweeltje met een grote geschiedenis. Het bezitten en besturen van voertuigen is een voorrecht in een omgeving waar dingen steeds willekeuriger worden.

Saab rijdt naar huis voor Kerstmis ....

Onze lezers herinneren zich misschien: we wilden in oktober naar Zweden reizen met Paul, onze projectondersteuner. Maar toen besloot de stationwagon de zeer grote dramakaart tevoorschijn te halen en hij moest, ernstig ziek, in de werkplaats. Paul lijkt wat zwak te zijn voor zeer dramatische producties en ik vertel zijn verhaal in januari.

De grote kerstverrassing, vanuit Saab Blog Perspective, kwam dit jaar uit Frankfurt. Vandaag hebben we de 9-5 thuis. Hij rent nu als de beroemde Zwitserse beweging, veel dank aan Saab Service Frankfurt!

Mark en ik hadden heel veel plezier met het schrijven van de blog voor 2016, hoewel het altijd een uitdaging was. Tijdens de off-days die bij onze families horen, rust de blog. In de volgende week zijn de aangekondigde updates en verbeteringen actief; De blog is dan een tijdje offline.

Maar maak je geen zorgen! Na een korte pauze zijn we uiterlijk in de tweede week van januari weer terug. Met nieuwe ideeën en saabiger rapportage.

Tot die tijd wensen we onze lezers en onze blogondersteuners wat de wereld hard nodig heeft: vrede, niet alleen voor ons land, maar voor alle staten en alle mensen. Meer tolerantie en menselijkheid, en een einde aan zinloze terreur en willekeurige moorden.

Vrolijk kerstfeest! God Jul!

13-gedachten ook "Saab rijdt naar huis voor Kerstmis"

 • Hallo Tom en Mark,
  Bedankt voor de geweldige rapporten en voor je toewijding. Zonder jou zou er nauwelijks een fancultuur van zo'n kwaliteit zijn. Ik wens u en uw gezin een prettige kerstdagen, een contemplatieve vakantie en kijk uit naar het opnieuw opstarten van de blog.

 • Hallo Tom en Mark

  Voor mij was het het eerste jaar met Saab en het was leuk om een ​​heleboel nieuw, interessant leesmateriaal van de blog te krijgen. Ik wens u en uw gezin een contemplatieve, rustige en ontspannen vakantie en een gelukkig nieuwjaar in de 2017!

  Dank je wel!

  Groeten uit Centraal Zwitserland
  Patrick

 • Hallo Tom en Mark,
  Bedankt voor het houden van de Saab-cultuur, ga zo door met het goede werk.
  Jij en alle Saab-fans hebben fijne kerstdagen.
  Groeten uit Hannover
  Sven

 • Wens jullie allen prettige kerstdagen en een vrolijk kerstfeest
  Groeten uit Wenen

 • Hallo Tom en Mark,
  Ik wil je bedanken voor je werk dat je rapporten en verhalen mijn dagelijks leven keer op keer verrijken.
  Ik wens u prettige kerstdagen en een goed begin voor het hopelijk zeer Saabige jaar 2017.

 • Hi all
  Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

  Met vriendelijke groet van Roßbach-Wald

 • Dus, terwijl Paulus staat, krijg ik een vlot verlangen naar mijn oude ...

  Vrolijk kerstfeest van de blog en alle lezers, van mijn kant!

 • Vrolijk kerstfeest ook van mij! Ik kijk nu al uit naar het komende SAAB-jaar!

 • Hallo Tom en Mark, jij en alle SAAB-weldoeners een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar in gezondheid en met veel euforische uren met je geweldige voertuigen. En BEDANKT !!!!!!! voor het altijd geavanceerde en informatieve blog en de tijd die je eraan besteedt.
  Groeten uit het nog steeds sneeuwloze Zwitserland (de AWD is gefrustreerd),
  Nico

 • Hallo Tom en Mark, we hebben met plezier alles gelezen wat je hier hebt gepresenteerd.
  Geniet van deze mooie dagen en een gelukkig nieuwjaar. We kijken uit naar uw nieuwe rapporten in 2017.
  Groeten uit België.

 • Hé Tom en Mark,
  Bedankt voor de SAVigen-verhalen en verslagen over onze gemeenschappelijke passie.
  We wensen u en uw gezin een vrolijk kerstfeest, contemplatieve uren met uw geliefden en een gelukkig nieuwjaar 2017.

  Met vriendelijke groet, Martin

  SAAB-vrienden Saksen

 • Je hebt ook hele fijne kerstdagen en fijne feestdagen! Ik kijk uit naar volgend jaar en de blog!

 • Zeer dramatische enscenering lijkt de 9-5 te zijn. Ik heb ook een verhaal te vertellen ...

  Bedankt voor je blog!

Reacties zijn gesloten.